Gönderen Konu: Beyler kafayı yemek üzereyim  (Okunma sayısı 17398 defa)

hardcore

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Beyler kafayı yemek üzereyim
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2016, 03:12:55 »
Suedaht yani 4000 greft ektirsem ve ekim başarısız olsa 5 yıl sonra ektireceğim 4000 greft hepten başarısız olur öyle mi?

Dtnc biraz araştırdım erkan vural ve erkan demirsoy iyi gibi görünüyor. Hlc de çok başarılı ama fiyat olarak yüksek

dtnc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2016, 03:32:06 »
Suedaht yani 4000 greft ektirsem ve ekim başarısız olsa 5 yıl sonra ektireceğim 4000 greft hepten başarısız olur öyle mi?

Dtnc biraz araştırdım erkan vural ve erkan demirsoy iyi gibi görünüyor. Hlc de çok başarılı ama fiyat olarak yüksek

Evet fiyatlar öyle.

Bir ekim başarısız olmuşsa sonraki başarısız olacak diye bir kaide yok. Ekim hatası olmuştur yoksa aslında usulüne uygun ekimler genelde başarılı oluyor, kişiden bağımsız olarak. Yani özel bir durumun, rahatsızlığın yoksa başarı kaçınılmaz.

Donörden alınan greftler o kısımda bir daha çıkmıyor; o yüzden '4 bin bugün, 5 yıl sonra bi' 4 bin daha...' gibi durum olmayabilir. Aslında genelde o kadar greft zorlayınca çıkıyor ama enseyi bozabiliyor.

countdown34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2016, 09:13:35 »
İlhan hocanin iyi ekimleri vardır aslında bilmiyorum köyün link atar mısın kötü örneklere bi bakayım. Tavsiye ederim güler yüzlü ve bence başarılı bi adam. 10 bin liraya iki seansını bile çıkarır sin nerdeyse.

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 11 Şubat 2016, 13:07:22 »
Kardesim kafayi yicene git igne ye. Norveclinin saci sana benziyo zekeroya kul basarili sonuc vermis sana tavsiyem zekeroya yada erkan demirsoy.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 11 Şubat 2016, 18:16:05 »
saclarin benim døkulmeme cok yakin. benim konumada bi gøz atabilirsin. 140.gündeyim. doktor z.kul

saca destek minox,propeci.a,nizoral,biotin
norvecli senin ekim guzel  ama forumda gormussundur z.kulun donerini mahfettigi bi cocuk var yani biraz dengesiz bi dr sanirim

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 12 Şubat 2016, 02:15:52 »
her doktorun bi køtu ekimi bulunur. forumda cok populer olan hlc, recinin sacini ekti. sac bile cikmadi adamda. køtu sonucu birak bi kenara. yani bazen talihsizlikler oluyor.

hardcore

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Şubat 2016, 22:50:47 »
Dtnc bir ekim başarısız olmuşsa sonraki başarısız olacak diye bir kaide yok diyosun ama saç ekilen bölgeye yeniden ekim yapıldığında başarılı sonuç alamayacağımı söylüyorsun anlayamadım. Sağlık problemim yok sadece geceleri oturup gündüzleri uyuyorum ama bunu düzeltebilirim. Bide beslenme açısından hep fast food filan yiyiyorum günün hemen hemen her öğününde.

Countdown34 kardeşim şuanda mobildeyim pcye geçince atacağım, sende o sırada bana ilhan hocanın en iyi ekimini atabilir misin

Aslan888 hocam norveclinin sonucu inanılır gibi değil gerçekten ama dediğim gibi karar veremedim onurd arkadas dogru soyluyor ayrica

Norvecli bu sonucta riskli bir iş hem maddi hem manevi 10000-15000tl az bir para değil onuda geçtim dtnc arkadaş ekim yapılan yerde eğer saç çıkmazsa bir dahaki ekimin sıkıntılı olacağını söylüyor bu hepten elimi kolumu bağladı. Düşünsene ekim yaptırıyorum başarısız oluyor giden parayı geçtim o psikolojiyi nasıl toparlayabilirim artık?

hardcore

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Şubat 2016, 22:59:05 »
Ayrıca PRP nedir

countdown34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Şubat 2016, 23:17:12 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=223.0 bak mesela hardcore bu güzel bi ekim. bu siteden arkadaş bakabilirsin. Gayet iyi bi sonuç. Tabi bu arada ilhan hocayı tavsiye ediyorum ya da etmiyorum demiyorum. Benim de sonuçlar 6 ay sonra belli olacak daha bakalim. Sadece örnek olarak verdim. Sen de kötü  örnek gösterirsen iyi olur bakayım ben de bi.

hardcore

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 12 Şubat 2016, 23:36:13 »
Baktım şimdi ekim güzel hiç saç olmayan bi kafaya göre gerçekten iyi ama acaba daha da sıklaşacak mı(?) merak ettiğim o çünkü ben sık bi saç istiyorum tabiki 13-14 yaşındaki saçlarım geri gelsin diyemem ama şekil vermek isterim saçlarıma. Bilgisayarımı yaptırdığımda bulup atacağım.

Ayrıca çoklu greft diye bir şey gördüm bu konu hakkında bi bilgin var mı? Ekstra ücret alırlarmı bunun için? Okuduğum şeylere bakılırsa ince telli saçlara yapıyorlarmış bunu, benim saç tellerim aşırı ince o yüzden merak ettim.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 13 Şubat 2016, 00:06:05 »
Ayrıca PRP nedir
  (Platelet Rich Plasma), kendi kanınızdaki materyallerin kullanılarak saçlı deri dokusunun ve içindeki saç köklerinin enjekte edip onarılma islemi

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 13 Şubat 2016, 00:09:41 »
Dostum burda kimse doktor tavsiye etmez  etmemeside gerek cunki  ""Norvecli nin dedigi gibi Her Dr nin cok kotu veya cok iyi sonuclari var"" bunu forumda arastirip ekimlerini gorup ,görüşüp sen karar vermelisin kesene uygun ekimini begendigin birini bulursun

dtnc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 13 Şubat 2016, 03:17:43 »
hardcore ben öyle söylemedim yanlış anlamışsın. Benim bahsettiğim donör bölgesi, yani saçın alındığı bölgeden bir daha aynı kökten saç çıkmaz. Yoksa ekilen saç çıkar heralde.

hardcore

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 13 Şubat 2016, 03:29:19 »
Dtnc affına sığınarak sormak istiyorum, yani saç ektiriyorumya,donörden alınan köklern yerlerndeki saçlar bi daha çıkmaz mı? Uzamayacak mı yani eskisi gibi? Kusura bakma çok soruyorum ama gerçekten bilgisizim bu konularda.

Onurd haklısın aslında bro ama işini iyi yapan birini bulmam gerekiyor piyasada çok çakal var bu arada hesap kitap yaptım 10.000 tl kadar ayırabilirim şuanda. Daha ilerki zamanlarda daha çok olur lakin beklemek istemiyorum daha fazla arayıp bi yer ile görüşmek istiyorum. Ayrıca prp herkesin kullandığı bir yöntem mi ve faydalı birşey mi

dtnc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 13 Şubat 2016, 03:34:36 »
Donörden yani ense ve yanlardan alınan kökler bir daha ense bölgesinde çıkmazlar. Ama doktorlar genelde 1/3 ünü alıyorlar o kısmın o yüzden ense ve yanlarda saç uzadıkça açıklıklar kolay kapanıyor, çok da iz kalmıyor.

Facebook Twitter Instagram