Gönderen Konu: Op. Dr. Keser / 12-13-14-15 Mart 2018 / 2300 Greft Vertex - Midscalp - Forelock  (Okunma sayısı 34305 defa)

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
herkese çok teşekkürler :) elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım konu hakkında arkadaşlar :) başlığı her ay güncelleyeceğim gelişmelerle. fotografları aynı açıdan, ışığı karşıya alarak, aynı saatte ve aynı noktadan çekeceğim ki karışıklık olmasın.

@Musollini : teşekkürler. tekrar söylemekte fayda var "aman ha prop / finas kullanmayın" demiyorum, sadece uyarmak istedim. herkes istediğini yapmakta özgür :)

minox / rogaine "bence" finas kullanmayı göze almıyorsanız tek başına uğraşılacak dert değil. her gün sıkması / sürmesi, saçı soktuğu "shedding" / "dökülme" döngüleri. aynı ppecia gibi üretim sebebi yine saç ile alakalı olmayan, apayrı sebeplerden şans eseri saç çıkardığı keşfedilen bir madde. ppecia'ya göre çok daha eski 80'lerin başından beri ticari olarak üretiliyor ve satılıyor. yani "tarihi geçmiş / miladı dolmuş" bir başka ilaç. ufukta yeni ilerlemeler var (shishedo, tsuji, follica vs.) ancak bunların ne zaman elimize geçeceği meçhul. belki 2025, belki 2030 :)

eğer asmed kullanmanızı tavsiye ettiyse söyleyecek pek bir şey yok. sonuçta finasteride ve minox / rog kullanmazsanız, daha önce de belirttiğim gibi elinizdeki saçları tutmanız pek mümkün değil şuanki ürünlerle.

@thinkingme : benim yazım aslında sadece pfs ile alakalı değildi. lakin pfs'in gerçek olduğu artık biliniyor. yani nocebo / plasebo ile alakası yok. eğer elinizde söylediğinizi destekleyen bir araştırma varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. :)

@corfi : iyi dileğin için çok teşekkürler.  :) acaba "şirilmediğini" düşündüğün ve fiyat / sonuç dengesini en iyi şekilde sağlayan türk plastik cerrahlar kimlerdir, öğrenebilir miyim?

"operasyon süresi sonucu etkilemez"  ve "bu işin matematiği sadece saç sayısıdır, başka bir şey sonucu etki etmez" gibi iki farklı teziniz var, uzun uzun cevaplayabilirdim ancak gerek yok :)

« Son Düzenleme: 19 Mart 2018, 02:49:59 Gönderen: KemalAltinoglu »

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
@corfi : iyi dileğin için çok teşekkürler.  :) acaba "şirilmediğini" düşündüğün ve fiyat / sonuç dengesini en iyi şekilde sağlayan türk plastik cerrahlar kimlerdir, öğrenebilir miyim?

"operasyon süresi sonucu etkilemez"  ve "bu işin matematiği sadece saç sayısıdır, başka bir şey sonucu etki etmez" gibi iki farklı teziniz var, uzun uzun cevaplayabilirdim ancak gerek yok :)

Düzenleme: Konuyu rahatsız ettiğimi düşündüğüm için mesajlarımın silinmesini talep ettim. Altında başka bir sebep yoktur. Bilginiz olsun.

« Son Düzenleme: 20 Mart 2018, 16:43:54 Gönderen: çorfi »

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
fin,pro bu igf-1 olayını nasıl etkiliyor hocam +/-  olarak

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun, detayli, bilimsel gerceklerle orneklenmis, yansiz ve gercekci paylasiminiz icin tesekkur ediyorum. Muttalip Hoca hakkindaki yorumlariniza tamamen katiliyorum.

Yasiniz, yaziniz, konu hakkindaki bilginiz ve mantiginizi kullanis seklinden yaptigim cikarim, sosyo-kulturel seviyeniz ve beklentileriniz isiginda (saglikla ilgili bir sorun yasamadiginiz takdirde) sonuctan memnun kalacaginizdan eminim.

Ekiminiz hayirli olsun.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

@scofield : Bu finas denen meret herkeste farklı etki yaratıyor. Bazılarında IGF-1'i sınırdan aşağı çerkeken bazılarında zıplatıyor. IGF-1 de gün geçtikçe önemi daha çok ortaya çıkan bir protein. Ben finas'ı bırakmadan önce (7 ay kullandım) bahsettiğim kan paneli testine girdim (bıraktıktan sonraki sonuçları tekrar kıyaslamak için) ve sonuç şu şekildeydi (tamamını paylaşmıyorum, isterseniz paylaşırım)

@kaya : çok teşekkür ederim  :) bu forumda yorumlarını zevkle okuduğum ve takip etitğim bir üyesin kaya, senden bunları duymak epey hoş oldu :)

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
fin hakkındaki bilgiler güzel .bir nesil bu sorunların temeline inmek için prophelp te gençliğini harcadı  ve çok şey denediler cannabisten,alkole kadar.çaresizliğin dibindeydiler resmen.yan etki mekanizması  büyük ölçüde de çözüldü  sonradan ve merck en ufak katkıda bulunmadı örtbas falan edildi bir süre gerçi buna hala devam ediyorlarda neyse uzatmıcam almanları sevmiyorum

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

@scofield : Bu finas denen meret herkeste farklı etki yaratıyor. Bazılarında IGF-1'i sınırdan aşağı çerkeken bazılarında zıplatıyor. IGF-1 de gün geçtikçe önemi daha çok ortaya çıkan bir protein. Ben finas'ı bırakmadan önce (7 ay kullandım) bahsettiğim kan paneli testine girdim (bıraktıktan sonraki sonuçları tekrar kıyaslamak için) ve sonuç şu şekildeydi (tamamını paylaşmıyorum, isterseniz paylaşırım)

@kaya : çok teşekkür ederim  :) bu forumda yorumlarını zevkle okuduğum ve takip etitğim bir üyesin kaya, senden bunları duymak epey hoş oldu :)
.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2018, 04:15:47 Gönderen: scofield »

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

anladım bende ölçtürmüştüm baya eski kullanıcıydım.igf-1 bende de yüksek çıkmış sınırı fazla aşmadığı için dikkat etmemiş olabiliriz.daha çok prolaktin üzerinde yoğunlaşmıştık o dönem çok üstlerdeydi.d vitaminim diplerdeydi..igf-1 aynı zamanda kemik yoğunluğunu arttırdığı için d vitamini eksikliğini de buna bağlı gelişmiş olabilir sanırım.çok kompleks  belki daha farklıdır.siz finle ilgili büyük resmi görmüşsünüz bu konuda farkındalık az .bu arada saçınızın güzel olacağı da şüphesiz .geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 19 Mart 2018, 05:32:03 Gönderen: scofield »

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

anladım bende ölçtürmüştüm baya eski kullanıcıydım.igf-1 bende de yüksek çıkmış sınırı fazla aşmadığı için dikkat etmemiş olabiliriz.daha çok prolaktin üzerinde yoğunlaşmıştık o dönem çok üstlerdeydi.d vitaminim diplerdeydi..igf-1 aynı zamanda kemik yoğunluğunu arttırdığı için d vitamini eksikliğini de buna bağlı gelişmiş olabilir sanırım.çok kompleks  belki daha farklıdır.siz finle ilgili büyük resmi görmüşsünüz bu konuda farkındalık az .bu arada saçınızın güzel olacağı da şüphesiz .geçmiş olsun

http://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1557988317750989

burada finas'ı kullanmayı bıraktıktan sonra devam eden rahatsızlıkları 4 farklı dalda (estrojenik, antiandrojenik, fiziksel, psikolojik) ele alıyor, ocak 2018 çıkışlı epey yeni ayrıca. genel olarak öteki araştırmaları ve ppeciahelp'teki kişilerin yaşadıklarını ele almışlar. epey faydalı ve ppecia'nın olası etkilerini okumak için yararlı bir çalışma olmuş.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finas konusunda buralar karışır vaziyet alın , corfi yazdıklarına tamamen katılıyorum.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben gördüm de ne diyeyim bilemiyorum. Yalnız yeri bu başlık değil, ona eminim.
Sizin iki hocamizla ilgili yorumunuz vardi Corfi. Baska konuya mi tasidiniz, tumden mi kaldirdiniz?

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi duruyor. Yorumlarımı ben düzenledim, başka bir başlıkta paylaşmak üzere diye yazdım. Kemal Hocamın ve sizin ne güzel tartışmanız var, biz off-topic olduk ondan diye de belirttim. Üşenmediğim vakit uygun bir başlıkta tartışmaya açmayı düşünüyorum. İsterseniz, siz başlayın ben sonra katılırım. Biraz dışarıda olucam, sonrasında konuşuruz.

Anladim, tesekkur ederim.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun keser hocamız gayet titiz çalışmış umarım sonucunuz sizi tatmin eder ve mutlu bir şekilde sonlanır.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reyiz son durum nedir kabuk dökümü sonrası bir foto atabilir misin ?
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram