- Loreal Elseve Homme Traitement Anti-Chute Progress kullandım günlük olarak 4-5 kutu kadar 30 lu yaşlara doğru çok ciddi faydasını gördüm. Ne yazıkki artık temin etmek mümkün değil.
- 30'lu yaşların ortasında Kerastase Specifique Aminexil kullandım 2 kutu sanıyorum 48 adet lakin Loreal Elseve kadar fayda gördüğümü söyleyemeyeceğim.
- Şu an Organix Niacin 3 and Caffeine Shampoo (DHT Blocker veya Saw Palmetto yazar üzerinde) kullanıyorum dökülme minimal seviyeye geriledi. (Ben watson mağazalarından temin ettim ama biçok eczanede ve internette de mevcut)
- Ama bunda etkili olan şampuan mı yoksa kan testim sonucu diplerde olduğunu gördüğümüz ve takviye olarak almış olduğum D vitamini yüklemesi mi emin değilim.
- Ek olarak ağırlık temelli spor faaliyetlerimi ne zaman arttırsam saçlarımda incelme ve dökülme gerçekleştiğini gözlemliyorum onu da ayrıca belirteyim.
Not: Şu an yaş 37 saç çizgimde 1,5 cm kadar gerileme ve vertex de hafif bir seyrelme mevcut. NW 2-3 gibi tahmin ediyorum. Bu yaşıma kadar da piyasada bulunabilen, bulunamayan tüm şampuan, sabun, vb. hemen hemen herşeyi de denemişimdir