Saç Ekimi Sonuçları
Son durum nasıl kardeş, 6ay doldu
bu ekim olmamış ne yazık ki... geçmiş olsun.. revizyon ekimi isteyin 6 ay daha geçince
arkadaşın ekimini takip ediyordum.. daha sık olmalıydı.. ekilenlerin çoğu çıkmamış.. çıksaydı zaten tarayacak hale gelirdi.. ,sence bu sonuç için mi ekim yaptılar??
normalde ekim cok dogal duruyor. yeni gorenler ekim olduğunun farkina bile varmiyor ama seyrek iste biraz.yani çim adam gibi durnuyor kafamda. ekim basarisi olarak zaten cok sıkı olmasini beklemiyordum ama ekilen greftlerin buyuk kismi tutmasi önemliydi. suan itibarıyla sanki ekikenlerin yarisi tutmamis gibi. revizyon icin hastane herzaman ekimin arkasinda oldugunu soyluyor begenmezsem gelin bir daha ekelim diyorlar. o yunden icim rahat ama ekilenlerden olmasi gereken sonuc buysa da hak etmedigim ucretsiz ekimi de kimseden talep etmem. yarin detayli birkac foto daha atarim
Alan çok fazla malzeme çok kaliteli degil 6 aylık sonuç gayet normal. Ekimleri saç kalitesine açık alana greft sayısına göre değerlendirmek lazım ileti yazarken. gidişatta eldeki duruma göre değerlendirilirse güzel henüz daha 6 ay zaten 6 ayda ekilenlerin %100 çıkmaz sürecin yarısı hepsi çıkmadı demek sürücinize göre yanlış bir terim bunu 12 ayda söylemeyebilirsiniz. revizyon gerektiricek bir durum yok daha artış olacaktır isterseniz donör bölgenizde yeterli olursa revizyon degil 2 seans yaptırır biraz daha sıklaştırırsınız süreç sonunda.
Merhaba bence sizin sorgulamanız gereken konu mevcut saçınızın kalitesi buna müsait mi? Açık konuşmak gerekir ise affınıza sığınarak belirtmeliyim ki çok uygun değil gibi lütfen sözlerimde art niyet aramayın. Bana kalırsa merkezde ki yetkili kişiler de ilk operasyon dahil olmak üzere bu bildirimleri size yapmış olduğunu düşünüyorum. Bu noktadan sonra naçizane tavsiyem yeniden bu süreçleri yaşamak yerine mevcut olanı korumak ve belki biraz daha hacim kazanmasına yardımcı olmaktır. Size bir de önerim var seyrek saçlara bire bir çözüm Topik kullanıp istediğiniz gibi tarama şekil verme işlemi yapabilirsiniz.
12 aya muhteşem olur birazda topik ohh