Gönderen Konu: Ankara sac ekim tavsiye  (Okunma sayısı 47136 defa)

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Ankara sac ekim tavsiye
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2018, 21:03:47 »
Arkadaşlar şahin beyle görüştüm.referaslara da baktım aklıma yattı.sanırım operasyon başlayacak
Hayırlı olsun umarım istediğin saçlara kavuşursunuz.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2018, 00:32:01 »
Şahin çelik gerçektende iyi ekimci .her geçen gün yeni ekimlerin sonuçları geliyorr ve hepside ortalama üstü sonuçlar.siz ne yaptınız bu arada ektirdinizmi.

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2018, 23:36:57 »
Arkadaşlar şahin beyle görüştüm.referaslara da baktım aklıma yattı.sanırım operasyon başlayacak
Ankara da saç ekimi konusunda bencede en iyisi lifehairankara .
Site üzerinden konsültasyon yapılamıyor ne yazıkki.  https://lifehairankara.com burdan görürlerse belki bu konuya bir el atarlar.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Mayıs 2018, 15:49:46 »
Site üzerinden konsültasyon yapılamıyor ne yazıkki.  https://lifehairankara.com burdan görürlerse belki bu konuya bir el atarlar.

Şahin bey temiz çalışan iyi bir ekimci bence ( Doktor değil ) ama Ankarada en iyisi demek ekim yapan plastik cerrahlara biraz ayıp olur :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Haziran 2018, 02:56:59 »

Şahin bey temiz çalışan iyi bir ekimci bence ( Doktor değil ) ama Ankarada en iyisi demek ekim yapan plastik cerrahlara biraz ayıp olur :)

Ankarada muttalip keser var oda grefti 3,5 euroya ekiyor bunun haricinde kimi kastettiniz pek anlayamadım.lifehair ankaranın forumda güzel sonuçları var gerçekten inceleyince ikna oluyor insan ama şahin çelik in fiyatlarının çok çok uygun olması itiraf etmeliyimki biraz korkutuyor insanı .insan psikolojisi iste ucuz olunca şüpheye düşüyor insan.
Aslında forumda ankara saç ekimi adı altında bir bölüm açılsa ,ankaradaki saç ekimi yapan yerleri  araştırma konusunda çok daha faydalı olurdu.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Haziran 2018, 15:53:43 »
Bende ankarada saç ekimi yaptırmayı çok istiyorum başka şehirde ektirmeyi hiç istemiyorum nedense.o kafayla şehirlerarası seyahat çok sıkıntılı geliyor bana ama mecbur kalırsam yapacak bir şey yok  :)

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2018, 01:02:59 »
Ankara’da Muttalip Keser varken bence bu başlık yanlış olmuş çnkü adam dünya çapında Koray Erdoğanla beraber ülkemize hasta getirtiyorlar.Yani bence Ankarada ilk tercih banko Muttalip Keser dir

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2018, 13:25:22 »
Ankara’da Muttalip Keser varken bence bu başlık yanlış olmuş çnkü adam dünya çapında Koray Erdoğanla beraber ülkemize hasta getirtiyorlar.Yani bence Ankarada ilk tercih banko Muttalip Keser dir

Hocam herkese nasıl tavsiye edilecek  :D grefti 3,5 euro.

Canbaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Haziran 2018, 22:14:49 »
Arkadaşlar iş yerindeki izin sıkıntıları nedeniyle sonbahara bıraktım operasyonu inşallah oldugunda buradan paylasacam

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2018, 00:54:29 »

Hocam herkese nasıl tavsiye edilecek  :D grefti 3,5 euro.
Tavsiye...

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Haziran 2018, 01:27:17 »
Ankara olarak bakma zaten ekimden sonra baygın bi halde olucan bi hafta boş olucan o boş oldugun vaktin bir günüde yolda geçsin doktor olarak merkez olarak arastır ankarada 1 tane iyi var oda herkesi kabul etmiyor.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Haziran 2018, 20:39:02 »
Bu saçı kim ekerse eksin sonuç iyi olmalı... hatta çıtayı 1 yık yükseltiyorum , buna bek eksem sonuç alırım.. :)
Açıklık avantajlı, donör zehirrr..
Acele etme.. hızlı karar verme. Bu kadar avantajlı iken sonuç alamaz isen hepimiz üzülürüz.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 26 Ağustos 2018, 12:59:42 »
Ankara saç ekiminde sıkıntılı hakkatende ,bir sürü yer var ama kim olduğu mechul kişiler saç ekiyor.hastaneler saç ekimi üniteleriyle dolu buna rağmen ekenler kim belli değil referans bakıyorsun yok allah yok .üç dört kişinin ismi ön plana çıkıyor ne olduğu belli olan yerler bunlar.muttalip keser var çok pahalı grefti 3.5 euro ve günlük olarak çok az greft ekiyor onu mecburen eledim şahsen.
Serdar gökrem var geniş alanlarda genelde ekim yapıyor dar ve az bölge ekimi çok yok.hlc nin ismi geçiyor onlarında çıkmayan ekimleri çok fazla üstelik grefti 2,5 euro ya ekiyorlar .
Birisi bana fehmi armanı tavsiye etti gittim görüştüm çok karışık bir yer kim ekim yapıyor belli değil lösevde çalışan bir doktordan bahsettiler çok kafama yatmadı doğrusu.
Geriye bir tek şahin çelik kalıyor hem fiyatı çok ucuz hemde ekimleri derli toplu özenerek yapan birisi gibi geliyor bana zaten burdaki sonuçları ikna edici derecede iyi .düşün taşın başkada bir alternatifim yok gibi ya şahin çelike ekim yaptıracağım yada şehir dışı alternatiflere bakacağım mecburen .bunların dışında ankarada saç ekimi önerebilecek arkadaş varsa duymak  isterim.

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Ağustos 2018, 23:03:29 »
Ankara saç ekiminde biraz sıkıntılı ama şahin çelik hakkatende kayda değer bir saç ekimi uzmanı bence bir kaç seneye kadar ankarada yürür gider ,ekip kurup günde 15 ekim yaparsa hiç şaşırmam.

Facebook Twitter Instagram