Ankara saç ekiminde sıkıntılı hakkatende ,bir sürü yer var ama kim olduğu mechul kişiler saç ekiyor.hastaneler saç ekimi üniteleriyle dolu buna rağmen ekenler kim belli değil referans bakıyorsun yok allah yok .üç dört kişinin ismi ön plana çıkıyor ne olduğu belli olan yerler bunlar.muttalip keser var çok pahalı grefti 3.5 euro ve günlük olarak çok az greft ekiyor onu mecburen eledim şahsen.
Serdar gökrem var geniş alanlarda genelde ekim yapıyor dar ve az bölge ekimi çok yok.hlc nin ismi geçiyor onlarında çıkmayan ekimleri çok fazla üstelik grefti 2,5 euro ya ekiyorlar .
Birisi bana fehmi armanı tavsiye etti gittim görüştüm çok karışık bir yer kim ekim yapıyor belli değil lösevde çalışan bir doktordan bahsettiler çok kafama yatmadı doğrusu.
Geriye bir tek şahin çelik kalıyor hem fiyatı çok ucuz hemde ekimleri derli toplu özenerek yapan birisi gibi geliyor bana zaten burdaki sonuçları ikna edici derecede iyi .düşün taşın başkada bir alternatifim yok gibi ya şahin çelike ekim yaptıracağım yada şehir dışı alternatiflere bakacağım mecburen .bunların dışında ankarada saç ekimi önerebilecek arkadaş varsa duymak isterim.