Gönderen Konu: Saç ekimi 7.ay saç dökülmesi  (Okunma sayısı 21517 defa)

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi 7.ay saç dökülmesi
« Yanıtla #30 : 29 Mart 2018, 17:55:17 »
Arkadaşlar bu hapı kullanıyorsunuz da konuşulduğu gibi cinsellik üzerine etkisi olmuyor mu sizde ?
Sürekli kullanımda böbreklere yada başka sıkıntılı yan etkileri var mı?

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #31 : 29 Mart 2018, 19:22:08 »
Arkadaşlar bu hapı kullanıyorsunuz da konuşulduğu gibi cinsellik üzerine etkisi olmuyor mu sizde ?

İnsanlar ya korktuklarını yaşar, ya da isteklerini. Ama asla tesadüfleri yaşamaz. Korkuyorsanız tüm yan etkilerini görme ihtimaliniz yüksektir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 29 Mart 2018, 19:30:10 »
130 TL iken Propeci/a toplu alım ile biliyorum zam geleceğini, 780 yerine 750 TL'e aldım. Şu an değeri 900 TL, neleri hesap eder olduk  ;D Bir dahakine 12 aylık toplu alacağım nasılsa kullanacağım toplu alırım diğer zammı görmem ve iskonto alıyorum biraz da toplu alımlarda ;D

:)) vallahi sorma cok pahalandı  bir anda 20 tl zam bir ilaca alıl karı degil. keşke forumda bilgi verseydin kullanan arkadaşlarda alırdı:)) 250 tl az para degil

Finans sektöründe çalışan bir yazılım mühendisi olunca, dedim euro bu ülkede hep zam yer firmada senede 2 kez fiyat düzeltmesi yaptığını gördüm herkese bilgi olsun kullanmak zorunda iseniz stoklayın eylül ayına yeni zam gelicek not bıraktım buraya ahanda ;D

Özgür bende seninle aynı fikirdeyim:) 200 olur bu gidişle ve çok saçma bir rakam olur
Global Moderator

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #33 : 29 Mart 2018, 19:39:13 »
Finasterid içeriği olan başka markalar var onlara yönleniriz  ;D

ALOFIN 1 mg 28 film tablet - 116 TL buda 15 tl zam yemiş hali. Etken maddesi Finas, Propeci/a ile finas içerikli piyasamızda 2. ürün

1.   BEŞERİ TIBBİ ÜRÜNÜN ADI
ALOFİN 1 mg film tablet

Etken Madde
Her bir film tablette 1 mg fınasterid bulunur.

ALOFİN, erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) olan erkeklerde saç büyümesini artırmada ve daha fazla saç dökülmesini önlemede endikedir.

Uygulama sıklığı ve süresi:

Genel olarak, daha fazla saç dökülmesinin önlenmesinin gözlenmesi için 3-6 ay her gün kullanım gerekmektedir. Yarar sağlamak için sürekli kullanım önerilir. Tedavinin bırakılması etkinin 6 ay içerisinde geri, 9-12 ay içinde başlangıç seviyesine dönüşümüne yol açar.

5mg hapları önermiyorum, hap kırmanın mide problemleri uzun vadede oluşturabilir. Hiç bir hapın kırılmasını doğru bulmuyorum. Hapın sindirime uğrayacağı alanı değiştirirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 29 Mart 2018, 19:48:44 »
Evet bende aynı seyı düşünüyorum hapı kırınca erıme süresi hızlanıyor üzresindeki film bozuluyor.. ama proscara geçiçez gibi:)
Global Moderator

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 29 Mart 2018, 20:53:01 »

İnsanlar ya korktuklarını yaşar, ya da isteklerini. Ama asla tesadüfleri yaşamaz. Korkuyorsanız tüm yan etkilerini görme ihtimaliniz yüksektir.

Arkadaşım sorun korku değil. Sorun sağlık.
Saçlarımız olsun derken vücudumuzun ayarlarıyla oynamanın da anlamı Yok.
O açıdan bilmek istedim yan etki yaşayan arkadaşları

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #36 : 29 Mart 2018, 23:07:32 »
Evet bende aynı seyı düşünüyorum hapı kırınca erıme süresi hızlanıyor üzresindeki film bozuluyor.. ama proscara geçiçez gibi:)

Ben Propeci/a ve Proscar yan etki konusunda epey geniş araştırma yaptım, yan etki alanların ağırlıklı kısmı Proscar grubu idi. Çünkü hapın kırılması pek sağlıklı bir şey değildir. Doktor yorumundan alıntı

Alıntı
Her ilacın çözülme yeri farklıdır. Bazı ilaçlar midede bazı ilaçlar ise bağırsakta çözülür. Bağırsakta çözülecek bir ilacı mideye verirseniz midede doku hasarına neden olabilir. Buda ülseri getirir. Hapların kırılarak içilmemesi gerekiyor. Kapsül ve film tablet şeklinde olanlar genelde bağırsakta açılır.

