Gönderen Konu: Op. Dr. Keser / 12-13-14-15 Mart 2018 / 2300 Greft Vertex - Midscalp - Forelock  (Okunma sayısı 34285 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evimde degilim ama 1 yil sonucunu paylasiyorum. :)

finas ya da herhangi bir madde kullanilmadi sureçte, foto pencereden ogle isigini alarak cekildi.

sevgiler.....

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel sonuç. Güle güle kullanın saçlarınızı. Biraz daha farklı açılardan fotolar ile daha net görülebilir. Kıvırcık saçın da saç ekiminde kapatıcılık açısından en avantajlı saç yapısı olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
The World is Yours

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tek kelime ile muhteşem, hemde verteks. Keser hoca farkını göstermiş. Hayırlı olsun.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi saç maşallah baya iyi kapanmış ama foto baya kötü. Aslında zahmet olmayacaksa tarayıp orta kısımları  açarak fotoğraf atabilirsen alanı daha rahat görebiliriz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Fotografta güzel duruyor hayırlı olsun ama bır kaç net resim daha yükle lütfen  sadece bu fotograf sonucu anlamaya yetmez tam olarak.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2019, 18:42:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet mümkünse birkaç fotoğraf arabir misin?

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ben de çok begenmedim foto kalitesini, eve gecip atacagim.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun, detayli, bilimsel gerceklerle orneklenmis, yansiz ve gercekci paylasiminiz icin tesekkur ediyorum. Muttalip Hoca hakkindaki yorumlariniza tamamen katiliyorum.

Yasiniz, yaziniz, konu hakkindaki bilginiz ve mantiginizi kullanis seklinden yaptigim cikarim, sosyo-kulturel seviyeniz ve beklentileriniz isiginda (saglikla ilgili bir sorun yasamadiginiz takdirde) sonuctan memnun kalacaginizdan eminim.

Ekiminiz hayirli olsun.

Sen yine daha net fotonu at ama 7. ay ve bu resminden gorduklerim bana yetti.

Alintisini yaptigim mesajimdaki dusuncelerimde bir degisiklik olmadi. Bekledigim sonucu almana mutlu oldum. Mantik, analiz ve beklenti konusundaki basarin sana bu sonucu getirdi; tebrikler.

Yas 28, bundan sonra ne olur?

1. ve 2. bolgelerden kaybin olur 35-36 yasina kadar. Bir ihtimal de vertexden az birsey daha kaybedebilirsin. Baba, amca ve dayilara bakarak, acilmanin ilerleyis paternini ve buyuklugunu iyi kotu tahmin edebilirsin. Guzel haber su: Bu kayiplarini rahatlikla kapatacak donorun var. Bu acikligi minimum kok sayisi kapattin. Geriye bu kapaticilikta 1500-2000 daha, 1000 civari da on cizgide kullanabilecegin daha ince koklerin vardir.

Bu sartlar altinda, 4-5 yil sonra ikinci bir ekim, 40 yas civarinda da olasi ucuncu ve diger iki ekime kiyasla daha ufak bir operasyonla su anki halini omur boyu koruyabilecegini dusunuyorum.

« Son Düzenleme: 16 Mart 2019, 19:23:04 Gönderen: Kaya »

Haare2018

• Full Member
Dışarıda gün işığında çeker misin ? Oda ışığında veya arabada çekilen resimler yanıltıcı oluyor
« Son Düzenleme: 16 Mart 2019, 19:29:32 Gönderen: Haare2018 »

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslara katiliyorum... 1-2 foto daha lazim....
Birde senin saclar uzunken kivircik galiba, bu sekilde yogun alani kapatiyor....

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Suanki durumu bir paylassaydin yaww....

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar,

Tekrar bir video atacagım eve yeni geçtim. Sıkıntı yok bilgilendirmek istedim :)

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bayadır konuyu boşladın:) resim yolla artık sana zahmet.

Facebook Twitter Instagram