Gönderen Konu: Saç Analizi Tavsiyesi isteyen arkadaşlar!!  (Okunma sayısı 117714 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Analizi Tavsiyesi isteyen arkadaşlar!!
« Yanıtla #45 : 09 Mart 2019, 19:41:49 »
Arkadaşlar lütfen Anlamsız başlalıklarla konu açmayın Artık uyarmadan silinecektir.

Örnek : En iyisi kim.. tarzı ve diğer konularda benzeri.

Ve lütfen sorduğunuz soruların benzeri konular var ise konu açmadan aynı konudan devam edin benzeri ve aynı konu yoksa konu açınız.

40 tane sıgara içmek saç ekimini olumsuz etkiler mi yada spor gibi konu açmaya gerek yok zaten var forumdaki google arama barından bakın anında bulursunuz aradığınız herşeyi forum içinde.

Demades

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 07 Temmuz 2019, 12:10:52 »
Herkese merhaba,

Yaşım 36. 2012 yılından beri saç dökülmem var, son zamanlarda dökülmem yavaşladı. Bir süre daha bekleyeyim diyordum ancak önümüzdeki sonbahar-kış aylarında saç ektirmeye karar verdim. Bütçemi 20 bine kadar zorlayabilirim. Hepiniz gibi ben de onlarca yer ve isim araştırdım. Muğla'da yaşıyorum. Birkaç yer arasında kararsız kaldım; Hairextrem, GoldCity ve Hermes online konsültasyon yaptı ve  fikir aldığım tüm kurumlar açık alanımın dar ve donör bölgemin kuvvetli ve sık olduğunu ve 2500-3000 greftin yeterli olacağını belirtti. Ben özellikle tepe bölgemle ilgili kaygılıyım. İnsanların çoğu anlaşılır bir şekilde şakak ve ön bölgenin dolguluğunu önemsiyor. Ancak ben artık belli bir yaşa geldim, şakaklarımın bir ölçüde açık olmasını çok önemsemiyorum, asıl tepe bölgesindeki açılma beni daha çok rahatsız ediyor.
Sonuç olarak değerli zamanınınızı ayırıp görüş ve önerilerde bulunabilirseniz çok minnettar kalacağım. Tepe bölgesinin medikal tedaviyle toparlanabileceği yönünde görüşler de aldım. 1 sene daha mı beklemeliyim?, tepe bölgesi için önerebileceğiniz kurum, isim var mıdır?, ekim işine ne zaman girmeliyim gibi sorularım var. Uzun bir aradan sonra son 1-2 aydır yine yalnızca tepe bölgesi için Minoxil kullanıyorum ve açılan kısmı kontrol edebilmek için elimdeki şişe bitince kulanmayı düşünmüyorum.. Herkese sağlıklı günler. Fotoğraflarım şurada:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8656.msg189874#msg189874

Emanuel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 13 Temmuz 2019, 21:12:40 »
30 yaşımdayım. İki sene önce agresif bir şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Geçen sene ekim kararı aldım ama iğne ve operasyon korkusu yüzünden 2 defa randevu iptal ettim.
Tarih 7 temmuz 2019. Tekrardan  randevu aldım ve kesin kararlı olarak ekim günü hastaneye gittim.
Zorlu bir 8 saatin ardından kurtuldum diye düşündüm. Ama anladım ki operasyon bu işte korkulacak en son noktaymis. Asıl olay ekim sonrası başlıyor. İlk Gece 1 gÖzüm açık uyudum.greftlere zarar gelecek korkusu ile maymuna döndüm resmen.2. Gün ilginç olarak cok rahat geçti ama 3.gün felaket bir kaşıntı başladı. Çareyi hemen antihistaminikte buldum.
İlk on günün öneminin farkındayım.
Yeni saç ektirecek arkadaslara tavsiyem şudur ;
Bu iş öyle ya da böyle olacak. Süreyi uzattıkca sizin zarariniza. Eninde sonunda bu kararı alıyoruz. Ki ekim yapıldıktan sonra 6 aylık bir süreç var. Ne kadar çabuk ekim yapılırsa, o kadar çabuk uzar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 15 Temmuz 2019, 17:28:05 »
Telefonlarınızda forograf çekerken Live modu kapayın

Live mod resmin üstüne tıklayınca hareketli fotograf çeker o yüzden foruma yüklenmez.

Yada yükleyemediğiniz fotografların ekran görüntüsünü alıp kenarlarını kırparsanız yüklersiniz boyut düşeceği için

Kapanız gereken Live mod ektedir
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 27 Temmuz 2019, 13:13:10 »
saç ekimi yaptıracağınız yerlerle görüşürken forumdan olduğunuzu belirtirseniz

1 sizin bilgili oldugunuzu merkez anlar

2 daha özenli ekimler yaparlar paylaşacağınızı bildikleri için

3 indirim konusunda daha etkili olur

kısaca forumdan oldugunuzu belirtmeniz önemli olur size daha dürüst işlemler yapılması açısından.
İletiyi düzenle
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 30 Ekim 2019, 10:35:47 »
önemlii!!!!!

arkadaşlar lütfen çektiğiniz fotoların ekran görüntüsünü alıp onları yükleyin boyutlar çok buyuk olursa sayfanızda yavaş açılıyor.
Global Moderator

TheBossOrion

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 07 Kasım 2019, 13:18:07 »
Merhaba
1) Yaş:35
2) saç dökülmesi ne zaman başladı:25 yaşında
3) saç dökülme tipi: yavaş - stabil
4) saç dökülmesi nereden başladı? vertex ve ön bölge
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir? Hayır