Bazı ilaçlar mide asidinden etkilenirler. Bunlar özellikle kapsül ve film tablet şeklinde olanlardır. Normalde bağırsakta açılırlar. Bunları kırarak ya da açarak içmek etkisinin çoğunun kaybolmasına neden olur. O yüzden doktorun önerdiği şekilde ilacın kullanılması gerekiyor."

Bağırsakta çözülmesi gereken bir hapın midede, midede çözülmesi gereken hapın bağırsakta çözülmesinin geri dönülemez organ hasarlarına yol açacağı konusunda uyarıyor.

Kalp krizi ve felç gibi sonuçlar bir yana hapların yanlış kullanımı, tedavinin bütün faydasını ortadan kaldırıyor. Çok hızlı çözülen etken maddeler vücuttan çok hızlı atıldığı için tedaviden beklenen fayda sağlanamıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 29 Mart 2018, 23:19:18 »
Hapın kırılma olayına katılıyorum zaten en başından buna takılmasam 25 lira verıp 6 ay kullanırdım 150 tl vericeğime.

Ve suda var proscar kullananlarda bence hapı kabından cıkarıpm kırınca 2 parcadan sonrasını atsınlar 2 günü geçmesin dışarda bekleme süresi
Global Moderator

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 29 Mart 2018, 23:26:49 »
finasterıd ın yan etkılerı konusunda ne düşünüyorsun özgür detaylı araştırmalarından faydalanalım el el den üstündür
bende kullanıyorum 1 sendir.. her hangi bir sıkıntım suan yok tabı bır mıktar etkılıyordur ama hissetmiyorum..

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 29 Mart 2018, 23:30:37 »
Ayrıca bu hapı bırakınca eski haline tamamen dönüşeceği söyleniyor
Sürekli içmeyi mi planlıyorsunuz ?

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 29 Mart 2018, 23:38:39 »
Alıntı yapılan: Ahmet34 link=topic=4052.msgx4662#msgx4662 date=152235xxx7
Ayrıca bu hapı bırakınca eski haline tamamen dönüşeceği söyleniyor
Sürekli içmeyi mi planlıyorsunuz ?

Şuan yaş 28  32 yaşına kadar agrasif dökülmeyi atlatana kadar kullanmayı düşünüyorum tabi dökülme gene devam eder de şuanki yaşıma göre azalır diye tahmin ediyorum 30 dan sonra insan metebolizmasıda yavaşlıyor bakalım gittiği yere kadar şuan sıkıntım yok.
Evet kullanıp bırakan arkadaşlarda sorunlar düzeliyor bazı sorunlarda piskolojik olarak kalıyor sanırım kafasına çok fazla takan kişilerde bu ilacı kullanıyorsan çok takmayacaksın sıkıntı yaşarsanda bırakıcaksın.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2018, 23:50:31 Gönderen: Mrblack »

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #41 : 30 Mart 2018, 01:29:46 »
Hintell ile biz başka bir konuda beyin fırtınası sağlamıştık, ben Finas kullanırken ek olarak

L-Arjinin ( Kısırlık tedavisinde kullanılır, sperm üretimini destekler, kılcal damarları ve damarları açar saç köklerin beslenmesi artar. Aynı zamanda nitrik oksit gazının (NO2) üretimine yardımcı olur. Sporcuların pump ürünüdür. )
ZMA ( Çinko, Magnezyum, B6)
B12
D3 vitamin destekleri kullanıyorum. ( Multivitamin for men ürün içeriğimde mevcut. )

Konu budur: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3939.0

Ben Finasın yan etkilerini azaltan bir destek olarak bunları eş-zamanlı kullanıyorum. Henüz herhangi bir sorun yaşamadım.

