Gönderen Konu: 22 ağustos 2017 de Hlc klinik ankara 4500 kök  (Okunma sayısı 25307 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 22 ağustos 2017 de Hlc klinik ankara 4500 kök
« Yanıtla #75 : 22 Mart 2018, 17:06:41 »
Hocam anladığım kadarıyla sizde doktorsunuz işi az çok bilirsiniz zira kaliteli diye bilinen bir yere ekim yaptırmışsınız . Şimdi en basit örnek bademcik tonsillit mi ne diyorsunuz mesala ilaçla 9 günde geçiyorsa hastanın geçmedi diye 5. gün size isyan etmesi gibi bir durum var ortada . Özge hanım isimli bayan anladığım kadarıyla daha öncede yazdım sizi harekete geçiren yorumlar yapıp kızdırmış sizi. Bence 12 ay bekleyin sonra sayım yapın ve hakkınızı arayın . Saç ekiminde 7. aydan sonra çıkan greftlerde olabiliyor . Şu durumda tamamlanırsa zaten fiyasko 11250 euroluk bir ekim olmaz ama tavsiyem 1 yılı doldurun sonra hakkınızı sonuna kadar arayın .

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 22 Mart 2018, 17:45:39 »
Ekilenlerin yüzde 30 u anca çıkmış.

1500 tane mi çıkmış?
Görünen köy alibeyköy. Burdan bakınca afrika ormanları gözükmüyor. Basarısız bir ekim olmuş.

Abi sorun olduğu kesin, ama 1500 de değil şimdi. Adaletli gömelim. Bakalım, bu iş nasıl sonlanacak? Ben de merakla izliyorum.
dostum biz çıkmamış demiyoruzki..görünüm doğallığı bakımından hiç sorun yok,donör kısöında hasar hiç yok..tek sorun nerde şu 4500 kök;) onuda geçtim 3500 ede razıyım..ama hlc masadaki dermatoskupu alıp gel sayalım demekten kaçtı...

Abi sonuna kadar haklısın. Ben dediğim gibi ne olacak diye bekliyorum. Bir yandan da iki tarafa da şüpheyle bakıyorum. Yani bu işin doğası riskli ama merkezlerin konuyu ele alış biçimleri de çok önemli. Şu ana kadar HLC benim dediklerimi demiş olsa, seni birkaç ay rahatlatırdı belki. Sen de onlar da objektif şekilde süreç sonunda değerlendirebilirdiniz. Şu halde onlara zarar. Sana da üzüldüm, bu uğurda en iyisine parayı verecek kadar önemsemişsin. Hayal kırıklığı olmuş. İnşallah her şey senin lehine sonuçlanır.

Yalnız merkez ararken başlık açtın. Ekimden sonra paylaşmadın. Keşke öyle yapsaydın da biz de durumu baştan sona senin gibi takip edebilseydik. Hayırlısı.

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 22 Mart 2018, 22:29:34 »
Hocam anladığım kadarıyla sizde doktorsunuz işi az çok bilirsiniz zira kaliteli diye bilinen bir yere ekim yaptırmışsınız . Şimdi en basit örnek bademcik tonsillit mi ne diyorsunuz mesala ilaçla 9 günde geçiyorsa hastanın geçmedi diye 5. gün size isyan etmesi gibi bir durum var ortada . Özge hanım isimli bayan anladığım kadarıyla daha öncede yazdım sizi harekete geçiren yorumlar yapıp kızdırmış sizi. Bence 12 ay bekleyin sonra sayım yapın ve hakkınızı arayın . Saç ekiminde 7. aydan sonra çıkan greftlerde olabiliyor . Şu durumda tamamlanırsa zaten fiyasko 11250 euroluk bir ekim olmaz ama tavsiyem 1 yılı doldurun sonra hakkınızı sonuna kadar arayın .
dostum hlc bir yılı bekle çıkar demiyor..onlarda biliyorki 8. Aydan sonra durum değişmiyor

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 22 Mart 2018, 22:39:08 »
Ali bey bu tip paylaşımlarla hakkınızı aramak doğru değil kanaatindeyim. İki tarafıda düşünmek gerek, 12 aylık süreci beklerseniz daha zararsz atlatabilirsiniz. Ben ekim merkezinin yerinde olsam süreç tamamlanmadan internet siteleri veya sosyal medya aracılığıyla şirket itbarını düşürmeye çalışanlar İçin maddi manevi tazminat davası açmayı düşünebilirdim. Hlc Emin’im ekininiZ başarısız olursa daha önce bir kişiye yapıldığını hatırlıyorum, sizede para iadesi yapacaktır. Kaldı ki para iadesinin dışında ekim sürecinde geçirdiğiniz maddi ve manevi zararları isteme hakkınızda mevcut. Tekrar iletişim kurmayı deneyin ve sakin olun.

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 22 Mart 2018, 22:39:54 »
Benim polikliniğe adam 30 tl verip çocuğunu getiriyor ve ilgi alaka istiyor..bazen adama bişey anlatmak için 5 defa tekrar ediyoruz..hlc ye ben kalkıp 45 bin tl para vermişsem..lütfen bi muhatap olsun..düzgün iletişime geçecek biri olsun bi zahmet..özge hanım özgür beyin kardeşiymiş..yoksa kimse hastalarla bu şekil iletişime geçen birini çalıştırmaz..orda engin bey diye biri daha var..o çok sempatik vede tatlı dilli..dr ları keza öyle..ama özge hanım patron ya..muhattabınız benim diyor....hiçbir sağlık kurumunda bukadar anksiyöz iletişime geçen birini görmedim..zaten onlardan talebim şu oldu..cm2 ye 15 çıkmamış sayalım..tepeyi ekerken cm2 ye 15 parası eksin alın oldu..yada tepeyi 50 cm2 sayıp yine cm2 başına 30 greft parası vereyim olmulştu..özge hanım buna bile yok deyince ..olayı çıkmaza sokunca ...banada mahkeme dışında başka çare bırakmadı..olay sadece mahkeme ile bitmeyecek..yurtdışı sitelerede bu resimlrrini koyup takdiri okuyuculata bırakacağım..bimerede yazı yazdım...

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 22 Mart 2018, 22:41:30 »
Ali bey bu tip paylaşımlarla hakkınızı aramak doğru değil kanaatindeyim. İki tarafıda düşünmek gerek, 12 aylık süreci beklerseniz daha zararsz atlatabilirsiniz. Ben ekim merkezinin yerinde olsam süreç tamamlanmadan internet siteleri veya sosyal medya aracılığıyla şirket itbarını düşürmeye çalışanlar İçin maddi manevi tazminat davası açmayı düşünebilirdim. Hlc Emin’im ekininiZ başarısız olursa daha önce bir kişiye yapıldığını hatırlıyorum, sizede para iadesi yapacaktır. Kaldı ki para iadesinin dışında ekim sürecinde geçirdiğiniz maddi ve manevi zararları isteme hakkınızda mevcut. Tekrar iletişim kurmayı deneyin ve sakin olun.
anlatamıyorum galiba..hlc 12. Ayı bekleyelim demiyor bana!!!saçlarınız çok güzel çıkmış diyor....haftaya noterle ihtarname yolluycam..cevaplarını buraya yazıcam tekrar
« Son Düzenleme: 22 Mart 2018, 23:00:38 Gönderen: Dr.Ali »

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 23 Mart 2018, 00:21:02 »
Benim polikliniğe adam 30 tl verip çocuğunu getiriyor ve ilgi alaka istiyor..bazen adama bişey anlatmak için 5 defa tekrar ediyoruz..hlc ye ben kalkıp 45 bin tl para vermişsem..lütfen bi muhatap olsun..düzgün iletişime geçecek biri olsun bi zahmet..özge hanım özgür beyin kardeşiymiş..yoksa kimse hastalarla bu şekil iletişime geçen birini çalıştırmaz..orda engin bey diye biri daha var..o çok sempatik vede tatlı dilli..dr ları keza öyle..ama özge hanım patron ya..muhattabınız benim diyor....hiçbir sağlık kurumunda bukadar anksiyöz iletişime geçen birini görmedim..zaten onlardan talebim şu oldu..cm2 ye 15 çıkmamış sayalım..tepeyi ekerken cm2 ye 15 parası eksin alın oldu..yada tepeyi 50 cm2 sayıp yine cm2 başına 30 greft parası vereyim olmulştu..özge hanım buna bile yok deyince ..olayı çıkmaza sokunca ...banada mahkeme dışında başka çare bırakmadı..olay sadece mahkeme ile bitmeyecek..yurtdışı sitelerede bu resimlrrini koyup takdiri okuyuculata bırakacağım..bimerede yazı yazdım...

Çok makul şeyler istemişsin, HLC azcık aklı selim davransa üstüne para bile kazanacak. Ben gerçekten tutumlarına anlam veremedim.

