Gönderen Konu: Op. Dr. Keser / 12-13-14-15 Mart 2018 / 2300 Greft Vertex - Midscalp - Forelock  (Okunma sayısı 34287 defa)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
5.ayında daha ve santimetrede 40/45 grefte ulaşmadan kapatıcılıktan bahsedemezsin.
neyle yapılması doğru aydınlat bizi biraz

Slitle ekilecek adamım ,travma sonrası kan oturacak biraz kafaya , öyle yüzeysel kibar yolla greft yerleştirilmeyecek o bölgeye.
Dikkat et travmatik slit ekimlerinde üç dört ay kızarıklık oluyor o bölgede kızarıklık=kanlanma ama iğnelide oluyormu öyle bir şey zırt diye ikinci gün bölge iyileşiyor kupkuru oluyor zaten greft yüzeysel yerleştirilmiş eee nasıl beslenecek verteks gibi kanlanmanın az olduğu bir yerde.
Dostum bak bilimsel temeli yok söylediklerimin ama ara bak bulamazsın iğneli teknik ile ekilmiş tatminlar sonucu olan bir verteks ekimi .bu konuda çok iddialıyım bulursan göster ama vasat olmasın mümkünse  sonuç.

Gelkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Slitle ekilecek adamım ,travma sonrası kan oturacak biraz kafaya , öyle yüzeysel kibar yolla greft yerleştirilmeyecek o bölgeye.
Dikkat et travmatik slit ekimlerinde üç dört ay kızarıklık oluyor o bölgede kızarıklık=kanlanma ama iğnelide oluyormu öyle bir şey zırt diye ikinci gün bölge iyileşiyor kupkuru oluyor zaten greft yüzeysel yerleştirilmiş eee nasıl beslenecek verteks gibi kanlanmanın az olduğu bir yerde.
Dostum bak bilimsel temeli yok söylediklerimin ama ara bak bulamazsın iğneli teknik ile ekilmiş tatminlar sonucu olan bir verteks ekimi .bu konuda çok iddialıyım bulursan göster ama vasat olmasın mümkünse  sonuç.

Slitle tatmin edici bir vertex ornegi varmidir merakimdann soruyorum vertex ekimler genelde tatmin edici olmuyor on cizgi genelde fena degil cogu ekimde

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Noname in ekimine bakabilir arkadaşlar , verteks için . Bence 1800 greftle harika işti .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bu iş kanla, travma ile olaydı arenamed ve İlhan hoca 1 Eker 5 biçerdi. Grtefler kan ile beslenmiyor dostum, ilk birkaçgün greft çeperindeki epitel ile sonrasında iyileşen dokunun oluşturduğu yeni kılcallar ile besleniyor.Deformasyon çok olur ise iyileşme süreside greft kaybıda çok olur.
Dışarda az bekleyen greft döngüye girmeden büyümesine devam edebilir.
Vertex Ekim’lerinin zayıf olduğu doğru, hem alan yüzeyinin göründüğünden fazla olması, hem ekim saçlarının yönü ile alakalı o bölgede kapatıcılık saglayamaması hemde o bölgede dolaşımın zayıf olduğu iddası ile alakalı bir durum bu.
İğne ile yada implanter kalem ile açılan kanalların yönleri biraz daha dik oluyor(bunun sebebi kanalların doğru paralellikte (içe doğru) açılma zorunluluğu ile alakalı) bu sebeple slitle ekşmde kanallar daha yatay açılabildiği için dediğin kısmen doğru sayılabilir. Aynı sayıdaki greft çıkışlarında slit daha iyi kapatıcılık sağlayabilir diğer tekniklere nazaran.
Ama kanmış, travma imiş doğru tespitler değil bana kalır ise.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum son durum nedir bayadır paylaşmamışsın

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
7 ay olmuş neredeyse meraktayız

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
7. ay, öğlen güneşi ışığını direkt olarak karsidan alarak cekiyorum
fotoyu.

9. - 10. ay gibi daha iyi olacagini dusunuyorum.  :)

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok iyi  :) saç derdi son bulmuş ne mutlu size ,darısı başımıza diyelim :) .az greftle çok iş yapılmış tebrikler keşke her saç ekimi böyle neticelense.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7. ay, öğlen güneşi ışığını direkt olarak karsidan alarak cekiyorum
fotoyu.

9. - 10. ay gibi daha iyi olacagini dusunuyorum.  :)

Meet daha ne olsun ya:)

Yalnız vertex ve midscalp ekimi çıkışlar geç başlar tezi bu ekim hatta "no  name" nickli arkadaşın ekimi ile çürütülmüştür. Bu arada fotograf içinde teşekkürler dostum boyle gun isiginda tepeden olanlara forumda rastlanması güç çünkü:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
gayet güzel ilerliyor dostum maşallah
Global Moderator

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel foto paylaşırmısın

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gecmis olsun.... Muttalip Keser in fahiş fiyatindan dolayi düsünmedigim icin yinede takip edecegim....

Player

• Yeni üye
  • *
güncel resim atabilirmisiniz

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
MeetYourMaker... güncel 8 ay fotosu alabilimiyiz lütfen...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
gecmis olsun.... Muttalip Keser in fahiş fiyatindan dolayi düsünmedigim icin yinede takip edecegim....

Muttalip keser hoca çok yüksek greftler çalışmıyor 2000 greft için bir hastası ile 4 gün ayırıp uğraşıyor o yüzden ben gayet normal buluyorum fiyatını bir de şu avanjı var mesala 500 greft gerekiyor hastaya bunu kimse yapmaz 500 greft için uğraşmaz ama keser hoca uğraşır. Açıklığı az olan kişiler içinde keser hoca avantaj ekim kalitesi de zaten belli
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2018, 12:44:18 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram