Gönderen Konu: Ankara sac ekim tavsiye  (Okunma sayısı 47127 defa)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara sac ekim tavsiye
« Yanıtla #30 : 03 Eylül 2018, 21:50:58 »
Ankara saç ekiminde biraz sıkıntılı ama şahin çelik hakkatende kayda değer bir saç ekimi uzmanı bence bir kaç seneye kadar ankarada yürür gider ,ekip kurup günde 15 ekim yaparsa hiç şaşırmam.

bende şaşırmam doğrusu ekimleri düzgün doner bölgeden alım sonrası görüntü çok iyi,hasar bırakmıyor kesinlikle bu ayrıntı bence her şeyden önemli,kesinlikle kayda değer bir ekimci umarım bu istikrarını bozmaz.

berkmerk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 13 Şubat 2019, 18:20:24 »
Ankara saç ekimi konusunda istanbulun gerisinde galiba iki ayrı yer ile görüştüm pek tatmin olmadım doğrusu.
Ankara'da saç ekimi fiyatları biraz daha uygun naturel saç ekim merkezi ve konhair in fiyatları uygun dhı saç ekimi yapıyorlar ama içime sinmedi.burda şahin çelik ten bahsedilmiş onunlada mutlaka görüşeceğim fakat acaba diyorum ankara'ya  hiç bulaşmasammı ?istanbulda ektiren arkadaşlarım çok memnun ankara'da 3 kişi var tanıdığım farklı yerlerde ektirdiker üçününde saçı çıkmadı.ya biraz daha araştıracağım yada ankara'da görüşüp ektireceğim işin gerçeği araştırma işine girersem bir karara varamamaktan korkuyorum.
Ankara'da değilde istanbul'umu araştırayım siz ne dersiniz arkadaşlar şehir farketmez bir tavsiyeniz varsa tavsiyenize kulak vermek isterim.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 13 Şubat 2019, 23:03:40 »
hlc var Ankarada
ama pahalı

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 14 Şubat 2019, 14:28:29 »
Ankara'da Başarılı bulduğum 3 ekim merkezi var

Ankara'da Muttalip Keser FİYATI PAHALI AÇIKLIKLARI AZ OLANLAR İÇİN ŞAKAK EKİMİ ÖZELLİKLE
Ankara'da  Life Hair Ankara Şahin Çelik  Ankara'da FİYAT OLARAK UYGUN ekimleride ortanın üstü ama fiyatına göre sonuçlar iyi
Ankara'da Hlc klınıc başarılı genelde ama fiyatı aynı şekilde çok pahalı 3500 greft'e kadar ekiyorlar ortalama

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 23 Şubat 2019, 22:34:35 »
Arkadaşlar şahin beyle görüştüm.referaslara da baktım aklıma yattı.sanırım operasyon başlayacak

Bende nisanda kendisinde Ekim yaptıracağım.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 25 Şubat 2019, 11:08:05 »
Muttalip Keser , serdar gökrem, Life Hair Ankara Şahin Çelik .Hlc klınıc, jale hanım bir kaç tanede merkez var ankara için ama genel ekimler bu doktorlara ait forumdaki

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 25 Şubat 2019, 13:20:19 »
hlc çok pahalı geliyor bana koray erdoğanla aynı nerdeyse

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 25 Şubat 2019, 13:28:27 »
3,5 euro olmuştu bildiğim Hlc
Global Moderator

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 27 Şubat 2019, 00:45:58 »
3,5 euro olmuştu bildiğim Hlc
Yabancılara 3,5 euro ya ekiyorlarmış yerlilere daha düşük fiyattan 2,5 euroya ekim yapıyor olduklarını öğrendim.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 27 Şubat 2019, 08:26:41 »
Yabancılara 3,5 euro ya ekiyorlarmış yerlilere daha düşük fiyattan 2,5 euroya ekim yapıyor olduklarını öğrendim.
[/quot
koray hoca keser hoca dururken o para hlc ye verilir mi:)

Canbaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 02 Mart 2019, 11:17:36 »
Son 18 gün ekim için

sigortasız_işçi

• Full Member
« Yanıtla #41 : 02 Mart 2019, 14:35:31 »
Son 18 gün ekim için

Marhaba arkadaşım ben Şahin çelik beye yaptırdım ekimi, konu açtım, Istersen takip et 11 şubatta yaptırdım.

makusla06

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 02 Mayıs 2019, 00:26:20 »
Polat Hair Mehmet Beye yaptırdım konumu takip edebilirsiniz.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 02 Mayıs 2019, 13:48:34 »
hayırlı olsun kardeş

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 17 Temmuz 2019, 20:51:26 »
Ankara saç ekimi konusunda istanbulun gerisinde galiba iki ayrı yer ile görüştüm pek tatmin olmadım doğrusu.
Ankara'da saç ekimi fiyatları biraz daha uygun naturel saç ekim merkezi ve konhair in fiyatları uygun dhı saç ekimi yapıyorlar ama içime sinmedi.burda şahin çelik ten bahsedilmiş onunlada mutlaka görüşeceğim fakat acaba diyorum ankara'ya  hiç bulaşmasammı ?istanbulda ektiren arkadaşlarım çok memnun ankara'da 3 kişi var tanıdığım farklı yerlerde ektirdiker üçününde saçı çıkmadı.ya biraz daha araştıracağım yada ankara'da görüşüp ektireceğim işin gerçeği araştırma işine girersem bir karara varamamaktan korkuyorum.
Ankara'da değilde istanbul'umu araştırayım siz ne dersiniz arkadaşlar şehir farketmez bir tavsiyeniz varsa tavsiyenize kulak vermek isterim.

bir kaç sayılı doktor ve merkez var saç ekimi yapan ve tavsiye edilen evet

Facebook Twitter Instagram