Gönderen Konu: asmed de ,konsültasyon..  (Okunma sayısı 13665 defa)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: asmed de ,konsültasyon..
« Yanıtla #61 : 25 Mart 2018, 15:03:53 »
Sizin yerinizde olsam eğer maddi imkanların el geriyor ise düşünmeden koray hocaya ekim yaptırırım.
1 ekim yapıldı donörden bir şey çıkmaz bir daha  diyelimm koray hoca doñörü hırpalamaz ve 10 değil 100 numara ekim olur sorun yok.
2 ekim yapıldı koray hoca ektiği icin donör hırpalamadı kendi ekmese bile başka bir maul ekimciden sakal ile desteklenerek 2. Ekim .
Her halükarda koray hoca...

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 26 Mart 2018, 00:56:19 »
Abi çok derine in forumda en dogru kararı sen verirsin sen düşünüp karar vermessen başkaları senin yerine düşünüp karar verirler bu hayatta kalbin seni bereye gmtürmek kime götürmek istiyosa oraya git.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 26 Mart 2018, 01:16:49 »
Hocam eğer maddi olarak sorun yoksa bence yaptırın gitsin. Ön kısım kapanınca arkanın açık olmasını çok kafaya takmazsınız bence. Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş bence hiç aklınıza bile gelmez. Gelse de 500 greft saç gerisi göğüs kılı ve sakaldan bide Hakan Doğanay ekimi denersiniz. Ne kaybedersiniz ki ? Şu hayatta insanın parayı çok daha önemsiz şeylere harcadığını düşününce yaptığınız yatırım kendinize, giden para olsun canınız sağ olsun göğüs kılı ya da sakal greftleri ölse de çıkmasa ne olur ki bence içinizden geçiyorsa eğer deneyin gitsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 26 Mart 2018, 01:55:39 »
koray hocanın 4500-5000 arası donörleri incelediğimde ,daha sorunsuz ,homojen bir dağılım olduğunu gördüm.
Koray hoca ince punch kullanıyor .her durumda çok
İnce bir işçilik sözkonusu ekerken ve alım yaparken zaten başarısınında en büyük kaynağının bu olduğunu düşünüyorum yani çok zorlu yollardan çok ince bir işçilik sözkonusu.
Birde koray hoca ben olsam ektirmezdim demiş ben olsam onun sözünü dinlerdim.

bölgeye göre saç kalınlıgına göre tekli çifli çoklu  degişiyor punc kalınlıkları
Global Moderator

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 26 Mart 2018, 22:14:13 »
mail olarak bana farklı bir çizimle ,vertexi içine alan bir çizimle 5000 greft önerdiğini yazdılar,sözde koray hoca yazmış,bilmiyorum ama daha sonra bizzat randevuyla konsültasyona gittiğimde koray hoca vertexi dışarda bırakan bir çizimle 5000 greft önerd.aynı değerlendirmeyi banada yaptılar,ama mail üzerinden çizim yapıp iki alternatifli olarak gönderdiler.sözde koray hoca ,resimlerinize baktı 5000 greft önerdi,gibi matbu cümleler,ama daha sonra bana randevu verdiler,gittim koray bey ,inceledi konsültasyonu bitirdiğinde önceki mailde atılan çizim şeklinin dışında ,vertexi dışarda bırakarak ,bir 5000 greftlik ekim önerdi,atılan mailde ön,orta ve vertex bölgesini içine alan bir çizim ile 5000 greft önerilmişti mailde,sonra anladımki,asmedde yoğunluktan maillere koray bey bakmıyor,herhalde,elemanlar maillere cevap veriyorlar,rutin cevaplar veriyorlar.kory bey bence yetmiyor,yetişemiyor.talepde çok olunca,personeller vasıtasıyla cevap vermeye çalışıyorlar.maildeki çizimi atıyorum ,birde koray hocanın kendisinin incelemesi sonucunu atıyorum.resimlerdeki benim çekip gönderdiğim saçlarım uzunken gönderdiğime cevap bence personeller tarafından verildi,diğer kısa olan saçlarımın olduğu üç resim profesyonel olarak asmedde çekildi.ve bizzat koray hoca kendi çizimini yaptı.ve 5000 greft önerdi,çizim bölgesine ,ama tek farkı maillerde vertex bölgeside dahil 5000 greft denmişti,ama anladığım koray hocanın mailden haberi yok.saygılar.

Ben bu yorumu çok gereksiz buldum tabiki ön cizginiz mailde farklıdır doktor beyle yüz yüze görüşmede çok farklıdır operasyon günü bile değişebilir  size Asmedde her türlü olanak sağlanıp randevuya kadar verilmiş ilgilenilmiş detayları ile hiç bir merkezin yapmadığı analizler yapılmış

Ayrıca atılan tüm mailler koray erdoğan tarafından kesinlikle kontrol ediliyordur bu konuda emin olmadan kaldıkı sizinle bu kadar ilgilenilmişken bir çok insan bu fırsatı yakalayamıyor forumda okuyoruz bu şekilde yazmanızı doğru bulmadım..

Bence açıklığınıza göre makul bir sayı ve bu cizgiler ön görüşmede yapılan cizgiler operasyon anında cok daha geniş çaplı analizler cizgiler planlamalardan geçiyorlar asmed’in hastaları. Daha detaylı frontlar çiziliyor ve bir çok şey değişebiliyor belki tepeniz bile kapatılabilir operasyon anındaki duruma göre bence hoca beklentizini yüksek tutmayınız diye size gereken herşeyi doğrusu ile izah etmiş teşekür etmeniz gerekirken siz biraz farklı davranmışsınız burdaki yazınızda yada ben sizi yanlış anladım öyle ise kusura bakmayın. Umarım iyi bir karar verir sizi mutlu edicek saçlara kavuşursunuz saygılar.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2018, 22:39:18 Gönderen: Drarda »

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 26 Mart 2018, 23:06:09 »
arkadaşım,sanırım bi yanlış anlaşılma oldu,oradaki görüşmede sanki koray hocanın mailden haberi yok izlenimini aldım.belkide ben yanlış anladım,olabilir,ama herhalukarda benim koray hocaya güvenim tam,....değil koray hoca ;kimseye saygısızlığım olmaz,bu olsa olsa bi eleştiri olabilir.ama bütün bunlara rağmen siz değerli kardeşimi yanlış anlaşılmamdan dolayı üzdüysem özür dilerim,bu arada benim norwod 5a,yada 6 ya yakın bir kellik olduğu için ;kolay kara veremiyorum.aslında doktor olarak koray hocama karar verdimde ,hocanın ekimde kararı bana bırakması beni düşündürtüyor,ve karar vermekte zorlanıyorum...SAYGILAR.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 26 Mart 2018, 23:15:51 »
arkadaşım,sanırım bi yanlış anlaşılma oldu,oradaki görüşmede sanki koray hocanın mailden haberi yok izlenimini aldım.belkide ben yanlış anladım,olabilir,ama herhalukarda benim koray hocaya güvenim tam,....değil koray hoca ;kimseye saygısızlığım olmaz,bu olsa olsa bi eleştiri olabilir.ama bütün bunlara rağmen siz değerli kardeşimi yanlış anlaşılmamdan dolayı üzdüysem özür dilerim,bu arada benim norwod 5a,yada 6 ya yakın bir kellik olduğu için ;kolay kara veremiyorum.aslında doktor olarak koray hocama karar verdimde ,hocanın ekimde kararı bana bırakması beni düşündürtüyor,ve karar vermekte zorlanıyorum...SAYGILAR.

öncelikle haklısınız bu işi ciddi anlamda araştırmamış biri için karar vermek çok zor bazı konularda zorlandığınızın farkındayım ben araştırmaya da devam ediniz forumda yeterli bilgi örnek mevcut  mail konusunda da bu şekilde bir izlenim almanız gayet normal hoca günde kaç kişinin saçını inceliyor  her kafayı hafızasında tutması için 200 terebayt hafızası olması lazım :)) o o an inceliyor gerekli detayları anlatıyor size mail şeklinde gönderiliyor bu kadar kişiyi nasıl hafızasında tutabilsin.. zaten bunu tartışmaya bile gerek yok :) mailde gerçek anlamda bir Konsültasyon olamaz .. en mantıklı şekilde önerilerde bulunulur maildeki çizgi ile hoca ile yapılan ön görüşmedeki çizgi farklı olur tabi ki  operasyon günü yapılan detaylı çizimden ve analizden sonra daha da farklı olabilir...

asmed de hastalar operasyondan 1 gün önce çok detaylı bir analizden gecer zaten akabinde akşamda ekiple hastanın toplantısı tekrarlanır

şunuda tekrar belirtmekte fayda var Koray hoca kendisine atılan her maili tek tek inceler  bu maildeki söylenen greft sayılarıda operasyon gününde yada ön görüşmede degişebilir sonucta fotograflardan detaylı bır analiz yapmak tamamen hocanın deneyımlerı ile yaptığı bişey görmesi incelemesi analiz yapması ile bir olamaz..
bu arada genelde koray hoca gün içinde yetiştiremesse mailleri cevaplamak için akşam 9 yada 10 kadar merkezde bu maillerin analızlerını yapar..

ve asmedde çalışan kimse koray hocanın görmediği bir hastaya mail atmaya cesaret edemez bu işten ayrılmasına bile sebep olabilir tabı bunu kimse yapmazda olsun yazayım dedim o yüzden bu konuda içiniz rahat olsun hocam ...

« Son Düzenleme: 26 Mart 2018, 23:26:32 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 26 Mart 2018, 23:21:12 »
çok teşekkür ederim,aydınlatıcı bilgilerin için,belkide hoca ben ekime karar verdiğimde ,o gün,saç çizgisini yeniden revize edip vertex bölgesini de kapatabilir.en çok buna sevinirim herhalde...SAYGILAR..

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 26 Mart 2018, 23:40:37 »
şimdilik aklımda sadece asmed var,başka bi yer yok,bu arada ban çokyardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ederim.SAYGILAR..

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 26 Mart 2018, 23:49:50 »

Yanlış anladıysam sizi kusura bakmayınız lütfen hayırlı akşamlar dilerim.

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 26 Mart 2018, 23:52:41 »
çok sağolun,sizede iyi geceler...

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 26 Mart 2018, 23:58:53 »
çok teşekkür ederim,aydınlatıcı bilgilerin için,belkide hoca ben ekime karar verdiğimde ,o gün,saç çizgisini yeniden revize edip vertex bölgesini de kapatabilir.en çok buna sevinirim herhalde...SAYGILAR..

olabılıcek bır durum çünkü operasyon gününde sabahtan aksama kadar analız toplantı yapılıyor ön cigiler planlamalar cok daha özel cıhazlar ıle yapılıyor tabı siz bunları bılmedıgınız için ben sizi anlıyorum ve kafanızda karışık sanırım kararınız asmed den yana olursa sıze tavsıyem  sızın ıcın en uygun neyse o tasarlanıcaktır tabı fıkırlerınızı kesınlıkle belırtın ama şunada ınanmalısınızkı en dogru adımları size her adımlarını 10 kere tekrar analız edererek yapıcaklardır ama bu kafa karışıklıgınızında düzelmesi için size tavsıyem forumdakı her doktoru her ekımı ıncelemenız zamanla kafanızda herşey netleşicek ve kararınızı kendınızden çok emın bır sekılde verıceksınızdır hocam saygılar sevgıler
saç çizgimin biraz daha yukarı alınıp,vertex bölgesi kapatılamazmı..

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 27 Eylül 2018, 15:33:34 »
evet,gün geldi dün itibariyle koray hocada karar kıldık,5000 greft ekim bitti,iyiki koray hocayı tercih etmişiz.hayırlısı olsun...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 27 Eylül 2018, 16:09:44 »
evet,gün geldi dün itibariyle koray hocada karar kıldık,5000 greft ekim bitti,iyiki koray hocayı tercih etmişiz.hayırlısı olsun...

Hayırlı olsun saç ekimi sonuçları bölümünde konu açmalısınız
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram