Saç Ekimi Sonuçları
Ankara saç ekiminde biraz sıkıntılı ama şahin çelik hakkatende kayda değer bir saç ekimi uzmanı bence bir kaç seneye kadar ankarada yürür gider ,ekip kurup günde 15 ekim yaparsa hiç şaşırmam.
Arkadaşlar şahin beyle görüştüm.referaslara da baktım aklıma yattı.sanırım operasyon başlayacak
3,5 euro olmuştu bildiğim Hlc
Yabancılara 3,5 euro ya ekiyorlarmış yerlilere daha düşük fiyattan 2,5 euroya ekim yapıyor olduklarını öğrendim.[/quotkoray hoca keser hoca dururken o para hlc ye verilir mi:)
Son 18 gün ekim için
Ankara saç ekimi konusunda istanbulun gerisinde galiba iki ayrı yer ile görüştüm pek tatmin olmadım doğrusu.Ankara'da saç ekimi fiyatları biraz daha uygun naturel saç ekim merkezi ve konhair in fiyatları uygun dhı saç ekimi yapıyorlar ama içime sinmedi.burda şahin çelik ten bahsedilmiş onunlada mutlaka görüşeceğim fakat acaba diyorum ankara'ya hiç bulaşmasammı ?istanbulda ektiren arkadaşlarım çok memnun ankara'da 3 kişi var tanıdığım farklı yerlerde ektirdiker üçününde saçı çıkmadı.ya biraz daha araştıracağım yada ankara'da görüşüp ektireceğim işin gerçeği araştırma işine girersem bir karara varamamaktan korkuyorum.Ankara'da değilde istanbul'umu araştırayım siz ne dersiniz arkadaşlar şehir farketmez bir tavsiyeniz varsa tavsiyenize kulak vermek isterim.