Gönderen Konu: 9 MART 2018 - OP. DR. İLHAN SERDAROĞLU  (Okunma sayısı 8964 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 9 MART 2018 - OP. DR. İLHAN SERDAROĞLU
« Yanıtla #46 : 14 Mart 2019, 19:48:05 »
ön saç tutmuş yeterli gibi orta tepe için karar vermedim

Kardeş sana kimse karar ver demiyor.Diyozki sonucun hakkında yani on bölge hakkında yorum yapar mısın sence nasıl oldu sonuç?

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 15 Mart 2019, 10:48:45 »
Ekilenler tutmuş gibi görünüyor wertex e fazla sayıda ekilmemiş zaten operasyon sonrafı fotoğraflardan belli oluyor  1 yılda mevcut saçlarda azalma muhakkak olmuştur zaten saçlar donör dahil minyatür biraz ilaç takviyesiyle toparlayıp  bir ekim daha yapılırsa  tatmin edici olur ilaç kullanmadan bu saça ekim yapılırsa başarısız olacağı kanaatindeyim

meh26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 22 Mart 2019, 20:12:31 »
Kardeş sana kimse karar ver demiyor.Diyozki sonucun hakkında yani on bölge hakkında yorum yapar mısın sence nasıl oldu sonuç?
ön saçı bence yeterli olduğu düşünüyorum ikinci ekimi için 3000 daha greft dediydi aynı doktordan ayrıca 4 ay süreyle propecia hapı kullanıp ona göre değerlendirecek bakalım

meh26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 22 Mart 2019, 20:13:30 »
Ekilenler tutmuş gibi görünüyor wertex e fazla sayıda ekilmemiş zaten operasyon sonrafı fotoğraflardan belli oluyor  1 yılda mevcut saçlarda azalma muhakkak olmuştur zaten saçlar donör dahil minyatür biraz ilaç takviyesiyle toparlayıp  bir ekim daha yapılırsa  tatmin edici olur ilaç kullanmadan bu saça ekim yapılırsa başarısız olacağı kanaatindeyim
aynen doktorla görüştüm propecia hapı kullan ona göre değerlendirelim dedi saçımı kuvvetlensin diye

Facebook Twitter Instagram