Abi dönor iyi duruyor resimden sonuçta 6500 greft alındı. Yalnız ben kaçırmışım şimdi sayfana göz atınca denk geldim. Şok dökülme ilk ekimden daha fazla oldu demişsin. Ben hâlâ çözemedim bu şok dalgasını. Ekseriyetle bünye ile alakalı deniyor ama 2 ekim yaptıran arkadaşlarda farklı nüks ediyor. "Bozkurt" abinin de ikinci ekiminde daha fazla şok olmuştu. Onun ikinci ekim daha yüksek greftle gerçekleştiğinden diye düşündüm ama senin hemen hemen aynı hatta daha 500 greft daha az. Bu durumda tek bir data kalıyor elimizde ekim uygulama aşaması. Şok dökülme ile ilgili çok fazla çalışma da bulamadım.
Tetiklerin ekimlerinden sonra, ben bünyeden ziyade ekim tarzıyla olduğunu düşünüyorum artık. Onların ektiklerinde şoktan kurtulan çok saç oluyor. Önce kanal açıp, sonra greftleri ekiyolar yanlış bilmiyorsam. Yani bin greftlik kanal açılıyor, sonra bin greft alınıp hemen ekiliyor. (sayıları tahminen söylüyom tabi) Dışarda beklememiş olan kök, ekilince yerini yadırgamıyor ve normal uzama evresine devam ediyor.
Ben tabi tahminen konuşuyorum, uzman falan değilim. Şoktan en çok kurtulan saç Tetiklerde.