Gönderen Konu: HLC saç ekim fiyat  (Okunma sayısı 17453 defa)

avenobiddo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
HLC saç ekim fiyat
« : 16 Mart 2018, 15:11:23 »
12 Ocakta HLC de ekim yaptırdım zaten ekim ve sonrasına ait fotoğraflarımı da paylaşmaktayım.Gelelim fiyatlandırma konusuna. Tıpkı Koray Erdoğan gibi greft başına 2,5 Euro alınıyor.Genellikle yurt dışından gelenler oluyor.Özellikle de Almanya'da bilinen biryermiş.
Pahalı olmasından dolayı ve Koray Erdoğanla aynı fiyat politikasına sahip olduklarından insanlar doğal olarak en tanınan kişiyi tercih ediyolarlar.Zaten ben ekimi yaptırdığım gün klinikteki tek Türk bendim.Benden başka Amerikalı,İtalyan,2 alman ve 1 ingiliz vardı.

Sonuç olarak 1 greft =2,5 Euro    ekimden önce de bir miktar ön ödeme yapmanızı istiyorlar.Bu ön ödeme 500-1000 Euro arasında birşey oluyor.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC saç ekim fiyat
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2018, 03:27:28 »
Peki indirim yapıyorlar mı
Döviz kurundan dolayı

Çok pahalı geliyor bana 50.000 tl mal oluyor ortalama bir ekim
2 yıl önce aynı ekim 30.000 tl

avenobiddo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2018, 15:31:43 »
indirim yapmıyolar ama bana şöyle oldu. ben 4000 greft ektim mesela. Bunun 3400 ü donörden, 600 ü ise sakaldan alındı. işte o sakaldan alınanları 2 Euro dan saydılar. Belki bana öyle denk geldi ama öyle indirim politikası uygulamıyolar.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2018, 19:04:18 »
Ekim fiyatları 1 greft = 3 euro oldu ama fotosunu paylaşmasına izin verenlere 1 greft = 2,5 euro yapıyorlar. Özge Hanım'a sormuştum daha 1,5 ay önce. Ek olarak ekim yaptıkları yerin karşısında apart daireleri var. Eğer dışardan geldiyseniz, ekim süresince kalabiliyorsunuz. Ayrıca ekim süresince yeme, içme gibi şeyleri onlar ayarlıyor ve ücretsiz.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Mart 2018, 10:23:40 »
Fotoğrafını paylaşmaktan kasıt, bu kişiler de ekim yaptırdı diye gelen müşterilerine gõstermek. Forumlarda yayınlamak için bu indirimin yapıldığını sanmıyorum. Bu arada forum sitesi olarak HLC estetiklede röportaj yapsanız güzel olur bence. Daga kesin bilgilere ulaşılır böylece.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2018, 11:01:50 »
Fotoğrafını paylaşmaktan kasıt, bu kişiler de ekim yaptırdı diye gelen müşterilerine gõstermek. Forumlarda yayınlamak için bu indirimin yapıldığını sanmıyorum. Bu arada forum sitesi olarak HLC estetiklede röportaj yapsanız güzel olur bence. Daga kesin bilgilere ulaşılır böylece.

Merhaba hlc nin hastası olarak en iyi siz tanırsınız hlc yı düşünen arkadaşlara bu konuda yardım edebılırsınız forumda.
Global Moderator

avenobiddo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2018, 01:02:09 »

Merhaba hlc nin hastası olarak en iyi siz tanırsınız hlc yı düşünen arkadaşlara bu konuda yardım edebılırsınız forumda.

aynen öyle zaten o 0,5 euro luk indirim bile çok şey fark ettiriyor :D yemeklerde iyiydi , biber dolması falan yedim yani, bi tane buzdolapları içinde çeşit çeşit gofret tarzı şeyler var al istediğini ye. bide yabancı kişiler geliyo onlarla da muhabbet süper oluyor. HLC ile konularda elimden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışırım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2018, 00:41:39 »

aynen öyle zaten o 0,5 euro luk indirim bile çok şey fark ettiriyor :D yemeklerde iyiydi , biber dolması falan yedim yani, bi tane buzdolapları içinde çeşit çeşit gofret tarzı şeyler var al istediğini ye. bide yabancı kişiler geliyo onlarla da muhabbet süper oluyor. HLC ile konularda elimden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışırım.

bu güzel miş:)
Global Moderator

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2018, 00:47:12 »
 hlc nın ekımlerıde harıka çok başarılı sonucları var son zamanlarda takıp edıyorum manuel alımda  çok başarılılar ve teknıklerı çok ıyı
keser hoca ıle aynı teknık

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2018, 11:35:33 »
Fiyat pahalı ama paylaşım yapan hastaları çok az umarım artar

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2018, 07:28:48 »
Fiyat pahalı ama paylaşım yapan hastaları çok az umarım artar

Sorunun cevabida sorunda :)

SERKANS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2019, 11:54:51 »
gereksiz pahalı , cim  adam gıbı cıkmaya gerek yok

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2019, 19:00:21 »
Başarısız sonuçlarına denk geldiniz mi?

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Nisan 2019, 15:26:54 »

evet çok pahalı da cim adamlarını görmedim
ekimleri ortalamanın üstünde kaliteli geliyor bana
fiyatı tl çekseler iyi olucak

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2019, 16:34:36 »

evet çok pahalı da cim adamlarını görmedim
ekimleri ortalamanın üstünde kaliteli geliyor bana
fiyatı tl çekseler iyi olucak
aslında hlc genelde dik açıyla ekiyor.fakat forumdakilerin çoğu saçlarını diktiği için farkedilmiyor.mesela hlcde ektiren avenobiddo arkadaşımız diklikten ötürü saçlarını kısa kullanamıyor.hoş uzun saç ona yakışıyor orası ayrı tabi.

Facebook Twitter Instagram