Gönderen Konu: Saç Analizi ve Saç Ekim Merkezi Tavsiye  (Okunma sayısı 5198 defa)

Adiyamanspor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Analizi ve Saç Ekim Merkezi Tavsiye
« : 21 Mart 2018, 14:30:08 »
Sevgili admin ve forum sakinleri, saçım için gereken greft sayısı, donör durumu, saç ekimi durumunda ne oranda verim alabileceğim ve de  Türkiye'nin neresi olursa olsun farketmez saç ekim merkezi önerilerinizi alabilirsem mutlu olurum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Analizi ve Saç Ekim Merkezi Tavsiye
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2018, 15:01:43 »
bana kalırsa forumda "saç analizi ve tavsiye" isteyen kişilerin en azından şu bilgileri paylaşması gerekiyor :

1) yaş
2) saç dökülmesi ne zaman başladı
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil)
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex, crown, ön bölge vs.)
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir?

Adiyamanspor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2018, 15:19:48 »
1-)33 2-)5 yıl 3-)son üç ayda agresifleşti. daha öncesi yavaştı.4-)Şakaklardan bil hassa sağ şakak.5-)ilaç kullanımı yok.
ilk 2 yıl cilt doktorları ve eczacı tavsiyeleriyle şampuan ve ilaç kullandım. ara ara saçlarım sıklaşsa da sonuç olarak faydasını görmedim. 3 yıldır da herhangi birşey yapmadım.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2018, 15:26:37 »
Saçlarda genel seyrelme var pro pecia kullanıp 6 ay toparladıgı kadar toparlaması ı öyle ekime girmenizi öneririm yoksa şok dökülmede şuanki saçların çogu gidebilir.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2018, 16:58:56 »
Dökülmeniz çok ileri yaşta başlamış ve çok hızlı ilerlemiş .şu durumdan sonra saç ekiminden  başka çareniz kalmamış.size tavsiyem forumumuzu inceleyip size en uygun ekim yaptıracağınız yere karar vermek olacaktır ikinci bir repair saç ekimi operasyonu geçirmeniz zor bir olasılık çünkü alan çok geniş ve ilk ekiminizde doner bölge rezervlerinin nerdeyse tamamına yakını kullanılmak zorunda.bunu düşünerek hareket etmeniz gerekiyor bilhassa bu konuya dikkat edelim.

Adiyamanspor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2018, 17:46:57 »
sacsizkel ve Reciproc verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Donör bölge rezervleriyle ilgili olarak neye dikkat etmek gerekiyor. tam olarak anlayamadım. birde tahmini olarak kaç greft ekim yapılır ve sonuç ne olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2018, 17:53:17 »
bana kalırsa forumda "saç analizi ve tavsiye" isteyen kişilerin en azından şu bilgileri paylaşması gerekiyor :

1) yaş
2) saç dökülmesi ne zaman başladı
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil)
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex, crown, ön bölge vs.)
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir?
Haklısın buna bir başlık açalım.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2018, 17:58:22 »
Arkadaşlarımız belirtmiş ama ben paylaştığınız fotograflardan çok net bişey anlayamadım daha net fotograflar koyarsanız donör bölgenızın ve dokulme alanınızın daha iyi olur.
Global Moderator

Adiyamanspor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2018, 18:27:58 »
Zaman kaybı yapmadan ektirmeli miyim? Yoksa biraz daha bekleyip kalanların dökülmesini mi bekleyeyim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Mart 2018, 18:44:32 »
Ben sizin yerınızde olsam keza bende aynısını yaptım 6/7 kadar medidakal tedavi ile var olan saçlarımı ve donör bölgemı güçlendirrim daha sonra aralara girip var olan saçlarıma zarar vermıycek doktor araştırmamı yapar ön orta tepe olmak üzere bir ekim yaptırrım bu işi hallederım.
Global Moderator

Adiyamanspor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2018, 22:56:07 »
Cevabınız için öncelikke teşekkür ederim. Medikal tedaviyle kastınız öncelikle bir cilt doktoruna gidip tahlil yaptırıp onun vereceği ilaçları ve şapuanı kullanmak mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Mart 2018, 23:19:33 »
Finasterid / biotin vs
Global Moderator

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2018, 23:50:49 »

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2018, 00:01:20 »
Saç durumunuz agresif bir dökülme sürecinden sonra genel olarak zayıflamış görüyorum.
Ekimden önce mutlaka medikal tedavi olmanız gerekiyor. Bunun için gerek dermatolog gerekse saç ekim yapacak saç ekim uzmanlarından yardım alabilirsiniz.
Forumumuzda saç ekimi uzmanlarımızın birçok sonuçlanmış veya süreğen ekimleri bulunmaktadır. Forumumuzda saç ekim uzmanları hakkında detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim.
Formumuzun üst bölgesinde bulunan google arama bar ından site içi arama yapabilirsiniz.

Agresif dökülme (33 yaşındasınız) devam ettiği takdirde ki öyle görünüyor, Front, middle ve belkide vertex' te bulunan saçlarınızı tamamen kaybetme olasılığı bulunuyor.
Bir önceki yorumumda Hintell kardeşime katıldığımı belirttim. Finas şart.
Benim tavsiyem vakit kaybetmemeniz.
Selamlar...

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Mart 2018, 00:17:36 »
Saç durumunuz agresif bir dökülme sürecinden sonra genel olarak zayıflamış görüyorum.
Ekimden önce mutlaka medikal tedavi olmanız gerekiyor. Bunun için gerek dermatolog gerekse saç ekim yapacak saç ekim uzmanlarından yardım alabilirsiniz.
Forumumuzda saç ekimi uzmanlarımızın birçok sonuçlanmış veya süreğen ekimleri bulunmaktadır. Forumumuzda saç ekim uzmanları hakkında detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim.
Formumuzun üst bölgesinde bulunan google arama bar ından site içi arama yapabilirsiniz.

Agresif dökülme (33 yaşındasınız) devam ettiği takdirde ki öyle görünüyor, Front, middle ve belkide vertex' te bulunan saçlarınızı tamamen kaybetme olasılığı bulunuyor.
Bir önceki yorumumda Hintell kardeşime katıldığımı belirttim. Finas şart.
Benim tavsiyem vakit kaybetmemeniz.
Selamlar...
Sayin pagaron daha once cok konusuldu ama size de bir sorayim finansin mesela 1 yil kullandı arkadas ve sonra birakti diyelim 1 yıllık kullanim arkadasa ne katacak ne kazandiracak bununla ilgili bi bilginiz arastirmaniz var mi (tartismak icin yazmiyorum)

Facebook Twitter Instagram