Uzun, detayli, bilimsel gerceklerle orneklenmis, yansiz ve gercekci paylasiminiz icin tesekkur ediyorum. Muttalip Hoca hakkindaki yorumlariniza tamamen katiliyorum.
Yasiniz, yaziniz, konu hakkindaki bilginiz ve mantiginizi kullanis seklinden yaptigim cikarim, sosyo-kulturel seviyeniz ve beklentileriniz isiginda (saglikla ilgili bir sorun yasamadiginiz takdirde) sonuctan memnun kalacaginizdan eminim.
Ekiminiz hayirli olsun.
Sen yine daha net fotonu at ama 7. ay ve bu resminden gorduklerim bana yetti.
Alintisini yaptigim mesajimdaki dusuncelerimde bir degisiklik olmadi. Bekledigim sonucu almana mutlu oldum. Mantik, analiz ve beklenti konusundaki basarin sana bu sonucu getirdi; tebrikler.
Yas 28, bundan sonra ne olur?
1. ve 2. bolgelerden kaybin olur 35-36 yasina kadar. Bir ihtimal de vertexden az birsey daha kaybedebilirsin. Baba, amca ve dayilara bakarak, acilmanin ilerleyis paternini ve buyuklugunu iyi kotu tahmin edebilirsin. Guzel haber su: Bu kayiplarini rahatlikla kapatacak donorun var. Bu acikligi minimum kok sayisi kapattin. Geriye bu kapaticilikta 1500-2000 daha, 1000 civari da on cizgide kullanabilecegin daha ince koklerin vardir.
Bu sartlar altinda, 4-5 yil sonra ikinci bir ekim, 40 yas civarinda da olasi ucuncu ve diger iki ekime kiyasla daha ufak bir operasyonla su anki halini omur boyu koruyabilecegini dusunuyorum.