Gönderen Konu: Saçlarım dökülüyor ne yapabilirim?  (Okunma sayısı 10125 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarım dökülüyor ne yapabilirim?
« Yanıtla #16 : 17 Mart 2018, 13:06:33 »
Revita sadece bir şampuan bir şampuanında çok fazla katkısı olmaz zaten o yüzden sorun olmaz
« Son Düzenleme: 17 Mart 2018, 14:30:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

volkan61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 17 Mart 2018, 15:54:18 »
hintell hocam nereden alıyosunuz şampuanı? internette  yetkili distribütörün sattığı sitede ürün stokta yok diyor..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Mart 2018, 17:22:34 »
4 ay önce merkezden sparis etmıstım büyük hala bıtmedı dostum suan bılmıyorum ama bir sor ara merkezi hangi eczanelere veriyorsunuz gidip alayım de en yakın eczaneyi ögren sana daha mantıklı olur
« Son Düzenleme: 18 Mart 2018, 15:52:48 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

volkan61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 18 Mart 2018, 13:53:08 »
saol dostum..teşekkürler yardım için

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 18 Mart 2018, 23:52:18 »
Bende şampuan arayışına girdim,sebamed kullanıyorum şuan ama bitince bırakmayı düşünüyorum.İlk aylar faydasını her ne kadar görsemde şuan görmüyorum.Yazdığınız şampuanı eczaneden temin edip deniyeceğim

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 27 Mart 2018, 11:50:46 »
Forumda birbirimize özel mesaj gönderme kaldırılmış galiba burak bey size mesaj atamıyorum,bu bahsettiğiniz D vitamini yüklemesi tam olarak nedir acaba bilgilendirirmisiniz.Kan testi normal sağlık ocaklarında yaptırılabiliyormu yoksa hastaneyemi gitmem gerekiyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Mart 2018, 12:01:02 »
Aile doktorunuza gidip ücretsiz kan testi yaptırabilirsin mert o sana soyler hangı vıtamınlerın eksık olduğunu yararlı olucaktır eksiklik varsa yorgunluk bitkinlik saç incelmesi vs gibi şeyler olabılır eksikleri tamamlarsan kendını daha iyi hissedersın
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Mart 2018, 12:15:56 »
Hintell bilgilendirmen için çok teşekkür ederim yarın gidip yaptıracağım,birde merak ettiğim konu şu paylaşılan şampuan.Gerçekten faydalı bir şampuan mı acaba sebamed kullanıyorum şuan lakin paylaşılan şampuanın içeriği hoşuma gitti DHT Blocker veya Saw Palmetto yazmış arkadaş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Mart 2018, 12:49:03 »
Hintell bilgilendirmen için çok teşekkür ederim yarın gidip yaptıracağım,birde merak ettiğim konu şu paylaşılan şampuan.Gerçekten faydalı bir şampuan mı acaba sebamed kullanıyorum şuan lakin paylaşılan şampuanın içeriği hoşuma gitti DHT Blocker veya Saw Palmetto yazmış arkadaş

Dht blocer edıyor ise azda olsa destek olur ama ben kullanmadığım için seni yanlış yönlendirmek istemem denemediğim birşey çünkü ama arkadaş memnun oldunu söylemiş istersen deneyebilirsin.
Global Moderator

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Mart 2018, 13:37:55 »
Evet ürünün sanıyorum eski ambalajlarında DHT blocker yazıyor, yenilerinde ise saw palmetto yazıyor. Aslında olay sanıyorum şu şekilde: bazı gıda maddelerinde eskiden sadece bitkisel yağ yazardı şimdi ise bitkisel yağ yanında parantez içinde palmiye, pamuk,vb. bilgiler yazıyor. Ambalajdaki ifade değişikliğini detaylı araştırmam sonucu ben bu duruma yordum açıkçası. Ve evet şu an memnunum 1 ay kadar oldu kullanmaya başlayalı. Her gün sabah kalkınca duş alır öyle çıkarım dışarı ve akşam eve geldiğimde saçlarım yağlanarak cansız bir hal alır. Bu şampuanı kullanmaya başladığımdan bu yana akşam eve geldiğimde saçlarım eskisi gibi yağlanmadığını gözlemliyorum. İlerleyen günlerde farklı bir olumlu olumsuz etki ile karşılaşır isem onları da ekliyor olurum.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Mart 2018, 13:57:11 »
Benimde saçlarımın yağlanma süresi 1.5 gün ama hergün mutlaka duş alır yıkarım saçlarımı,yaklaşık 7 aydır sebamed kullanıyorum memnundum da aslında yağlanma süremi 1.5 güne çıkardı ama bu ara kaşıntı yapmaya başladı ensemde hafifte dökülme oluyor ara ara bu yüzden değiştirmek istedim şampuanımı bi kaç güne biticek deneyip denememe konusunda kararsızım çok şampuan değiştirmekte iyi değil çünkü.Bu şampuanın revita vs gibi saçları hacimli gösterme etkisi varmı acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2018, 14:13:54 »
Yağlanmayı kestiyse zaten işe yarıyor demektir biliyorsunuzki kafamızdaki yağlanma aslımda dht hormonunun salgıladığı sıvı bunu güzelce saç derisinden temizliyorsa güzel ozaman. Saçlarda incelme gözlemlemedin dimi burak?
Global Moderator

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2018, 15:50:51 »
Herhangi bir incelme gözlemlemedim şimdilik.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Mart 2018, 20:44:55 »
Google a niacin caffeine shampoo yazınca nedense alpecin caffeine shampoo ya yönlendiriyor 2si farklı şampuanlar değil mi? Baya övülen bi şampuanmış dermatologlar tavsiye ediyormuş falan filan ama niacin ile ilgili bi yorum bulamadım nedense.Bu ürünü eczaneden mi almak mantıklı yoksa n11den falan alsam mı emin olamadım

Facebook Twitter Instagram