Gönderen Konu: "LifehairAnkara 3. Seans saç ekimi TOPLAM 3700 ..2600 ense 1100 sakal "  (Okunma sayısı 31344 defa)

Nikuru

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun şahin bey’e ekim yaptıranlardanım çok aksi bir durum olmazsa sonuçlardan memnun kalacağınızı düşünüyorum

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun şahin bey’e ekim yaptıranlardanım çok aksi bir durum olmazsa sonuçlardan memnun kalacağınızı düşünüyorum

Profilinize baktım sonucunuzu görmek için ama konunuzu yarım bırakmışsınız bir mahsuru yoksa yeni resim  ekleyebilirmisiniz bende şahin beyi takip ediyorum çünkü.

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
En son 2 Haziran'da fotoğraf paylaştım.Şu an ayın 6 sı bir yanlışınız var heralde

Predator

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Fiyat ne ödediniz acaba..?

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3100 TL ödedim.İlkaya tıp merkezi ameliyathanesinde yapıldı.Öyle merdivenaltı diye tabir edilen yerlerden kesinlikle değil, fiyat , fayda analizine göre maksimum bir fayda denilebilir,

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Komutanım tütbe nedir :)
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yzb

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sac telleri masallah cok kalin ilk ekimlerde nasil becerememis ekim yapan hayret. bu ekim gidişata gore sizi memnun edecek gibi duruyor.

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah bu sefer iyi olacak gibi görünüyor yarın 90. Gün Asıl çıkışlar 4.Aydan sonra başlayacak

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 90 . Gün Açık havada ağaç gölgesinde çekim, artık çıkmaya başkayacaktır.Çıkışları bekliyorum

samedsuad

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 90 . Gün Açık havada ağaç gölgesinde çekim, artık çıkmaya başkayacaktır.Çıkışları bekliyorum

sakal olan kısımda sertlik v.s varmı uyumu nasıl üstat bende sakaldan aldırdımda

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk önce şok dökülmede sakallar döküldü, nedendir bilmem, elime çok sert gelen saç yok, çıkışlar Yen'i Yen'i başlıyor, bundan sonra süreç gösterecek yanlış kararma var , eskiler mi yeniler mi zaman gösterecek

Hakan63

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba hayırlı olsun son durum nedir fotograf paylaşmanız mümkünmü.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Komutanım bir şey sormak istiyorum. Şahin bey ile ilk görüşmeye gittiğinizde kaç greft çıkabileceğini söylemişti su hatırlıyor musunuz

Facebook Twitter Instagram