Gönderen Konu: Op. Dr. Keser / 12-13-14-15 Mart 2018 / 2300 Greft Vertex - Midscalp - Forelock  (Okunma sayısı 34288 defa)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1. ay dolduğunda foto atacağım (sonrasındaki her ay atmaya devam edeceğim 12 - 18 ay boyunca)

şimdilik hiçbir sıkıntı yok, kabuklar çoktan döküldü, donör neredeyse tamamen ekim yapılmadan önceki haline geldi :) tek problem çok kaşınması  :)

Hocam dört ay olmuş verdiğiniz sözden eser yok ters bir durummu var acaba ,genelde saç ekiminden memnun olmayanlar paylaşımlarını yarıda bırakıyor ,umarım öyle bir durum yoktur.

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaş çok güzel , ayrıntılı bir tazı yazarak başlamıştı , ama fotolar gelmedi .
Umarım güzel bir ekimi olmuşturda bu psikolojiğe tekrar dönmek istemiyordur.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında giriyor foruma ama paylaşım yapmıyor. Çok kişi takip etmek istiyordu bu ekimi.
The World is Yours

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam,

Forumu takip ediyorum ancak tatilde oldugum icin girip telefondan yazamiyorum. Ekim gayet yerinde ilerliyor. 5. ay fotolarini(disarida, iceride, islak) yukluyorum. Eve döndügümde (ekim) daha detayli paylasimlar yapacagim. Cikislar son donemde epey artti ve onumuzdeki 3-4 ayda yeterli seviyeye gelecegini dusunuyorum. Simdiden on kisima yapilacak ikinci ekimi dusunmeye basladim.

Finas, minox ya da herhangi bir urun kullanmadigimi belirtmeye gerek yok sanirim.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Disarda cekileni ekleyememisim, sevgiler  ;)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi bir foto paylaşmıştınız. Çok parlak kıyas yapmak, gelişimi anlamak için. Daha net foto var mı ekim öncesi?
The World is Yours

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Genelde foto degil video cektigimden, videolardan screenshot aliyorum. Ekim oncesne ait ic mekanda cekilmis bir foto  ekliyorum.

Aslinda anlasilacak cok bir sey yok. Tüm saçi kaybetmis bir vertex / midscalp ekimi bu.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir tane daha :

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamamdır, ilk sayfadaki fotoda parlaklık nedeniyle tamamen boş görünüyor olabiliceğini düşünmüştüm. Gelişim normal seviyede, verteks bölgede 1,5-2 ay geriden sayabiliriz süreci. 2.300 greftin aslında yeterli olmayacağı bir açıklığa sahipsiniz. Ancak Keser hoca çoklu greftleri bol kullanarak, fireyi de minimuma indirip başarıyı yakalamayı çalışmıştır. Çok merak ettiğim bir ekim, ilerleyen süreçte nasıl olacak hep beraber göreceğiz. Umarım mutlu olursunuz.
The World is Yours

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
*2300 degil, 2000 graft ekildi vertex’e.

*diger 300 forelock’a ekildi.

*vertex ekimlerinde 5. ay cok erken bir süre. Dogrudur.

*%100 density beklenen bir ekim degil. Vertex’in tam olarak doldurulmasinsan ziyade, gelecekte yapilacak sac cizgisi ve forelock icin giris ekimiydi bu. Ne kadar kapaticilik saglanirsa o kadar kar gözüyle bakilacak.

*tepede sac kalmamisti, yani ölmekte olan saclar haric. “slick bald” denilemez ama kalan seyler “tüydü”

*9. - 10. ayda daha net yorumlar yapabileceksiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çıkıslar baslamıs umarım da çok güzel olucak sonuç tepe biraz sabır istiyor dostum bence güzel gidişat
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
*2300 degil, 2000 graft ekildi vertex’e.

*diger 300 forelock’a ekildi.

*vertex ekimlerinde 5. ay cok erken bir süre. Dogrudur.

*%100 density beklenen bir ekim degil. Vertex’in tam olarak doldurulmasinsan ziyade, gelecekte yapilacak sac cizgisi ve forelock icin giris ekimiydi bu. Ne kadar kapaticilik saglanirsa o kadar kar gözüyle bakilacak.

*tepede sac kalmamisti, yani ölmekte olan saclar haric. “slick bald” denilemez ama kalan seyler “tüydü”

*9. - 10. ayda daha net yorumlar yapabileceksiniz.
bence ekim şuanki haliyle iyi ekilen grefte göre ki 2-3 ay içinde daha da uzarlar, o hafif tüyler bile kapatıcılık sağlıyor , birde saç çizgisini hiç göstermedin onu ekim yapınca gösterceksin sanırım

Gelkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece vertex ise 2300 nasi kapatmaya yetmez anlayamadim

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Yetmez çünkü iğneli teknik ile vertekse ekim yapılması doğru değil.dünyanın en iyi ekimcisi ekse gene olmaz ,söylediklerim tepki alacak ama malesef doğru,kanıtla derseniz dostlar malesef kanıtlayamam ama gözlem konusunda üstüme yoktur iğneli teknik en çok frontal bölgede işe yarıyor vertekste etkili olmuyor çünkü tahminimce greft yeterli derinliğe ulaşamadığı için iyi beslenemiyor.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
5.ayında daha ve santimetrede 40/45 grefte ulaşmadan kapatıcılıktan bahsedemezsin.

Yetmez çünkü iğneli teknik ile vertekse ekim yapılması doğru değil.dünyanın en iyi ekimcisi ekse gene olmaz ,söylediklerim tepki alacak ama malesef doğru,kanıtla derseniz dostlar malesef kanıtlayamam ama gözlem konusunda üstüme yoktur iğneli teknik en çok frontal bölgede işe yarıyor vertekste etkili olmuyor çünkü tahminimce greft yeterli derinliğe ulaşamadığı için iyi beslenemiyor.
neyle yapılması doğru aydınlat bizi biraz

Facebook Twitter Instagram