Gönderen Konu: Sač ekimi kaç greft alinir dolgunluk için kaç gerekir  (Okunma sayısı 7770 defa)

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Sač ekimi kaç greft alinir dolgunluk için kaç gerekir
« Yanıtla #15 : 22 Mart 2018, 00:40:11 »
Foruma hoşgeldiniz.
Arkadaşların söylediklerine katılıyorum. Norwod 7 tipi saçınız mevcut ekim yaptırmanız sizi bu görüntüden kısmi olarak kurtaracaktır. Bu tip saç ekimleri sitemizde mevcuttur. Forumumuzda araştırma yaparak hem bu saç tipi olan ekimlere hemde saç ekim uzmanlarına ulaşabilirsiniz.
Donör bölgeniz bu hali ile 2000 grefti kaldırmaz. Size medikal tedavi tavsiye ederek mevcut saçlarınızın güçlenmesini bekleyecekler. Enseden 3000 civarı sakaldan 1500 greft alınarak saç ekimi yaptırabilirsiniz. 4500 greft gayet memnun edici bir ekim olabilir. Tabi güzel bir planlama ve ekim ile..
Selamlar...

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2018, 10:00:45 »
Baya bir karamsar olmuşdum Norwood 7 leri görünce umutlandım benim sačdandaha az olanlar gördüm ve onlarda baya iyi olmuş Hocaların ellerine sağlık

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Mart 2018, 12:55:29 »
Araștırmalarım devam sürüyor șu an Serdar Görkmen Hoca benim saç tipimi en iyi yapar diye düşünüyorum birde estemylife var herhalde Serdar Hoca olur diye düşünüyorum.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2018, 16:33:19 »
Baya bir karamsar olmuşdum Norwood 7 leri görünce umutlandım benim sačdandaha az olanlar gördüm ve onlarda baya iyi olmuş Hocaların ellerine sağlık

Hocam Norwood 7 değilsiniz. Bayağı da var oraya. NW6ya da tam varmamışsınız. Bence de Serdar hoca sizin için iyi bir seçim olabilir. Görüşmeler hemen her yerde ücretsiz. Dilediğiniz herkesle randevu alıp görüşün. Sonunda kim aklınıza yatarsa, hemen ektirmeyin. Ekimlerini takip edin. Hızlı karar verip hüsran olan arkadaşlar ne yazık ki oldu. Bu süreçte de finasteride ile saçlarınızı kuvvetlendirmeyi deneyin bence. Faydasını görebileceğiniz birçok alanınız mevcut. Sakal takviyesi de düşünebilirsiniz. Görüştüğünüz ekimcilere sorun. Forumda sakal ektiğini görmediğimiz ama aslında sakal da eken yerler var.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2018, 16:53:03 »
Almanya'da yaşadığını yeni gördüm. Hataylı'nın ekimini takip etmeni tavsiye ederim.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1035.0

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Mart 2018, 18:54:31 »
Hatayliyi takip ediyorum.
Bilgehan aydin ve ekibi > seansda olur Fiyat olarak uyar
Ahd klinic hiç yaklaşmadı
Zekeria Kul ve ekibi sadece ön olur dedi bana pahlı
Serdar Görkmen ve ekibi 2 seans olur dedi Fiyat olarak uyar
Asmed Koray Hocaninda görüşlerini almak istiyorum bana bir dolu soru yollamış alman ekibi onları doldurup yollamam gerekir direk whatsapp dan resim yolanmiyor herhalde.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 23 Mart 2018, 20:52:32 »
Hamilton Norwood ölçeği
Bu saç derecelendirme ölçeği erkek kellik tipini belirleme yöntemidir. Buna göre I-VII arası olarak derecelerdir.
VI ile VII arasındaki fark ön bölgedeki köprünün yok olmasıdır.
Dolayısı ile ekim için tavsiye edilecek tip VII olacaktır.
Selamlar...

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 23 Mart 2018, 21:48:17 »
Çok daha önemli bir fark var, o da yanda üstte olan saçlar da dökülüyor. Çok şükür arkadaşın öyle bir durumu yok. Konunun uzmanı değilim, teknik olarak ne olduğunu bilmiyorum. Dikkat çekmek istediğim bölge oydu.

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Mart 2018, 22:11:17 »
Evet bu resimden sonra bende çok düşündüm ayni tespit etdiğin gibi o yüzden bir umut vardir  :) diye düşünüyorum.

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Mart 2018, 00:42:32 »
Biotin Mesotherapie yapan oldumu

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Mart 2018, 12:50:29 »
Donör bölge iyi değil ayrıca ekim yapılacak bölgede çok geniş. Alın çizgisi çok geriden alınmalı ve vertex bölgeye ekim yapılmazsa 3000 kök ile birşeyler yapılabilir. Yalnız donörünüzden 3000 çıkmaz. Çıkarsada çok seyrek ve kötü görünür. En fazla 2000 ordan alıp 1000'de sakal ve vucuttan alınırsa, olabilir. Beklenti yüksek tytulmamalı kesinlikle.

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Mart 2018, 08:58:56 »
Merhaba Bugün burda yaptığımın araștırmalara göre kendime bi hesap yapmaya çalıșdım.
Saçları 1 Noya vurdum.
Ön bölgeyi istedim saç ekimi șeklinde çizdim
bir șablon haline getirdim 1cm șeklinde karelere ayirdim cm2.
66 cm2 çıkdı.

Gereken Greft sayısını buna göre hesaplamaya çalıșdım

66 cm2 *30 greft kare başı =1980 greft
66 cm2 *40 greft kare başı =2644 greft
66 cm2 *50 greft kare başı =3300 greft
66 cm2 *60 greft kare başı =3960 greft

Ön Bölge bu hesaba göre doğal bir șekilde bu hesablara göre eğer doğruysa cm2 bașı kaç greft ihtiyaç olur tepelerede bişe kalsın  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2018, 11:20:27 »
62 cm degil bu ama var olan saçlarındaki geçişlerde olmalı kel alan la saçlı alan  arasında yanı yaklasık 90cm2 gırılır bu saça yada bir tık fazla .. ama çok begendim çok zekıce doğru ama eksik hesap.. bu hesap arta bılırde gerideki var olan saçların seyrek oraya sıklastırmada olabilir.. buda artık planlamaya bağlı donor kalitene degişir dökülme alanın kel bölge ve sıklastırılması gereken alan 160cm2 gibi duruyor toplam
Global Moderator

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2018, 13:20:27 »
Hintel yanıtları cevapsız bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim.
Kaba bir hesabdı bu ama tahmin edebilmek için ne kadar lazım soruma az da olsa bi cevap oldu kafamdaki bazı soru işaretlerini giderdi. Artık Donöre kaldı ne çıkarsa. Imkan ve fırsatım oldunda ektireceğim burda sizlerle paylaşcam.
Şu an Mesotherapie Microneedling Biotin serum yapmaya bašlicam belki faydası olur. Aktiv olmayan kökler geri aktivleşir inşallah. Finasterid yada ona benzer ilaçlar zararları yüzünden kulanmak istemiyorum. Iyi bir Biotin serumu araștırıyorum şu an.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Mart 2018, 13:24:32 »
Hintel yanıtları cevapsız bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim.
Kaba bir hesabdı bu ama tahmin edebilmek için ne kadar lazım soruma az da olsa bi cevap oldu kafamdaki bazı soru işaretlerini giderdi. Artık Donöre kaldı ne çıkarsa. Imkan ve fırsatım oldunda ektireceğim burda sizlerle paylaşcam.
Şu an Mesotherapie Microneedling Biotin serum yapmaya bašlicam belki faydası olur. Aktiv olmayan kökler geri aktivleşir inşallah. Finasterid yada ona benzer ilaçlar zararları yüzünden kulanmak istemiyorum. Iyi bir Biotin serumu araștırıyorum şu an.

Ben begendım cok zekıce araştırıyorsun Anladım hocam finstarid gibi ürünler kullanmak istemıyorsan kullanma tabiki tercih meselesi  bahsetiiğin ürün hakkında bir deneyimim yok sen kullanırsan gelişmeler ile bizi bilgilendirirsin kendını ayarlayıncada insallah başarılı bir ekimle bu sorundan kurtulursun.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2018, 16:25:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram