Merhaba bende İOH 'da ekim yaptırmış biri olarak kendi konum üzerinden yön vermek isterdim ama yazılanlara daha fazla dayanamadım,
zaten İOH mağduru olarak yakın bir zamanda kendi konumu ve ayrıca tazminat davası açmayı düşünüyorum..
Yazılanlara dayanamadım çünkü benim için dürüslük önemli bir erdemdir, bu bağlamda ekim süresince tarafıma bir çok yalan söylendiğine inanıyorum ve bunların kanıtı bende mevcuttur.
Bana anlaştığımız greft miktarından ortalama 1000 greft eksik ekilmiştir ve tarafıma gerçek olmayan saç ekim belgesi verilmiştir, ioh ekibinden 2 kişinin yazılı ve sözlü onayı üzerine konuşuyorum, elimde delil vardır..
operasyonun doktor kontrolü altında olacağı söylenmişti anestezi sırasında vs ama operasyon sırasında hiç bir şekilde doktor görmedim ve karşılaşmadım bunlarında görüntü kayıtları, yanımda görüşmeye getirdiğim bir arkadaşımın şahitliği ve yine yazılı bir metin elimde mevcuttur tabi ki eksik fatura olayını unutmayacağım bir çok koldan dava açmayı düşünüyorum.
Ayrıca forum sitesinde kendilerini hasta gibi gösterip gard, efes, sonradansırma, yiğitalptuna gibi nicklerle kendi lehlerine yorumlar yapmaları hiç etik değildir ne yazık ki hepsini sonradan öğrendim ve artık susmayı tercih etmiyorum benim gururumla oynandı,beklenti içine soktukları 1 senem, yüksek miktarda ödediğim ücret,emeğim ve hayallerim gitti tabi ziyan olan greftlerimi saymıyorum..
Bana hem eksik greft ekildi hem de ekilen greflerin yüzde 50 si bile çıkmadı, son görüşmemizde gözlerim dolarcasına tartıştım çünkü haksızlık kaldıramayacağım bir şey, anlaşmak istedim bir çok kişiye ücret iadesi yapıldığını bildiğim halde iade politikası olmadığını söylediler ve bana revizyon teklif ettiler ama ben bu yalanlara ve güvensizliğe rağmen nasıl o masaya yatabilirdim?
Bu arada belirtmek isterim ücret iadesi alıp anlaşıp işin peşini bırakmamak ne kadar etik bir durum bilemiyorum ayrı konu tartışılır doğrusu işin iç yüzünü bilmediğim için yorum yapamıyorum ama dediğim gibi ben düsütlükten yanayım.
Evet arkadaşlar tamamlamayı düşündüğüm bir kaç durumum kaldı gücüm yettiğince yasal çerçeve içinde ve yüce yargı önünde hakkımı arayacağım iade ve tazminat davası açacağım,davayı açmam ve sonrasında kazanmam halinde kazandığım tüm tazminatı LÖSEV'e bağışlayacağımı buradan tüm forum üyelerine bildiririm.Benim saç ile ilgili güvenebileceğim bir kaç merkez var bu merkezler içinse maalesef bütçem yok bu yüzden kazanacağım tazminat ile hayırlı bir iş yapmak isterim..
Başka hayaller ile oynanmaması ve dürüstlük adına yazdım tüm bunları esen kalın..