Gönderen Konu: Dr.Koray Erdoğan -3000 graft 17-18 eylül  (Okunma sayısı 92997 defa)

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr.Koray Erdoğan -3000 graft 17-18 eylül
« : 16 Ocak 2015, 14:49:15 »
evet arkadaşlar 4.ayıma girmiş ,şuan çok memnun olduğum söylenemez ama yarın ne olur bilemem.Özllikle sol şakakta ve üstünde seyreklik ve bolşuklar var,orası dolarsa diğer taraflar zaten gelişir,memnun olurum büyük ihtimalle...

4 Ay 3 günlük fotoğraflar konu sonuna eklenmiştir.

3 ay 3 hafta
http://hizliresim.com/126vM1
http://hizliresim.com/mrM66y
http://hizliresim.com/99aoL9
http://hizliresim.com/rm5M3M
http://hizliresim.com/LYlAyG
http://hizliresim.com/YjQkNl
http://hizliresim.com/ZAXkEZ

3 ay 1 hafta

savaş11

• Full Member
Ynt: Dr.Koray Erdoğan -3000 graft 17-18 eylül
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2015, 20:57:51 »
İnsAllah istediğin sonucu alırsın kardeş , lakin şuan için ekim sürecin iyi görünüyor . 4 ayda genelde tüy şeklinde saçların oldugu görünüyor bunların kalınlaşıp gercek görüntüsünü alması 6-7 ayı bulacaktır şimdiden karamsar olunacak bir durumun yok . Bende 4 ila 5 ay arasında saç cıkışları bariz bir şekilde artmıştı sonrasında da saçların hacimlendigini günden güne fark edeceksin. Bu süreçte yapacagın en dogru şey , her gün saçlarını  ucu yuvarlak bir tarakla masaj yaparak taraman. 
   Ekimden önceki ve ekim zamanı fotolarınıda paylaşırmısın ....

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2015, 00:19:02 »
Hoşgeldin ejder. Yeni saçların fena durmuyor,beğenmemene şaşırdım doğrusu,bir defa klasik koray erdoğan ekimi görüntüsü var,tüylenme belirgin derecede fazla ,öyleki kafada tüylenmeden dolayı gölgelenme var,ben bunu çoğu koray erdoğan ekiminde fark ediyorum,zaten genelde ekimciye göre süreçte farklı işliyor nedense,çoğu ekimcide süreç genelde şok dökülmeden kurtulmuş kalın tüylerle devam edip nerdeyse hiç tüylenme olmadan devam ediyor,bu tür ekimler genelde sonuçları başarısızlıkla neticeleniyor ama sen hiç korkma dediğim gibi klasik koray erdoğan ekimi görüntüsü sende var,özellikle ön çizgide çok bariz tüylenme var,henüz çok erken biraz daha sabırlı olman lazım..
Yalnız bu sol şakaktaki ufak açıklık hızlı resim sitesindeki fotoda bariz belli gibi,foto çok net değil ama sen genede o kısımla ilgili şimdiden koray hocaya bilgi ver,belki çıkar diye geçiştirecektir ama şimdiden bilgisi olsun,eğer bir terslik olursa mesuliyeti şimdiden göze alsın...

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2015, 00:43:09 »
Hoşgeldin ejder. Yeni saçların fena durmuyor,beğenmemene şaşırdım doğrusu,bir defa klasik koray erdoğan ekimi görüntüsü var,tüylenme belirgin derecede fazla ,öyleki kafada tüylenmeden dolayı gölgelenme var,ben bunu çoğu koray erdoğan ekiminde fark ediyorum,zaten genelde ekimciye göre süreçte farklı işliyor nedense,çoğukimcide süreç genelde şok dökülmeden kurtulmuş kalın tüylerle devam edip nerdeyse hiç tüylenme olmadan devam l,bu tür ekimler genelde sonuçları başarısızlıkla neticeleniyor ama sen hiç korkma dediğim gibi klasik koray erdoğan ekimi görüntüsü sende var,özellikle ön çizgide çok bariz tüylenme var,henüz çok erken biraz daha sabırlı olman lazım..
Yalnız bu sol şakaktaki ufak açıklık hızlı resim sitesindeki fotoda bariz belli gibi,foto çok net değil ama sen genede o kısımla ilgili şimdiden koray hocaya bilgi ver,belki çıkar diye geçiştirecektir ama şimdiden bilgisi olsun,eğer bir terslik olursa mesuliyeti şimdiden göze alsın...

Kötü buluyorum demedim zaten reci ama dürüst olmam gerekirse daha iyi bekliyordum...yani, beklentim şuan var olanın çok çok üstüydü,zaten bu tip bir beklentim olsa gider 1 euro ya yaptıırırdım veya daha ucuza.

http://asmedfue.forumcommunity.net/?t=57122371

Üstte verdiğim ekimdeki adamın,kuru saçlı fotoları var bak,alt tarafta.O tip şekiller veremedikten sonra saçım,eskiye nazaran daha iyi veya daha kötü,benim için pek bir önemi yok açıkcası...