Dumann

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 23 Mart 2018, 12:33:36 »
Dr. Ali kesinlikle haklisin klinik benden greft basi para talep ederse bende ekim sonucu garanti verdigi greft adedini haliyle beklerim. Hadi yuzde 10 luk bir fire kabul edilebilir ama seninde bahsettigin gibi yuzde 50 kabul edilebilir bir durum kesinlikle degil. Sonucta vermis oldugun ucret tr sartlarinda az buz bir mebla degil. Bu basariyi 4-5 bin tllik bir ekimlede yakaliyabilirdin. Seni gorur gormez ozur dileyip ucretini vericekleri yerde abuk subuk onerme ve inkarlar inanilir gibi degil. Parayi almadan  onceki halleriyle sonraki halleri malesef herzaman boyle oluyor. Ben sana davanda cok hak veriyorum basarisiz bir ekim olmus.

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 23 Mart 2018, 16:08:23 »
Dr. Ali kesinlikle haklisin klinik benden greft basi para talep ederse bende ekim sonucu garanti verdigi greft adedini haliyle beklerim. Hadi yuzde 10 luk bir fire kabul edilebilir ama seninde bahsettigin gibi yuzde 50 kabul edilebilir bir durum kesinlikle degil. Sonucta vermis oldugun ucret tr sartlarinda az buz bir mebla degil. Bu basariyi 4-5 bin tllik bir ekimlede yakaliyabilirdin. Seni gorur gormez ozur dileyip ucretini vericekleri yerde abuk subuk onerme ve inkarlar inanilir gibi degil. Parayi almadan  onceki halleriyle sonraki halleri malesef herzaman boyle oluyor. Ben sana davanda cok hak veriyorum basarisiz bir ekim olmus.
eğer burda cm2 de 45 varsa buyurun sayın vede cm2 ye 35 çıkarsa yine kabul ediyorum dedim..masasında içinde 1cm2 lik görüş alanı olan dermatoskop vardı..onu alıp sayın neden çekiniyosunuz dedim..sayma gibi bir uygulamamız yok dedi..görünüş iyiyse bu saç olmuş diyoruz dedi..bende dedimki bu saçta cm2 de 25 greft var..farzedelimki bu saç iyi görünüyor..ozaman neden cm ye 45 greft ekeceğim diye direttiniz???saçma sapan cevaplar aldım hep

Dumann

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 23 Mart 2018, 18:33:09 »
eğer burda cm2 de 45 varsa buyurun sayın vede cm2 ye 35 çıkarsa yine kabul ediyorum dedim..masasında içinde 1cm2 lik görüş alanı olan dermatoskop vardı..onu alıp sayın neden çekiniyosunuz dedim..sayma gibi bir uygulamamız yok dedi..görünüş iyiyse bu saç olmuş diyoruz dedi..bende dedimki bu saçta cm2 de 25 greft var..farzedelimki bu saç iyi görünüyor..ozaman neden cm ye 45 greft ekeceğim diye direttiniz???saçma sapan cevaplar aldım hep

Bu sekilde ehil olmayan profosyonellikten tamamen uzak isletmeler herzaman can sikici olmuslardir. Paramizla rezil olmak deyimi bu yuzden var Gercekten

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 23 Mart 2018, 22:22:55 »

Bu sekilde ehil olmayan profosyonellikten tamamen uzak isletmeler herzaman can sikici olmuslardir. Paramizla rezil olmak deyimi bu yuzden var Gercekten
sağlık sektöründe doktor ile değilde işletmecilerle muhattap oluyosan malesef sonuç hüsran oluyor..eminimki doktor arkadaşlardan biri muhattabım olsaydı bu sorun kapanmış bitmişti..sağlık sektöründe bugune kadar hiçbirmeslektaşımı olaylar karşısında  art niyetli görmedim..ama açgözlü yüzlerce işletmeci tanıdım malesef

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 24 Mart 2018, 01:55:25 »
+1000 kesinlikle bu kadar para aliyorlarsa hakkini verecekler zaten koray dururken buraya 2.5 € verilmez

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 24 Mart 2018, 09:48:46 »
 Ekim öncesi fotoğrafınız gibi fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Dr.Ali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 31 Mart 2018, 20:22:09 »
Bugun çektim..dipler gözüküyor malesef

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 31 Mart 2018, 21:34:44 »
Mutlu görünüyorsunuz.