Gönderen Konu: Saçlarım dökülüyor ne yapabilirim?  (Okunma sayısı 10124 defa)

MARENOSTRUM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarım dökülüyor ne yapabilirim?
« Yanıtla #30 : 27 Mart 2018, 22:51:19 »
Merhaba ;

12 senelik forum tecrübesiyle buraya transfer oldum :)) .Aynı nick ile bir başka bir saç forumda yazmaktaydım.Şuan Kullandıklarıma gelince

Alpecin Caffeine Shampoo , Ketoral ( 2 Haftada 1 ) , Revigen Şampuan ( Hergün )

Spectral DNC-N (bitince bırakacağım )

Dermovat saç losyonu ( Haftada 1)

Biotin ( Gün aşırı )

Şok duş ( Hergün )

Finasterid 6 sene kullandım ve 2014 yılında bıraktım, saçları kesinlikle korumakta.Minoxidil kullanmayı ise 4 sene önce bıraktım saçların döngüye girmesi nedeniyle .Envari çeşit şampaun ( Placenta , Revita , Alpecin vs )  Mezoterapiden , PRP'ye dutasterid'ten sipiro tecrübesine dermarollere kadar tüm tedavi yöntemlerini tecrübe ettim .Anlayacağınız 2 önemli DHT blocker olmadan yoluma devam ediyorum gayette memnunum :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 27 Mart 2018, 23:00:33 »
Hoşgeldınız :))) deneyımlerınızı paylasarak arkadaşlarımıza destek olmanızı umuyoruz ozaman:) minox uzun süreli kullanıma müsait olam bir ilaç degil malesef ya saçı döngüye sokuyor yada içşnde alkol barındırdıgı için saç derisini tahrıs edıp zamanla dermatid vs türü hastalıklara yol açabılıyor.
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 27 Mart 2018, 23:00:52 »
Merhaba ;

12 senelik forum tecrübesiyle buraya transfer oldum :)) .Aynı nick ile bir başka bir saç forumda yazmaktaydım.Şuan Kullandıklarıma gelince

Biotin ( Gün aşırı )

Şok duş ( Hergün )

Finasterid 6 sene kullandım ve 2014 yılında bıraktım, saçları kesinlikle korumakta.Minoxidil kullanmayı ise 4 sene önce bıraktım saçların döngüye girmesi nedeniyle .Envari çeşit şampaun ( Placenta , Revita , Alpecin vs )  Mezoterapiden , PRP'ye dutasterid'ten sipiro tecrübesine dermarollere kadar tüm tedavi yöntemlerini tecrübe ettim .Anlayacağınız 2 önemli DHT blocker olmadan yoluma devam ediyorum gayette memnunum :))

alpecin caffein shampoo ile organix niacin 3 and caffeine shampoo arasında ne fark var acaba?

MARENOSTRUM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 27 Mart 2018, 23:32:27 »
Merhaba ;

Biotin ( Gün aşırı )

Şok duş ( Hergün )

alpecin caffein shampoo ile organix niacin 3 and caffeine shampoo arasında ne fark var acaba?

Alpecin daha iyi gibi organix niacin içinde saç kremide var yanılmıyorsam.Şampuanlara umut bağlamayın zaten saç dökülmesine çok fazla etkisi olduğu kaanatinde değilim, revita bile biyere kadar

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 27 Mart 2018, 23:57:33 »
Organix niacin in üzerinde 1 yazanı şampuan, 2 yazanı saç kremi, 3 yazanı ise kök canlandırıcı sprey olarak geçiyor bir nevi tonik formu sanıyorum.

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 28 Mart 2018, 02:01:03 »
Sadece biotin ve kükürt sabunu hepsi bu..

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 28 Mart 2018, 10:34:29 »
Revita hakkında detaylı bilgi verebilicek varmı? DHT blocker bi şampuan mı ve ne gibi faydaları var fiyatı ne kadar en düzgün nereden temin edilir vs.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 28 Mart 2018, 10:37:59 »
Ben uzun zamandan beri kullanıyorum

1 kafa derisini harika temizliyor

2 yaglanma ve kepegi tamamen kesti

3 rahatlama hissi veriyor

4 saçlarıma faydalı oldugunu hissettiriyor (piskolojikte olabilir)

5 içeriginde saçık ihtıyacı olan bir çok vitamın var

6 şanpuandan çok sey beklenilmez ama olabilicek en iyisi diye düşünüyorum kullandıklarımın arasında.
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 28 Mart 2018, 10:53:01 »
Hintell peki ne kadar revita?Ve en güvenilir nereden temin edebilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 28 Mart 2018, 10:54:59 »
115 tl civarıydı kucuk boyu.. ben googleden merkezini arıyorum bulunduğum yere en yakın satılan eczaneyi soruyorum yada dırek onlardan sipariş ediyorum en son büyük boyunu aldım 5 ay oldu sanırım suan fiyat degişmişte olabilir arayıp sormam gerek. Tabi ben revitaya alışdım başka bir sampuan denemediğim için revita dan daha iyiside olabilir bunuda ekliyim farklı şampuan kullanan arkadaşlarada danış fiyatı daha uygun daha başarılı bir şampuandan bulabılırsın. Ve ya ben memnunum diye sen memnun kalacaksın diye bir durum yok yada benim saçıma iyi geldi sende de aynı etkiyi yapar diye bişey yok bunlarıda belirteyim. Muhakkak memnun olanda vardır olmayanda.
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 28 Mart 2018, 11:19:02 »
115 tl civarıydı kucuk boyu.. ben googleden merkezini arıyorum bulunduğum yere en yakın satılan eczaneyi soruyorum yada dırek onlardan sipariş ediyorum en son büyük boyunu aldım 5 ay oldu sanırım suan fiyat degişmişte olabilir arayıp sormam gerek. Tabi ben revitaya alışdım başka bir sampuan denemediğim için revita dan daha iyiside olabilir bunuda ekliyim farklı şampuan kullanan arkadaşlarada danış fiyatı daha uygun daha başarılı bir şampuandan bulabılırsın. Ve ya ben memnunum diye sen memnun kalacaksın diye bir durum yok yada benim saçıma iyi geldi sende de aynı etkiyi yapar diye bişey yok bunlarıda belirteyim. Muhakkak memnun olanda vardır olmayanda.

Merkezi dediğin dslaboraties mi?Revita hakkında bugüne kadar en ufak bir olumsuz yorum almadım açıkçası denemeyi düşünüyorum.Büyük boyu uygun bi fiyatsa kullanıcam.Şampuan diyip geçmemek lazım bazı şampuanlar kafada öyle yağlanma kaşıntı yapıyorki insan bıkıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 28 Mart 2018, 11:26:44 »
Dostum ben sipariş ederken iletişime geçtiğim yadigar hanımın numarasını ekliyim sana. Olsun ben söliyimde sonuçta herkese yarayacak diye bişey yok aynı ürün.
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 28 Mart 2018, 11:28:46 »
Abi sağolasın tam telefon numaranı arıyordum tanıdıklardan sormak için  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 28 Mart 2018, 11:30:27 »
Abi sağolasın tam telefon numaranı arıyordum tanıdıklardan sormak için  ;D

Rica ederim mert cim :) önce bi küçük boyunu al dene oda baya gidiyor. Daha sonra memnun kalırsan büyük al.
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 28 Mart 2018, 12:26:29 »
Revitanın merkeziyle görüştüm artık büyük boyları mevcut değilmiş onun yerine 205ml liği varmış oda 150tl miş almak isteyen olursa bilginiz olsun.

Facebook Twitter Instagram