Gönderen Konu: asmed de ,konsültasyon..  (Okunma sayısı 13673 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: asmed de ,konsültasyon..
« Yanıtla #31 : 24 Mart 2018, 11:41:55 »

arkadaş norwood 7 değil. norwood5a veya en kötü norwood 6. çünkü yanları yüksekte baya. sağlam abide norwood 6ydı.bu arkadaş norwood 7ye giderse kötü olur ekim mesela.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2018, 15:17:04 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 24 Mart 2018, 12:38:28 »
Evet en azından yanlar var haklısın.
Global Moderator

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Mart 2018, 12:59:57 »
Bende aylar önce konsültasyon için Koray hocaya gittim , 5000 greft ekmeyi önerdi. Ancak şu anda ekimi araştırmalara devam ettiğim için 6 ay sonraya erteledim. Forumlarıda araştırırken böyle bi sonuç buldum herkes inceleyebilir. Koray Hoca benim gözümde önceden sihirbaz gibiydi fakat yabancı forumda bunu görünce şoka uğradım sanırım mantıklı bir açıklaması vardır. Gerçekten . tonla para veriyorsa harika bir sonuç almak istiyor herkes. Hintell bu konuda bizi aydınlatabilirsen sevinirim. Konu sahibi arkadaşa söylemek istediğimde bence az greft olana yönelmesi ve sakal alımınıda araştırması.

Koray erdoğan ekim sonucu : https://foro.recuperarelpelo.com/viewtopic.php?f=16&t=64943&start=135

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 24 Mart 2018, 13:15:19 »
Bende aylar önce konsültasyon için Koray hocaya gittim , 5000 greft ekmeyi önerdi. Ancak şu anda ekimi araştırmalara devam ettiğim için 6 ay sonraya erteledim. Forumlarıda araştırırken böyle bi sonuç buldum herkes inceleyebilir. Koray Hoca benim gözümde önceden sihirbaz gibiydi fakat yabancı forumda bunu görünce şoka uğradım sanırım mantıklı bir açıklaması vardır. Gerçekten . tonla para veriyorsa harika bir sonuç almak istiyor herkes. Hintell bu konuda bizi aydınlatabilirsen sevinirim. Konu sahibi arkadaşa söylemek istediğimde bence az greft olana yönelmesi ve sakal alımınıda araştırması.

Koray erdoğan ekim sonucu : https://foro.recuperarelpelo.com/viewtopic.php?f=16&t=64943&start=135
Bünyeyle alakalı. En iyi ucak firmasinin da ucagi düser. Olay ihtimali minimize etmek ve dogal yaptirmak. Klinigin bi sucu degil bunye.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 24 Mart 2018, 13:37:40 »

hiçbir doktor saç ekiminde %100 başarıya ulaşamaz.

bir ekim merkezine ya da doktora "şuana kadar mutsuz olan hastanız var mı?" diye sorun, eğer "yok" derse arkanıza bakmadan kaçın.

önemli olan nokta başarısızlık olasılığını olabildiğince aşağıya çekmek ve minimalize etmektir. bunu da sadece alanında profesyonel olan isimlerle çalışarak yapabilirsiniz, diğer türlü her zaman daha büyük bir risk altındasınız.

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 24 Mart 2018, 17:21:41 »

hiçbir doktor saç ekiminde %100 başarıya ulaşamaz.

bir ekim merkezine ya da doktora "şuana kadar mutsuz olan hastanız var mı?" diye sorun, eğer "yok" derse arkanıza bakmadan kaçın.

önemli olan nokta başarısızlık olasılığını olabildiğince aşağıya çekmek ve minimalize etmektir. bunu da sadece alanında profesyonel olan isimlerle çalışarak yapabilirsiniz, diğer türlü her zaman daha büyük bir risk altındasınız.

Bünyeyle alakalı. En iyi ucak firmasinin da ucagi düser. Olay ihtimali minimize etmek ve dogal yaptirmak. Klinigin bi sucu degil bunye.

teşekkür ederim beni aydınlattığınız için

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 24 Mart 2018, 17:38:40 »
Vay anasına adamı kötü diye gösterilen ekimi bile çoğu doktorun en iyi ekiminden dahada iyi   :o

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 24 Mart 2018, 18:11:13 »
Valla koray hoca gel donoru komple alip ekecem dese ben yine koraya guvenir ektiririm baska merkez gel 5000 ekelim tek sefer de demis olsaydi kacin derdim ama koray dediyse bence kosun ektirin bence 5000 korayin dedidigi yere ekilirse kalan 1500+1500 sakal ektirirseniz baska bir yerde kafa bayagi bi kapanir bence
dediğine katılıyorum,ama endişem şu;koray hoca 5.000 grefti aldıktan sonra ,sakal ve saç ekimini beraber yaptıracağımız yerde ,saç için verici bölgede greft çıkarmı daha...çünkü vertex için en az yine 1000-1500 saç gerekecek ,1500-2000 de sakal ,ikisi beraber olacak ,sadece sakal güzel olmaz,onun için gereken saç miktarı çıkmayabilir.çıksada verici bölge çok zayıflayacağını düşünüyorum.koray hoca,donör bölge için Max 6.500 greft dedi..bilmiyorum arkadaşlar,kafam karışık...

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 24 Mart 2018, 18:13:27 »
ekerim dedi,ama,ben olsam ektirmezdim diyede belirtti..tepe açık kalacağı için...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 24 Mart 2018, 18:21:45 »
Hocam size zaten koray hoca ben olsam ektirmezdim demiş ama geride çevirmemişm çok istersen ekerim ön orta tarafta güzel bir götüntü yakalarım demiş e bu acıklığada idare eder bir görüntüde ancak bu sayı ile olur..

sizin düşünmeniz gereken donör degil bu sonuc beni mutlu edermi olmalı tabiki sonucta donör eksilicek  bir alım söz konusu ama donör cm2 ye bölünüp her cm2 içinden belirli bir greft sayısı alınarak donör homojen bırakılıcak.

Dediğim gibi öncelık olarak koray hocanında size söylediği gibi başından bunu düşünün ve olabılıcek sonucun sizi mutlu edip etmeyeceğine karar verip o sekılde bu işleme girecekseniz girin.

Yada koray hocanın ben olsam ektirmezdim dediği gibi hiç bu ekim işine girmeyin.

Global Moderator

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 24 Mart 2018, 19:32:25 »
Koray varken baska bir yeri dusunmek bence abes keser disinda o da ekmez zaten size yapacaksaniz bence koraya yaptirin koraya ektirmeyecekseniz de bence hic ektirmeyin
zekeriya kul olurmu..

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 24 Mart 2018, 19:53:11 »
Koray varken baska bir yeri dusunmek bence abes keser disinda o da ekmez zaten size yapacaksaniz bence koraya yaptirin koraya ektirmeyecekseniz de bence hic ektirmeyin
zekeriya kul olurmu..
Siz en iyisi koray erdoganı dinleyip ekimden vazgeçin, yada ekerim dediyse zekeriya kulu düşünebilirsiniz.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 24 Mart 2018, 20:03:38 »
zekeriya kul donör bölgeden 3.500 greft alacağını,oda vertex bölgesini boş bırakacağını,toplamda 7.000 saç telini bulursak yeterli olacağını söyledi.onun çizimini çekmeyi unuttum.ama oda buna benzer bir çizim yaptı.yalnız aradaki fark biri 3.500,koray hoca 5.000 önerdi.donör bölgesinide düşünmek lazım.3.500 greft ile yeterli sıklık sağlanırmı,bide zekeriya bey,micro ile alıyor.manuel olunca 2.000 greft daha fazla alınırmı...

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 24 Mart 2018, 20:05:28 »
zekeriya kul olurmu..
Hocam kul micro motor calisiyor isi bastan sona kendisi yapiyor ama donoru alirken son zamanlar da cok hirpaliyor sitede ki ekimlerinden gorebilirsiniz bunu siz yasiniz donor durumunuz acikliginiz itibariyle manuel alim yapan bir yerde ekim yapmalisiniz hem kul size 3500 demis 3500 ektireceginize bence hic ekim yapmayin kul ile erdogan arasinda bariz siklet farki var. Sizi cok da yonlendirmek istemiyorum ama ben olsam korayı tercih ederdim

Facebook Twitter Instagram