Alıntı
Serbest testesteron;

Erkeklerde yaşanan düşük testesteron seviyelerinin yaptığı olumsuzluklar;
Seks isteklerinde azalma,
Sperm sayısında azalma,
Ereksiyon oluşumunda bozukluk,
Sıcak basması,
Ciltte kuruluk,
Sakal traşı olmada azalma,
Testisler küçülme, kemiklerde erime,
Kas kitlelerinde azalma,
Kıllanmada seyrekleşme,
Çocuk yapma kapasitesinde azalma,
Memelerde büyümeye neden olur. o nedenle de erkeklerde testesteron seviyesinin ne derece düşüklükte olduğunun doğru şekilde ölçümlenmesi gerekir. Total testesteronlar bağlı testesteron hormonları olduklarından ve sabah ile akşam arasında sürekli olarak değişkenlik gösterdiğinden bu tür testesteron seviye ölçümleri kan içerisinde bağlı olarak bulunmayan serbest testesteron hormonundan yapılır. En doğru ölçümün alınmasında çok önemli bir ayrıntıdır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 30 Mart 2018, 01:44:36 »
L-Arjinin +pycnogenol 30 mg kullanmıştım ben pycnogenol 30 vegettalet capsul

Pycnogenol çam ağacının kabuklarından elde edilir. Bu özüt içerik olarak oligomerik proantisiyanidinler olarak bilinen bir bioflavanoid grubu bakımından zengindir. Bu maddeler çok güçlü antioksidanlar olup hastalıkları ve erken yaşlanmayı önlemeleri ile bilinir ayrıca damar genişlemesini tetikleyerek kan akış hacmini artırır ve kaslar ve beyne giden besin ve oksijen miktarların yükselmesini sağlar. Bunun sonucunda fiziksel ve entelektüel performansta artışlar görülür. Aynı zamanda maddenin güçlü antiinflammatuvar özellikleri, kardiyovasküler problemleri engellemeye yararken, vücudun doğal savunma sistemlerini de güçlendirir.

tabı ben tamamen kan akısını hızlandırma amacı ıle kullandım L-Arjinin ile birlikte
bende çok olumlu etkı yarattıgını düşünüyorum saçların gelişme aşamasında

ayrıca sunuda belırteyım :) L-Arjinin +pycnogenol 2 si ... bahsettıgım b12 d3 de ki etkiyi yaratıyor :)

bu arada Pycnogenol, C vitamininin 50 katı ve E vitamininin 20 katı kadar güçlüdür
Global Moderator

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #43 : 30 Mart 2018, 01:50:28 »
Hintell'e katılıyorum. Ek olarak benim şahsi görüşüm serbest testonuzu düşürmeyin, finas kullanımı ile serbest testo düşüşü sağlanır ve yan etkileri orada mevcut, spor yapın yapamıyorsanız sağlıklı beslenin, kas kütlenizi koruyun günlük min kg x 1gr hayvansal protein alın.

Spor geçmişi olan veya aktif spor hayatı olan bireyleri bu ilaç pek etkilemiyor. Yağlı kütle, sporsuz bünye, sağlıksız beslenmenin üstüne finas kullanırsanız, suç finasda değil, sizin zemin tüm yan etkileri yaşamak için bence oldukça uygundur.

Ek olarak her birey 25 yaşından sonra %1 kas kaybı ile küçülmeye başlar, ilaçı boşverin sağlınız için spor yapın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 30 Mart 2018, 01:57:01 »
Hintell'e katılıyorum. Ek olarak benim şahsi görüşüm serbest testonuzu düşürmeyin, finas kullanımı ile serbest testo düşüşü sağlanır ve yan etkileri orada mevcut, spor yapın yapamıyorsanız sağlıklı beslenin, kas kütlenizi koruyun günlük min kg x 1gr hayvansal protein alın.

Spor geçmişi olan veya aktif spor hayatı olan bireyleri bu ilaç pek etkilemiyor. Yağlı kütle, sporsuz bünye, sağlıksız beslenmenin üstüne finas kullanırsanız, suç finasda değil, sizin zemin tüm yan etkileri yaşamak için bence oldukça uygundur.

Ek olarak her birey 25 yaşından sonra %1 kas kaybı ile küçülmeye başlar, ilaçı boşverin sağlınız için spor yapın.

evet oturrdugun yerde fınasterıd kullanırsan yag oranın artar çünkü metobolızma yavaslar ve ardından yan etkıler başlar çok dogru söyledin özgür gerçekten çok ıyı araştırmıssın.
sopar yaptıgın sürece yağ oranını arttırmadığın sürece ılacın yan etkı yapma olasılıgıda düşer.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram