Gönderen Konu: Saç ekimi 7.ay saç dökülmesi  (Okunma sayısı 21505 defa)

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi 7.ay saç dökülmesi
« Yanıtla #45 : 30 Mart 2018, 08:39:04 »
Saydığınız diğer ilaçları da inceleyeceğim ama önce sonuçları bi göreyim ona göre nokta atışı yapmak süper olacak 👍.

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 22 Nisan 2018, 09:37:37 »
Merhaba arkadaşlar
Hepinize hayırlı pazarlar diliyorum
Kan sonuçları geldi ve dökülme kesinlikle hormonlara bağlı değil
Şuan saçlarım biraz daha toparladı
O halde mevsimsel geçici bir dökülme gerçekleşti diyebiliriz
Şunu söylemek istiyorum proscar finasterid gibi ilaçları kullanmadan önce muhakkak kan aldırın ve ona göre bir yol izleyin.
Bazı arkadaşları görüyorum finan kullanmaya başladım iyice döküldü falan yazıyor
Gereksiz bir ilaç kullanırsak sonuçları daha kötü olacaktır muhakkak
Bu arada 8 ayı doldurduk
Sağlıcakla kalın

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 21 Kasım 2018, 12:47:40 »
Merhaba arkadaşlar
Hepinize hayırlı pazarlar diliyorum
Kan sonuçları geldi ve dökülme kesinlikle hormonlara bağlı değil
Şuan saçlarım biraz daha toparladı
O halde mevsimsel geçici bir dökülme gerçekleşti diyebiliriz
Şunu söylemek istiyorum proscar finasterid gibi ilaçları kullanmadan önce muhakkak kan aldırın ve ona göre bir yol izleyin.
Bazı arkadaşları görüyorum finan kullanmaya başladım iyice döküldü falan yazıyor
Gereksiz bir ilaç kullanırsak sonuçları daha kötü olacaktır muhakkak
Bu arada 8 ayı doldurduk
Sağlıcakla kalın

bazı saç ekimlerinden sonra 6 ve 7 aylarda saç dökülmesi olduğunu yazan çizen çok oluyor nedense.kan sonuçlarına bakarak dökülme sebebini tam kestirebilmek zor olsa gerek ama sizinde değiniz gibi proscar finasterid tarzı ilaçları kullanmadan önce mutlaka bir kan tahlili yaptırmak lazım .bu ilaçlara başladıktan sonrada arada bu tahlilleri tekrarlamak lazım .aslında en güzeli saç ekiminden sonra ilk bir sene finasterid kullanmak,bu şekilde yapanlar genelde ani  saç dökülmesi yaşamıyor ve nedense saç ekimleri çok daha güzel sonuçlanıyor.

omerozt.1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 31 Ekim 2020, 13:54:54 »
Bende de 8. Ayda dökülme başladı. Spor idmanlarıma bir ay önce başladım. Destekleyici vitaminde kullanmıyorum. Çok Az olmak üzere alkol kullanıyorum. Ekim yapan kişi bekleyelim diyor. Hatta dermotologtan aldığım randevuma gerek olmadığını söyledi. Ama öle böyle dökülmüyor. Her elimi attığımda 5.10 saç teli geliyor. biraz zamana bırakıp beklemekten başka çarem de yok sanırım.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 31 Ekim 2020, 16:59:29 »
bu aralar dokulmesını mevsımsele baglıyorum 100.gun olmasına ragmen bendede dokuluyor
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Lualua

• Full Member
« Yanıtla #50 : 31 Ekim 2020, 18:52:56 »
Arkadaşlar bende 8.ayı devirdim 9 a doğru gidiyorum. 5 ve 8 ay arası yoğun dökülme yaşadım ekilen ve kendi saçlarımda, 8 aydan sonra yavas yavas dökülmeler kesiliyor. Benim düşüncem kafa derisi kendini toparlarken kılları da dışarı atıyor sonra yenisi geliyor zaten
Saç Ekim Sürecim:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12980.0

Şampuan: Sebamed anti hair loss hergün kullanım. Haftada 1 Vichy Dercos yeşil kutu.

Takviye: İlk 2 ay Booster Multi Plus, 3 ve 5 Ay arası Kerozan tablet..

Ekstra Her gün 2 bardak Yeşil çay ve 1 avuç kabak çekirdeği

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 31 Ekim 2020, 21:08:41 »
 spor idmanlarına baslayan arkadas ağır spor yapıyorsan o doker.mevsimselde var bu aralar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

omerozt.1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 06 Kasım 2020, 11:50:52 »
Kan değerlerim normal çıktı.
Sabah ve akşam 1 er xpecia,
Betnovate 20 ml losyon,
Zyrtec 10 mg tablet
Ducran sensnoal şampuan verdi doktor.
Spora ara verdim , sadece yürüyüş önerdi .
Stres ve mevsim geçişine vurgu yaptı. Haftada 2 defa yıkamamı söyledi, yağlanıp beslenmesi içinmiş.
Ekim yapan doktor da ikinci bir şok dökülme 8. Aylarda başlar dedi ve takip edelim dedi. Bekleyip göreceğim.

Beydo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 14 Şubat 2021, 03:55:57 »
Bende de 8. Ayda dökülme başladı. Spor idmanlarıma bir ay önce başladım. Destekleyici vitaminde kullanmıyorum. Çok Az olmak üzere alkol kullanıyorum. Ekim yapan kişi bekleyelim diyor. Hatta dermotologtan aldığım randevuma gerek olmadığını söyledi. Ama öle böyle dökülmüyor. Her elimi attığımda 5.10 saç teli geliyor. biraz zamana bırakıp beklemekten başka çarem de yok sanırım.
Kardeşim selam dökülme durumu ne alemde ben de aynı dertten muzdarip oldum

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 14 Şubat 2021, 13:48:55 »
spor idmanlarına baslayan arkadas ağır spor yapıyorsan o doker.mevsimselde var bu aralar.

Ben bunu tecrübe ettim, zaten hızlı ve yoğun diyetle birlikte yapılan spor ekilen saçlarımın hızlı bir şekilde dökülmesine neden olmuştu. Sonra saçları sıfıra vurarak sporu bıraktığımda bir sonraki uzamada dökülme görmedim.

Maalesef böyle bir sıkıntı var.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 14 Şubat 2021, 15:29:28 »
  ağır spor dokuyor.testeron salgılıyor.8.ayda 2.şok muhabbetini ilk defa duyuyorum.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Beydo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 14 Şubat 2021, 15:37:39 »
  ağır spor dokuyor.testeron salgılıyor.8.ayda 2.şok muhabbetini ilk defa duyuyorum.
Eğer böyle bir şey varsa şuan tam olarak onu yaşıyorum . Ekilenin büyük bir kısmı çıkmışken 8. Aya girdikten sonra yarıya yakını döküldü .. inşallah toparlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 14 Şubat 2021, 15:39:54 »
 nadir gorulen bir durum olabilir saçın alım aşamasındaki fazı ile ilgili falan filan vs... insallah toparlarsın bana toparlıcan gibi gelio.ağır spor yapma.

Facebook Twitter Instagram