Gönderen Konu: Saçlarım dökülüyor ne yapabilirim?  (Okunma sayısı 10140 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarım dökülüyor ne yapabilirim?
« Yanıtla #45 : 28 Mart 2018, 12:51:34 »
Revitanın merkeziyle görüştüm artık büyük boyları mevcut değilmiş onun yerine 205ml liği varmış oda 150tl miş almak isteyen olursa bilginiz olsun.

Heralde bi 6/7 ay yeter sana 150mg  avcuna fındık tanesinden bir tık daha fazla ekleyerek kullanırsan👍🏻

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 28 Mart 2018, 13:23:52 »
Şöyle birşey sanırım,5/6 ay yeteceğini hiç sanmıyorum abi ufak çünkü 2-3 ay anca gider bence.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 30 Mart 2018, 11:54:33 »
Bugün kan tahlili sonucumu aldım,D vitamini düşük değerlerde çıktı ve ayda 1 kullanmam için 3 şişe D vitamini takviyesi verdi.Bakalım faydasını görücekmiyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 30 Mart 2018, 12:53:28 »
Bugün kan tahlili sonucumu aldım,D vitamini düşük değerlerde çıktı ve ayda 1 kullanmam için 3 şişe D vitamini takviyesi verdi.Bakalım faydasını görücekmiyim

D3 cinsel durumuda etkiler :) iyi yaptım  al hemen takviyelerini
Global Moderator

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 20 Haziran 2018, 02:26:25 »
bu konuyu devam ettirebilir miyiz güncel tutulması gerektiğini düşünüyorum çok faydalı oluyor tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa seviniriz

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 30 Haziran 2018, 08:18:14 »
Capicade yağlı saçlar için şampuan kullanıyorum cildiye doktoru tasviye etmişti. Daha önce organik adı altında aklınıza gelen bütün sampuanlari almis denemis onca para harcamis biriyim. Harika diyemem ama iyi geldi gibi 3. Kutuyu alacağım. Haftada bir de ducray yağlı saç icin(ketoral) tarzi bir sampuani var onu kullanıyorum.

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 02 Temmuz 2018, 12:52:10 »
Otacı Naturway Sarımsaklı Şampuan 500 ml
Bu şampuanı kullanıyorum faydası varmıdır yokmudur pek bilmiyorum ama saçlarda yağlanma kepek kaşıntı vs hiçbirşey yok.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 02 Temmuz 2018, 14:04:03 »
Arkadaşlar bu bölümde herkes kullandığı şanpuanı lacı vitamını memnun kaldığı ürünleri yazar ise böylelikle deneme yanılma yaşamış arkadaşların tecrübesi ile okuyup ögrenıp diğer arkadaşlarda boş beleş  ürünlere para harcamaZ.
Global Moderator

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 02 Temmuz 2018, 17:33:21 »
Bnmd saç tellerim ince yaklaşık 15 gündür trichos diye şampuan kullanıyorum çok iyi geldi saçlarıma ve içeriğide çok iyi procapil saw pal vs vs ama biraz tuzlu kargo dahil 96 lira

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 11 Temmuz 2018, 01:16:51 »
Biotin shampoo kullaniyorum haftada bir uc litre suya dort bes damla elma sirkesi damlatip sacimi yikiyorum faydasini gordum ozellikle elma sirkesi sac derisini cok iyi temizliyor

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 17 Temmuz 2018, 16:24:03 »
Hintell hocam proscar ve medobiotin kullanıyorum şampuan olarak da revita bunların yanına xpecia mı kullansam iyi olur? Hem proscar 1/5 hemde xpecia kullanmayı düşünüyorum çünkü saç tellerim inçe elimi attıkça gelmeye başladı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 17 Temmuz 2018, 16:29:37 »
Hintell hocam proscar ve medobiotin kullanıyorum şampuan olarak da revita bunların yanına xpecia mı kullansam iyi olur? Hem proscar 1/5 hemde xpecia kullanmayı düşünüyorum çünkü saç tellerim inçe elimi attıkça gelmeye başladı

Merhaba dostum kullandıkların gayet iyi xpecia kullanma demem ama ağır gelebilir bir dene eger sıkıntı çıkmaz ise bunların yanında çok faydası olur
Global Moderator

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 17 Temmuz 2018, 17:26:10 »
Merhaba dostum kullandıkların gayet iyi xpecia kullanma demem ama ağır gelebilir bir dene eger sıkıntı çıkmaz ise bunların yanında çok faydası olur
Hakkın ödenmez hocam bi deneyeyim bunlara ekstra önereceğin birşey var mı? Tepe bölge zayıf gibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 17 Temmuz 2018, 18:23:46 »
Hakkın ödenmez hocam bi deneyeyim bunlara ekstra önereceğin birşey var mı? Tepe bölge zayıf gibi

Herşeyi kullanıyorsun daha yok:) yeterli bunlar mutlu olmaya başlayınca kesersin xpecia yı ayrıca senın sonucun güzel olucak merak etme:) rica ederim
Global Moderator

Narkoamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 21 Temmuz 2018, 15:39:09 »
Herşeyi kullanıyorsun daha yok:) yeterli bunlar mutlu olmaya başlayınca kesersin xpecia yı ayrıca senın sonucun güzel olucak merak etme:) rica ederim
Tamamdır hocam inş güzel temenniler için 😊

Facebook Twitter Instagram