Sol şakağı gösteren yakın çekim fotoğrafları çektim,yorum sizin :)

Korayı arayıp söylesem ne olacak,yani üstlense ne olur üstlenmese ne olur,adamlar ellerinden geleni yaptılar yani,canlı olarak izledim.Biraz da kader,kısmet işi.Ha dese ki tekrar ekelim,yok derim yani,tekrar girmem o strese :)
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 00:48:26 Gönderen: ejder »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2015, 01:32:47 »
Tabi beklentinin ne ölçüde olduğuyla ilgili değişir, şu andaki durumunu farklı yorumluyor olabilirsin ama sana şöyle söyleyeyim o verdiğin linkteki adamın saç ekimi öyle ahım şahım muhteşem bir ekim değil,fönlü olan fotoya aldanma o birazda saçı gür gösteren saç spreylerinin eseri,zaten ıslak fotolarda seyreklik belli oluyor,tabi doğal saçla kıyasladığımız zaman seyrek yoksa sonuç olarak gayet tatmin edici,seninde şu son koyduğun fotolara bakılırsa bu adamın sonucundan geri kalır bir sonuç ortaya çıkmayacak sende orası şimdiden belli,en kötü bunun gibi olur yani canını sıkma...
O bahsettiğin boşluk o kadar çok değilmiş,şimdiden kafaya takılacak bir durum değil,daha çok değişir....
Bilmeyen arkadaşlar için ekim öncesi fotonu koyabilirmisin ,koray erdoğanın çektiği öncesi  fotolar ıslakken çekildiği için yanıltıcı oluyor biraz,mümkünse kendi çektiğin foto olursa daha iyi olur,gerçi asmedde çekilmiş  fotolarıda koyarsan seninkilerle kıyaslamak için iyi olur :)

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2015, 01:42:51 »
Tabi beklentinin ne ölçüde olduğuyla ilgili değişir, şu andaki durumunu farklı yorumluyor olabilirsin ama sana şöyle söyleyeyim o verdiğin linkteki adamın saç ekimi öyle ahım şahım muhteşem bir ekim değil,fönlü olan fotoya aldanma o birazda saçı gür gösteren saç spreylerinin eseri,zaten ıslak fotolarda seyreklik belli oluyor,tabi doğal saçla kıyasladığımız zaman seyrek yoksa sonuç olarak gayet tatmin edici,seninde şu son koyduğun fotolara bakılırsa bu adamın sonucundan geri kalır bir sonuç ortaya çıkmayacak sende orası şimdiden belli,en kötü bunun gibi olur yani canını sıkma...
O bahsettiğin boşluk o kadar çok değilmiş,şimdiden kafaya takılacak bir durum değil,daha çok değişir....
Bilmeyen arkadaşlar için ekim öncesi fotonu koyabilirmisin ,koray erdoğanın çektiği öncesi  fotolar ıslakken çekildiği için yanıltıcı oluyor biraz,mümkünse kendi çektiğin foto olursa daha iyi olur,gerçi asmedde çekilmiş  fotolarıda koyarsan seninkilerle kıyaslamak için iyi olur :)

en kötü bunun gibi olursa iyi olulr reci :) en azından saçla ugrasmak z evk verir :) bakalım 4. aya girdik,6. ayda %50 si çıkmış oluyormuş.Birde benim şok dökülme 50.günde filan başladı,baya bir sürdü,2. ayda bile L şeklinde saçlar geliyordu.Belki çıkışlar da ona bağlı olarak,gecikiyordur.

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2015, 01:45:29 »
Ekim öncesi,sonrası AŞAMALARI

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2015, 01:47:10 »
ASMED fotoğraflar(öncesi)

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2015, 01:49:03 »
Şok dökülme öncesi

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2015, 04:55:11 »
4 ay 3 gün fotoğraflar.Süreç devam ediyor,inşalllah çok üste çıkarız..

Sorunlu gördüğüm sol şakaktan yakın çekim fotolar.

Bu arada saçları kendim diktim :)
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 05:14:19 Gönderen: ejder »

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Ocak 2015, 11:29:08 »
4 AY 11 günlük fotoğraflar(saçlarım kısalmadan önceki son fotolar ) ekim sürecinden memnun olmaya başladım :) tat veriyor artık saçlar..

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2015, 21:35:31 »
Evet saçlar forma giriyor,şimdiden çok yakışmış,zaten saç ekimi açıklığı çoz az olanlar için anlamı daha farklı ,amaç sadece kelliği kapatmak değil :)
Sende daha öncede söyledim tüylenme çok ejder,tek sıkıntı çizginin yeterince belirginleşmemesi ,yoksa aslında çıkan çok saç var ama çoğu çizginin gerisinden ve daha önce var olan saçlarının arasından çıkmış,o bölge coşmuş aslında tabi senin gözün daha önlerde olduğu için çok farketmemiş olabilirsin,işin gerçeği saçlı alandaki ekimler her zaman için daha başarılı oluyor,çizgi için biraz daha sabretmen lazım...

blackleo55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Ocak 2015, 13:29:07 »
Hocam ekimin çok iyi duruyor inşallah daha iyi olur. Bende yeni ekim yaptırdım. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Mart 2015, 11:50:52 »
Bence cok daha iyi olacak belkide oldu bile:) koray hocanin guncel fiyati nedir suan 6000 tlm var
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Mart 2015, 13:10:00 »
Bence cok daha iyi olacak belkide oldu bile:) koray hocanin guncel fiyati nedir suan 6000 tlm var

Gretf i 3 euro diye biliyorum

Facebook Twitter Instagram