Foruma yeni üye olup deneyimli üyelerimizden "saç analizi ve tavsiye" isteyen kişilerin açtığı konularda en azından şu bilgileri paylaşması gerekiyor
1) yaş
2) saç dökülmesi ne zaman başladı
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil)
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex, crown, ön bölge vs.)
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir?
6 )fotografları
https://www.youtube.com/v/r8EmhZe1Y6Y
33 yaş
askerlik çağımda askere adım atmam ile başladı genel fikrim askerlik beni strese soktu çok çetin bi hayat yaşamamıştım zorlu babamda aynı şekil dökülme var oda panik ve stresli biri ama amcam daha sakin daha sukut saçlarında 1 tel açıklık yok
agresif oldu 3 sene öncesi 30 umda beyin kanaması ile beraber netrolex kullandım amelıyat ve ilaçlar ekstra döktü yenileri çıkmadı artı alından enseme buyuk bır izim olmuş oldu
tepe bölgemden başladı ,sonra ön bölgem daha sonra diğer bölgeler
sadece mınoxdil kullandım ve 2 sene öncesine kadar mavı serum kendi tecrübem boşa masraf etmeyin ben bunların da saç kalitesini evet çıkardımı komple nerdeyse mınoxdıl çıkardı ama dökülünce öncesinden fazlası ile gitti ömürlük kullanmazsınız kullansanız hep kalsa kullanırdım ama şok dökülme ile bianda gidiyor saçlar
fotograf atmaya çalışıcam arkadaşlar telefonum kullanımda değil bilgisayardan yazıyorum
ekim yaptırdım bugun 4 gun dun ılk yıkama yapıldı 4,300 greft ekılmesıne ragmen yeterli sayı olmadı tepe bölgem açık ama eldeki mahsul de belli birde ön bölgede amelıyat yerım kapatıldı bı kısmı Lale keskin ve ekibi ne gittim acıbadem de güzel nezih bi ortamları var ekibi çok içten güleryüzlü sonrasında da hep yardımcı oluyorlar doctorhair şampuanı solusyonu ve birkaç panıendat crosparın bı andıtoksan olmak üzere hap kullanım talimatları yıkama sonrası evde nasıl yapılıcağı nelere dikkat ediliceği bilgileri detaylıca anlatıldı
şuan sadece tek temennim saçlarımın tutması
herşeyi açıkça konuşmak gerekirse arkadaşlar kesin ve net olarak sadece iğne aşamasında bı acınız var oda hassas olan kulak arkası gibi kısımlar arka bölgelerde hiç acı olmuyor iğnede 3 4 iğne dişinizi sıkıcaksınız ben gık demedim mesela sonrası normal ilerliyor
bu arada bindiğiniz taksideyken bile dikkat ediniz gittim gün yaşanmış bir olayı paylaşıcam adam ekimi yaptırıyor taksi ye biniyor taksici paldır kütür yaslı adam aracı kullanmış adam kafası tavana carpıyor ve saçları tavana yapısıyor hemen bılgı verıyor ve hıc bı para almadan gene bu konuda yardımcı olduklarını gördüm adamla da tanıştım benden 1 gun once ekim yaptırdı
şuan rahatsız edici bi durum yok sadece ekim bölgesine bır yere carpmamak havlu kullanmamak gibi dikakt edilmesi gereken hususlar var bıde şişlik var onun geçmesini bekliyorum bolbol su önerdiler ve tuz kafeinden uzağım