Gönderen Konu: "LifehairAnkara 3. Seans saç ekimi TOPLAM 3700 ..2600 ense 1100 sakal "  (Okunma sayısı 31343 defa)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Size de iyi bayramlar. Ben geçen gün gittiğimde sakal ile en fazla 2000 çıkar dedi de masada tam belli olur şeklinde konuştu. Onun için merak ettim. Tesekkur ederim

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin bey gerçekçidir belirttiği sayıdan fazlası olur eksiği olmaz diye düşünüyorum hayırlısı olsun

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
101.gün çıkışları bekliyorum

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
101.gün çıkışları bekliyorum
hayırlı olsun cıkışlar şimdiden başlamış gibi. Eskiden ekilen saclarının yönleri cok kötü.diğer saclar çıkınca uzatırsan daha hoş bir görüntü olur diye düşünüyorum
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ön bölgedekiler fut ekiminden kalma diymi ? Fut ekımlerı çok kalın tellı oluyor genelde sakal kılı gibi olmuş
bunun sebebi nedie peki hintel
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

drserkan80

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sakaldan ve sactan verteks bölgesine 2. seans ekimi yaptıracam sahin beye o yuzden sizin ekimi yakından takip ediyorum. güzel görünüyor hayırlı olsun 5.5 aydan sonra birden cıkışlar artıyor. o zaman çok daha iyi olur. ilk seansı arenamed  e yaptırdım çok güzel oldu. donör bölgem iyiydi fakat biraz hırpalandığını gördüm ekimden sonra. 2. seansa cesaret edemiyorum saçsız alanlar oluşabilir. o yüzden donör bölgeye hassas yaklaşacak bir yer arıyorum. şahin beyin bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Komutanım durum gayet güzel görünüyor.

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim arkadaşlar; Donör bölgeyi dengeli alım konusunda en iyilerdendir Şahin bey; 3üncü. Ekim yapan tecürübeli birisi olarak söylüyorum...

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaptıran daha doğrusu

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim 107. Gün Saçları 2 numaraya vurdurdum...Gayet memnun olmaya başladım...Şahin Bey ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
An itibariyle 120'nci günü doldurmuş bulunmaktayım.Asıl çıkışların başlayacağı döneme başladık.Saçımı kısalttırdığım halde çıkışlar belirgin

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hay maşallah daah ne olsun...bundan sonra gümbür gümbür patlar..hayırlı olsun...

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Komutanım senin iş bitmiş . Hayırlı olsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç telleri fırça gibi maşalla... enseden alım yaptıklarına eminmisiniz? :)

Facebook Twitter Instagram