Gönderen Konu: asmed de ,konsültasyon..  (Okunma sayısı 13660 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: asmed de ,konsültasyon..
« Yanıtla #15 : 23 Mart 2018, 22:32:27 »
yaş 53,donör alanından 5.000 alınması ,verici alanı çok hırpalamazmı,çünkü o kadar greft ordan çıkmaz diyen doktorlar var.ama manuel de mi çıkar acaba,micro ,manuel farkı varmı bilmiyorum.
Ben koray erdoganda ektiripte hırpalanan donör tarihte görmedim :) manuel alımla çok temiz 5000 alınır.

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 23 Mart 2018, 22:33:38 »
Para sıkıntı değilse hiç düşünme koray erdoğana yaptır

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Mart 2018, 22:34:08 »
3.000 ilk dediğiniz greft sayısı herhalde ,ücret değil,

Evet, fiyat konusunda doğrudan yorum yapmayı tercih etmiyorum. Kişinin maddi durumu ile ilgili bir durum.

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2018, 22:53:18 »
yaş 53,donör alanından 5.000 alınması ,verici alanı çok hırpalamazmı,çünkü o kadar greft ordan çıkmaz diyen doktorlar var.ama manuel de mi çıkar acaba,micro ,manuel farkı varmı bilmiyorum.
Ben koray erdoganda ektiripte hırpalanan donör tarihte görmedim :) manuel alımla çok temiz 5000 alınır.
hakan doğanaya resim gönderdim,yapmam dedi,yaptırırsanız pişman olursunuz dedi.

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2018, 22:58:16 »
bizdeki Koray hocanın çiziminde vertex bölgesine taşımışmı,ben anlayamadım,

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Mart 2018, 23:03:36 »
bizdeki Koray hocanın çiziminde vertex bölgesine taşımışmı,ben anlayamadım,
Tam verteksin başlangıç noktasına
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 23 Mart 2018, 23:16:30 »
saç kalınlığı 58 mikron ,bişeyler daha orada söylediler ama unuttum,6.500 kapasite ,6-7 ay sonra vertex bölgesine ekim olurmu , dedim ,bana olmaz dedi ,komple kapanması için yaklaşık 8.500 grefte ihtiyaç var dedi.oda senden çıkmaz,dedi,5.000 grefti iki günde ekeceğini söyledi,günde 2.500,yaklaşık açık alanın 170 cm2 olduğunu,cm 2 başına 50 greft düşündüğünü,bunun için tam kapama olmayacağını ,senin için uygunsa işaretlediğim alanı yapabileceğini söyledi,tamamen bana bıraktı,karar senin dedi,tepe kapanmıcağı için ,ben olsam düşünmezdim dedi,ama karar senin...dedi,bende çok kararsız kaldım,işin açıkcası güzel bişey ortaya çıkmayacaksa bir anlamı yok..

Anladım dediğim gibi alan çok geniş .. koray hocanın manuelı ile donör bölgenızı incitmeden hasar bırakmadan honojen sekilde bu rekamı alır ve fresiz eker bu alanada olucak en mantıklı plan yapılmıs  2 /3 operasyona girmektense bu işi olabılcek en iyi sonucla tamamlamanız sizin için mantıklı olucaktır ama siz eger başka tercihler yapacaksanız misal mikro ile 3000 den sonrası donör bölgenızde büyük hasarlar bırakabılır.. umarım sizin için en hayırlı kararı verirsiniz
zaten micro ile yapanlar 3.500 ü hiçbiri geçmedi,ama benim endişem Koray hocanın 5.000 greft verici bölgeden şayet alırsa ,verici bölge çok cılız kalmayacakmı,buda estetik olmayan bir görüntü oluşturmazmı

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 23 Mart 2018, 23:24:05 »
transmedde 3000 ektirdiniz,yarısı çıktı,koray hocada 5070 ektirdiniz,ne kadar çıktı.memnunmusunuz.
koray hocaya ektırelı 4.5 ay fılan oldu :) acıklık fazla oldugu ıcın zor kapanıyo cıkıslar ne az ne cok orta
« Son Düzenleme: 23 Mart 2018, 23:31:14 Gönderen: recklai85 »

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Mart 2018, 23:38:08 »
Bu açıklıkla koray hoca size ekerim dediyse bu şansı kaçırmayın..
koray hoca, ben olsam ektirmezdim ;dedi lakin kararı bana bıraktı,isterseniz ekerim dedi,ekmeyeceğim bir durum yok,önden bakılınca saçsız olduğunuz anlaşılmaz dedi,ama yinede karar senin dedi

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Mart 2018, 23:48:13 »
sızın acıklıgınızla aynı nerdeyse  sızın sac tellerınız daha kalın.. ve keep olmadan ekılmıs

https://bellicapelliforum.com/en/portfolio-articoli/dr-koray-erdogan-5509-grafts-2204-fue-manuale/

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Mart 2018, 23:49:47 »
manuel alım yerleri seçin donörünüz kısıtlı.
koray erdoğana ektirdiğinizde küçük bir alan kalıyor.  Orayada sakalı saç ile beraber saç sayısını geçmeden ileride bir ekimle ile kapatırsınız.
Tek ekimde en fazla kapatıcığılı büyük ihtimal koray erdoğan verecek aralarından,Hlcde sonuç olarak en fazla kapatıcılığı verecek gibi duruyor.
Ben olsam büyük ihtimal hlc'yi seçerdim 4500+3000 ile tüm kafayı kapatırlar ve tamamen kel bir vertex kalmaz en azından.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 23 Mart 2018, 23:50:13 »
sızın acıklıgınızla aynı nerdeyse  sızın sac tellerınız daha kalın.. ve keep olmadan ekılmıs

https://bellicapelliforum.com/en/portfolio-articoli/dr-koray-erdogan-5509-grafts-2204-fue-manuale/
vertexi çok açık değil arkadaşın.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 23 Mart 2018, 23:52:54 »

vertexi çok açık değil arkadaşın.

kafa yapısı aynı dar

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 24 Mart 2018, 00:39:47 »
ekim yaptıracağınız yerden ziyade şu tavsiyeyi verebilirim, 5000'lik donörünüz tamamını tek ekimde harcamak bence büyük risk taşıyor.

asmed'de güvenli ellerde olacaksınız; ancak ekim sonucu beklediğiniz gibi olmazsa 5000 kökü harcamış ve devamında yeni bir ekime giremeyecek durumda da olacaksınız. kısacası prensip olarak ben donör bölgesinin tek ekimde tek merkezde harcanması taraftarı değilim. en azından 2. bir ekim için kendinize şans yaratmalı, daha sonrasında kullanabilecek bir opsiyon bırakmalısınız.

umarım dilediğiniz saçlara kavuşursunuz, iyi şanslar  :)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 24 Mart 2018, 01:49:39 »
Valla koray hoca gel donoru komple alip ekecem dese ben yine koraya guvenir ektiririm baska merkez gel 5000 ekelim tek sefer de demis olsaydi kacin derdim ama koray dediyse bence kosun ektirin bence 5000 korayin dedidigi yere ekilirse kalan 1500+1500 sakal ektirirseniz baska bir yerde kafa bayagi bi kapanir bence

Facebook Twitter Instagram