Ayrıca ektirmeyi düşündüğüm yerler ve aldığım fiyatlar da aşağıda ki gibidir;

Emphair 5500 TL+PRP Tedavisi için 3500 TL
Transmed 3 Ayrı doktor için 7500-9000-12500 TL+PRP ücreti
Serkan Aygın 8000 TL
Engin Sönmez 4500 TL
Asuman Hair 8000 TL (Çok fazla adını duymadım, ama ekim sonuçları gayet başarılı duruyor)
Burak Şahin 4500 TL(İki arkadaşım ektirdi, 1 aylık süreçte iyi duruyor(hiç değilse ekim çizgisi ve sıklığı) ve kendileri de memnunlar)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 07 Kasım 2019, 13:46:36 »
Merhaba
1) Yaş:35
2) saç dökülmesi ne zaman başladı:25 yaşında
3) saç dökülme tipi: yavaş - stabil
4) saç dökülmesi nereden başladı? vertex ve ön bölge
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir? Hayır

Ayrıca ektirmeyi düşündüğüm yerler ve aldığım fiyatlar da aşağıda ki gibidir;

Emphair 5500 TL+PRP Tedavisi için 3500 TL
Transmed 3 Ayrı doktor için 7500-9000-12500 TL+PRP ücreti
Serkan Aygın 8000 TL
Engin Sönmez 4500 TL
Asuman Hair 8000 TL (Çok fazla adını duymadım, ama ekim sonuçları gayet başarılı duruyor)
Burak Şahin 4500 TL(İki arkadaşım ektirdi, 1 aylık süreçte iyi duruyor(hiç değilse ekim çizgisi ve sıklığı) ve kendileri de memnunlar)

Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçlere konu açmalısınız yeni yanlış yere yazdınız.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 08 Kasım 2019, 15:23:07 »
Forumda 5 ayı geçmiş Ekim sonuçları olumlu ya da olumsuz paylaşılmasına izin verilmeyecektir.
Lütfen operasyondan sonra konuları geçikmeden açınız.
Global Moderator

Lewo3458

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 30 Kasım 2019, 17:17:29 »
s.a arkadaslar bende sac ektırmek ıstıyorum kafamda 3 yer belıurledım sızce neresı olmalı yardım edermısınız
1 bılgehan hoca
2 serkan aygın
1 acıbadem

Mahirk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 24 Ocak 2020, 22:01:07 »
Sac ekimi yaptirali 2 ay oldu .biraz kilo alfim siki bir perhize girmem gerekiuor .az yemek yiyip yuruyecegim.xpecia tablet ve proscar kullanmaya devam ediyorum .perhiziin bir mahsuru olurmu bu asamada

Maverick

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 18 Şubat 2020, 23:05:24 »
Merhabalar ,

Yaşım 46 , dökülme 25 yaşından itibaren ön bölgeden başladı. Şu anda yavaşladı , zaten pek bir şey de kalmadı sanki  : . Herhangi bir ilaç kullanmadım. Tavsiye üzerine birkaç saç ekim merkezine gittim. İlki 4000-5000 greft ve iki ekim dedi . İkincisi de donörün çok da kuvvetli olmadığını çok büyük beklenti olmaması gerektiğini 3000 greft civarı ile tepe hariç mümkün olduğunca homojen bir ekim olabileceğini söyledi.

Sizlerin düşünceleri ve önerileri nedir ? Şimdiden teşekkürler. İ
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2020, 09:44:28 Gönderen: Maverick »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 19 Şubat 2020, 11:31:28 »
çok geniş alan ekim yaptıracaksanız doğru öneride bulunulmuş ön ve orta 3000 greft lik ekim
Global Moderator

Maverick

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 19 Şubat 2020, 12:01:04 »
Yanıtınız için çok teşekkürler. Forumda benzer ekim yaptıran üyeleri arıyorum. Durumu anlamaya çalışıyorum. Eminim ki kişiden kişiye de değişiyordur ama sizin şahsi kanaatiniz , 3000 greft nispeten geriden başlayan bir hat ile yapmaya değecek bir sayı mıdır ? Yani bu iyi ki yapmışım noktasına götürecek bir faaliyet midir bunu kestirme noktasında yardımcı olabilir misiniz objektif bakan biri olarak ?
Çok teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 19 Şubat 2020, 12:07:51 »
Yanıtınız için çok teşekkürler. Forumda benzer ekim yaptıran üyeleri arıyorum. Durumu anlamaya çalışıyorum. Eminim ki kişiden kişiye de değişiyordur ama sizin şahsi kanaatiniz , 3000 greft nispeten geriden başlayan bir hat ile yapmaya değecek bir sayı mıdır ? Yani bu iyi ki yapmışım noktasına götürecek bir faaliyet midir bunu kestirme noktasında yardımcı olabilir misiniz objektif bakan biri olarak ?
Çok teşekkürler

3500 greft olabilir  daha sonra 1500 daha sıklaştırma tabi ön orta iyi bir sonuç olurda o 1500+ sakal tepeye de olabilir uyum sağlaması açısından donör bölgeniz çok güçlü değil ama saç telleri kalın ve kaliteli duruyor . Kısaca alan geniş şahin çeliğin size benze bir ekimi var ona bir bakın başarılı olursa ona yakın bir sonuç olur.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram