Gönderen Konu: Saç ekimini 3 Aşamada Yaptırsam Nasıl Olur  (Okunma sayısı 3841 defa)

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimini 3 Aşamada Yaptırsam Nasıl Olur
« : 18 Mart 2018, 16:04:19 »
Merhabalar, 33 Yaşıma girdim. Nispeten uzun bir süredir forumu takip ediyorum. Çok uzun zamandırda Protez saç kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar varsa durumu bilirler, hem pahalı hemde zahmetli bir iş.

Protez saçıda kullanma sebebim, kendi saçıma pek güvenememem. Çok ince telli saçım var ama açıkçası artık çok sıkıldım protez saçtan. İstanbul içi fiyat 10-15 bin tl bandında. Bu tarz ekim yapabilecek, ukala olmayan, işini düzgün yapan bir doktor arıyorum  (;

Ön bölge - Orta - Verteks olmak üzere saç ekimini ayrı ayrı yaptırsam. Daha iyi bir sonuç alma ihtimalim olur mu?

Mesela, ilk ekim için ön bölgeye 2000 greft civarı ekilse, bu 2000 greft 2 ayrı güne bölünse, Tepe bölge ekimi için 1 sene beklesem ve tepe bölgeyede aynı şekilde ekim yapılsa.

Bu şekilde, oluşabilecek olumsuzluklar en az seviyeye inmiş olur mu?

Mrblack

• Sr. Member
Ynt: Sizce Bu Kafa İçin Hangi Ekimciye Gitmeliyim.
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2018, 02:31:31 »
saçlarınız dht nın etkısı ıle baya ıncelmıs son demlerını yaşıyor bence öncelıkle medıkal tedavıye yönlenıp daha sonra ekım düşünmelısınız bır 6 ay kadar sonra donör bölgenızde kalıtelı gorunuyor daha sonra iyi bir doktor iyi bır ekımle güzel bır sonuc alabılırsınız..

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2018, 17:21:18 »
Protez saç kullanıpta saç ekimi yaptırıp bu illetten kurtulan çok arkadaşım oldu siz geç bile kalmışsınız.
Özellikle ukala olmayan bir dr önerisi istemişsiniz  :) varsın ukala olsun boşverin yeterki saçlanıp mutlu ayrılın siz ordan.
Saç ekimiyle güzel sonuç alabileceğiniz bir açıklığınız var.forumumuzda bu tarz açıklıklarda çok iyi sonuçlar alan arkadaşlarımızın paylaşımları var.onları bir incelemenizi tavsiye ederim.

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2018, 18:16:36 »
saçlarınız dht nın etkısı ıle baya ıncelmıs son demlerını yaşıyor bence öncelıkle medıkal tedavıye yönlenıp daha sonra ekım düşünmelısınız bır 6 ay kadar sonra donör bölgenızde kalıtelı gorunuyor daha sonra iyi bir doktor iyi bır ekımle güzel bır sonuc alabılırsınız..

Yorumunuz için teşekkür ederim. 2-3 aylık bir takviye aklımda olan  birşeydi. Ama  6 ay :) Umarım o kadar süre kullanmak zorunda kalmam. :)

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2018, 18:22:26 »
Protez saç kullanıpta saç ekimi yaptırıp bu illetten kurtulan çok arkadaşım oldu siz geç bile kalmışsınız.
Özellikle ukala olmayan bir dr önerisi istemişsiniz  :) varsın ukala olsun boşverin yeterki saçlanıp mutlu ayrılın siz ordan.
Saç ekimiyle güzel sonuç alabileceğiniz bir açıklığınız var.forumumuzda bu tarz açıklıklarda çok iyi sonuçlar alan arkadaşlarımızın paylaşımları var.onları bir incelemenizi tavsiye ederim.

:)) Orada ukala deme sebebim. Doktor, yaptığı işin arkasında dursun yeter. Yani,

"ben ektim, benim ektiğim saç çıkar, eğer çıkmıyorsa, sıkıntı sendedir" dememeli :D Ve açıkçası en büyük korkum, ekilen saçın tutmaması değilde. Donör bölgenin mahvedilmesi :D

Sitede benimle nispeten aynı şekilde olan kişiler takibimde, ama onlarda genelde hep aynı kişiye ektirmiş. :D O kişide ekimi kötü sonuçlandığında, yaptığı işin pek arkasında duran birisi değil sanırım.

Tabi yüz yüze görüşmedim. Sadece forumda yazılan yorumlar yüzünden, öyle bir imaj oluştu kendisi ile alakalı :D

Ama sanırım dönüp dolaşım, yine o hocaya ekim yaptırıcam.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2018, 18:30:24 Gönderen: aytuga »

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2018, 20:18:50 »

:)) Orada ukala deme sebebim. Doktor, yaptığı işin arkasında dursun yeter. Yani,

"ben ektim, benim ektiğim saç çıkar, eğer çıkmıyorsa, sıkıntı sendedir" dememeli :D Ve açıkçası en büyük korkum, ekilen saçın tutmaması değilde. Donör bölgenin mahvedilmesi :D

Sitede benimle nispeten aynı şekilde olan kişiler takibimde, ama onlarda genelde hep aynı kişiye ektirmiş. :D O kişide ekimi kötü sonuçlandığında, yaptığı işin pek arkasında duran birisi değil sanırım.

Tabi yüz yüze görüşmedim. Sadece forumda yazılan yorumlar yüzünden, öyle bir imaj oluştu kendisi ile alakalı :D

Ama sanırım dönüp dolaşım, yine o hocaya ekim yaptırıcam.
Kimdir o hoca? Ben de merak ettim :)

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Saç ekimini 3 Aşamada Yaptırsam Nasıl Olur
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2018, 00:21:33 »
Merhabalar, 33 Yaşıma girdim. Nispeten uzun bir süredir forumu takip ediyorum. Çok uzun zamandırda Protez saç kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar varsa durumu bilirler, hem pahalı hemde zahmetli bir iş.

Protez saçıda kullanma sebebim, kendi saçıma pek güvenememem. Çok ince telli saçım var ama açıkçası artık çok sıkıldım protez saçtan. İstanbul içi fiyat 10-15 bin tl bandında. Bu tarz ekim yapabilecek, ukala olmayan, işini düzgün yapan bir doktor arıyorum  (;

Ön bölge - Orta - Verteks olmak üzere saç ekimini ayrı ayrı yaptırsam. Daha iyi bir sonuç alma ihtimalim olur mu?

Mesela, ilk ekim için ön bölgeye 2000 greft civarı ekilse, bu 2000 greft 2 ayrı güne bölünse, Tepe bölge ekimi için 1 sene beklesem ve tepe bölgeyede aynı şekilde ekim yapılsa.

Bu şekilde, oluşabilecek olumsuzluklar en az seviyeye inmiş olur mu?

Merhaba
Öncelikle formumuzu uzun bir süredir takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Yalnız uzunca bir süre forumumuzu takip eden arkadaşlarımız paylaşımlarında hızlı resim kullanmamaları gerektiğini bilirler. Hızlı resim linklerini kaldırmanızı rica ediyorum. Paylaşım yaparken alt (+ Ekler ve diğer seçenekler) kısmından resimlerinizi direkt yükleyebilirsiniz.

Protez saçtan kurtulmanız gerçekten Repicroc un dediği gibi geç kalınmış bir durum. Yazınızdan ve anlatımınızdan çıkardığım sonuç ekim için kendinizi hazır hissetmemeniz. Sanırım hala çekingenliğiniz var. 3 aşama için fikrini aklınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim. Sağlıklı donör bölgeniz bulunuyor. Ekimlerini yakından takip edebileceğiniz birçok değerli ekim uzmanımızın sonuçlanmış veya halen devam eden ekimlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Detaylı inceleme size hem fikir verecektir. Hemde 3 ekim için fikrinizi değiştirip 2 ekime yönlendirecektir.
Donör bölgesinin aşırı tahriş olması olasılığından dolayı çekindiğinizi görüyorum. Fikrimce 4000 greft çok rahat bir şekilde sizin front ve middle bölgenizi gayet rahat bir şekilde kapatacaktır. Hatta güzel bir planlama ile vertex bölgesi bile sizi tatmin edecek şekilde bile ekilebilir. Donör bölgesi yine güzel bir planlama ile uzman ellerde sıkıntı olmadan sağlıklı bir şekilde eski haline gelecektir. Şunu unutmayalım sonuçta baş arkası kısımdan alınan saç kökleri tekrar çıkmamaktadır. Dolayısıyla o bölgeden alım yapıldığı için seyreklik olması doğaldır.
Selamlar...

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2018, 11:16:47 »
@PagaroN

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Evet çekincelerim çok fazla. Üst tarafı protezle falan idare ediyoruzda, donörden de olursak, çok büyük sıkıntı yaşarım. Yazınızda belirttiğiniz o uzman elleri bulma, bulsam bile fiyat konusunda sıkıntılar ortaya çıkıyor.

Ayıracağım bütçe, Koray Hocanın yanından bile geçmiyor açıkçası. Geriyede benim takip edebildiklerim arasında, istanbul içinde tek Zekeriya hoca kalıyor.  O fiyat bandında, istanbul içi başka hoca varsada henüz ben denk gelmedim sanırım.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2018, 13:49:30 »
protez saclı halını paylassana bakalım nasıl duruyor hem merak edenler ıçın bılgılendırme olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Mart 2018, 15:00:44 »
Protez   var olan saçları  inanılmaz zayıflatıyor.. sizdede öyle bi durum oldumu? Yoksa kullanmadan öndece böyle cansızmıydı saçlar?
« Son Düzenleme: 23 Mart 2018, 00:22:23 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Mart 2018, 23:19:57 »
Kardeş sen benim konuya bak benim saçlar aynı senin gibiyken iki gün üst üste toplam 5900 ektirdim 35.gündeyim sen muadilin olanları takip et ona göre karar ver

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Mart 2018, 10:44:18 »
protez saclı halını paylassana bakalım nasıl duruyor hem merak edenler ıçın bılgılendırme olur

Merhabalar,

Pek fotoğraf çekinen bir insan değilim, genelde fotoğraflarım hep arkadaş ortamı.  Tek olduğum bir adet fotoğraf buldum, onda da pek birşey belli olmuyor. Ay sonu - sağ, sol, ön ve arka olmak üzere fotoğraflar paylaşırım.

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Mart 2018, 10:47:24 »
Protez   var olan saçları  inanılmaz zayıflatıyor.. sizdede öyle bi durum oldumu? Yoksa kullanmadan öndece böyle cansızmıydı saçlar?

Merhabalar,

Saçlarım hep ince telliydi, Liseye kadar çok fazla yoğundu. Lise 1 itibari ile aşırı derece dökülmeye başladı.

Tabi renk olarak daha siyahtı, şimdi saç renginde açılmalar oldu. Bunun protez ile alakası var mıdır bilmiyorum.

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Mart 2018, 10:48:15 »
Kardeş sen benim konuya bak benim saçlar aynı senin gibiyken iki gün üst üste toplam 5900 ektirdim 35.gündeyim sen muadilin olanları takip et ona göre karar ver

Merhabalar, ekiminizi takibe aldım. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız  :)

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Mart 2018, 16:43:05 »

Merhabalar,

Pek fotoğraf çekinen bir insan değilim, genelde fotoğraflarım hep arkadaş ortamı.  Tek olduğum bir adet fotoğraf buldum, onda da pek birşey belli olmuyor. Ay sonu - sağ, sol, ön ve arka olmak üzere fotoğraflar paylaşırım.

Sıradışı ve doğal görünümlü bir protez kullanıyormuşsunuz ..bence gayet güzel görünüyor tabi foto net değil .bakımı zor olmasa protez tabiki daha iyi ama sağlıksız bir şey olması dahada kötü .atın gitsin boşverin  :)

Facebook Twitter Instagram