aynı değerlendirmeyi banada yaptılar,ama mail üzerinden çizim yapıp iki alternatifli olarak gönderdiler.sözde koray hoca ,resimlerinize baktı 5000 greft önerdi,gibi matbu cümleler,ama daha sonra bana randevu verdiler,gittim koray bey ,inceledi konsültasyonu bitirdiğinde önceki mailde atılan çizim şeklinin dışında ,vertexi dışarda bırakarak ,bir 5000 greftlik ekim önerdi,atılan mailde ön,orta ve vertex bölgesini içine alan bir çizim ile 5000 greft önerilmişti mailde,sonra anladımki,asmedde yoğunluktan maillere koray bey bakmıyor,herhalde,elemanlar maillere cevap veriyorlar,rutin cevaplar veriyorlar.kory bey bence yetmiyor,yetişemiyor.talepde çok olunca,personeller vasıtasıyla cevap vermeye çalışıyorlar.maildeki çizimi atıyorum ,birde koray hocanın kendisinin incelemesi sonucunu atıyorum.resimlerdeki benim çekip gönderdiğim saçlarım uzunken gönderdiğime cevap bence personeller tarafından verildi,diğer kısa olan saçlarımın olduğu üç resim profesyonel olarak asmedde çekildi.ve bizzat koray hoca kendi çizimini yaptı.ve 5000 greft önerdi,çizim bölgesine ,ama tek farkı maillerde vertex bölgeside dahil 5000 greft denmişti,ama anladığım koray hocanın mailden haberi yok.saygılar.