Gönderen Konu: Yan etkisi olmayan ilaç veya vitamin öneriniz?  (Okunma sayısı 2584 defa)

dreameryoung

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yan etkisi olmayan ilaç veya vitamin öneriniz?
« : 23 Mart 2018, 01:18:43 »
Merhaba arkadaşlar bir hafta önce saç ekimi yaptırdım. Ekim yaptırdığım merkez vitamin kullanmamı önerdi ancak vitamin veya ilaç kullanma konusunda tereddütlerim var. Saç ektiren arkadaşlarımdan kullanmana gerek yok diyende var mutlaka kullan diyen de var. Piyasada bulunan YAN ETKİSİ BULUNMAYAN vitamin öneriniz nedir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yan etkisi olmayan ilaç veya vitamin öneriniz?
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2018, 01:39:29 »
Xpecia kullanabılırsin saçlarının ihtıyacı olan tüm vitamınler içersinde biotinde dahil

Aynı zamanda doğal dht blocer tabi bir fınasterid in yerını tutamaz ama doğal olarak kullanmak istiyorum diyorsan xpecia deneyebılırsın.
Global Moderator

dreameryoung

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2018, 17:03:22 »
Xpecia kullanabılırsin saçlarının ihtıyacı olan tüm vitamınler içersinde biotinde dahil

Aynı zamanda doğal dht blocer tabi bir fınasterid in yerını tutamaz ama doğal olarak kullanmak istiyorum diyorsan xpecia deneyebılırsın.

Yorumunuz için teşekkürler ama xpecia için ekşi sözlükte erkeklik hormonlarına olumsuz etkisinin ciddi derecede olduğu yorumları yapılmış. Açıkçası xpecia için tereddütlerim oluştu bu nedenle. Solgar biotin için düşünceniz nedir?

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2018, 13:25:27 »

xpeciada yaş sınırı var mı ? 23-24 yaş için uygun mudur?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2018, 15:56:23 »
Biotini gözünüzde fazla büyütmüşsünüz sadece basit bir vıtamın...
çok bir anlamı yok.. vucutda bıotin eksikliği var ise önem taşır

Xpecia ise doğal blocer özellıgı taşır ülkemizde aspirin içinde sraştırında binlerce yan etki bulmanız mümkün.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram