Saç Ekimi Sonuçları
peki hintell sen kullaniyor musun bu ilaci vee ömür boyu bunu mu kullanmak lazim bırakınca eski hale dönüyorsa bu hiiç mantıklı değil benceKullanıyorum bırakınca eski haline gelmesi bıraktığın zamanki dökülme hızına bağlı... misal 6 sene önceki gibi dökülmez suan saçlar saç dökülmesi bazı dönemler artış gösterır yada sinsi sinsi yavaş yavaş dokulur yada bır anda vurur.. o donemlerı atlattıysak eskisi gibi kayıp olmaz diye düşünüyorum.
Ben bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Geçen sene saçlarım da agresif bir dökülme yaşanıyordu, 6 ay boyunca finansterid kullandım bu dökülmeler geçti. 2.5 ay kadardır kullanmıyorum saçlarım da en ufak bir dökülme yok. Hani dökülme durumuna göre kullanılabilir bu ilaç. Minoxidil gibi bırakınca pat diye saçlar gitmiyor yani.
çok araştırdım bu durumu. yani 50 yaşında dökülmen durcak ise 50 yaşında ilacı bırakırsan nolur mesela, nw6 olman lazımken nw2yi koruduysan tarzı, genelde doktorlar nw6 olursun kısa zamanda diyordu. Ama minox kadar agresif değil galiba bıraktığnıda olan dökülme hızı
Sac ekim uygun olmayan kişiler 35 altı çünkü dökülme devam edecek genç yaşta saç ekim yapmak kendi saçınızi ekilen Saçlar kaybedebilirsiniz kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
Forumda 20li yaşlarda ektirenler de var bence psikolojisi bozulan gitsin ilerki zamanlara göre planlanarak Ekim yaptırsın saçı çok sorun edenler için söylüyorum tabi ki riskli ama kendini yiyip bitirmekten iyiydir ve finasteride şart bence
Katiliyorum.Sacta kozmetik sorun olustuysa genc yasta ektirmek daha mantikli fakat dokulmenin stabilize edilmesi ya da oldukca yavaslatilmasi (finasterid vs. Kullanilarak) burada cok onemli. Bekleyeyim dokulsun ya da ektireyim kurtulayim yaklasimlari malesef bana pek mantikli gelmiyor bu sorunun cozumunde. 1 sene Finasterid kullanimindan sonra ekim yaptirmak ve ekim sonrasi finasa devam etmek en mantikli stratejilerden biridir ( finas kullanip kullanmamak kisinin yasina gore kendisine kalmis bir sey iyice arastirilmali)
Yaşım 19 fine başlıcam 1 hafta sonra.Yapacak bir şey yok saç çizgim minyatürleşiyor saçlarımın açılmasına müdahale etmem lazım
Ergen takıntısı bence saçlarda açılma saç derisinin görünmesi gibi birşey yok. Saç ekimlik bir durum yok.. ergen psikolojisi en ufak seyrelmede veya saç derisini görse vah saçım ah saçım durumu..