Gönderen Konu: Saygı değer görüşlerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 2698 defa)

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saygı değer görüşlerinizi bekliyorum
« : 08 Mart 2018, 11:58:02 »
Merhaba abiler kardeşler tecrübeli arkadaşlardan yorum ve öneri bekliyorum saçlarım bu şekilde ve psikolojik açıdan rahatsız olurum bu saça minoxil kullansam fayda sağlarmı mesela kan dolaşımını artırmak için yatmadan 2-3 fıs kullanıp hem alkolde çok yıpratmamış olur saçımı

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saygı değer görüşlerinizi bekliyorum
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2018, 12:48:21 »
Kısa vadede minoxil mutluluk verir ama geri dönüşümü daha kötü olur bence saçlarınız ekim için uygun.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 13:16:06 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2018, 13:10:27 »
Ön bölgedeki saçlarını korursan ve güçlendirirsen güzel bir ekimle çok harika bir sonuç alırsın iyi bir doktorda  bence minox kullanma..

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2018, 13:14:14 »
Dökülmem kuvvetli olduğu için bi süre daha ekim düşünmüyorum maddi acıdanda kendimi hazırlamam gerek saçlarımı korumam derken Nası bi tedavi uygulamam lazım minoxili tamam. Kullan diyeni daha duymadım finasterid desen çekinilecek bi hap başka ne çözüm var biotin kullandım pek bi faydasını görmedim

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2018, 13:16:09 »
Dökülmem kuvvetli olduğu için bi süre daha ekim düşünmüyorum maddi acıdanda kendimi hazırlamam gerek saçlarımı korumam derken Nası bi tedavi uygulamam lazım minoxili tamam. Kullan diyeni daha duymadım finasterid desen çekinilecek bi hap başka ne çözüm var biotin kullandım pek bi faydasını görmedim
ev yapımı mıraçle losyon da kullanabılırsın. Yapılışı kolay finasterid tercih etmıyorsan en azından deriyi yagdan arındırır dht nin salgıladığı yağ dan. Xpecia biotin bunlarda destek olur ekim düşünmüyorsan yaş kaçtı?

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2018, 13:28:52 »
Yaş 24 peki bu miracle losyondaki haplar topikal kullanılsa bile yan etki yaparmı
Bide şöyle birşey yapasım geldi ısırgan+yakı otunu topikal olarak kullansam fayda görürmüyüm acaba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2018, 13:36:02 »
Direk fayda görmessin demek doğru olmaz bahsettiğin otları kaynatmaktan ( karı koca ilaçları) ama saçın erkek tipi dökülme kanındaki dht de saçlarını inceltip minyatür hale getirip dökülmesine neden oluyor bu durumun öncelikle tek caresi bu problemi azalta bılmek dht nın saçlara zararını önleyip beslenmesini sağlamak bunun içinde tercih etmesende malesef finadteride ihtiyaç var kullan demiyorum durum bu şekilde tabi bu losyonlarda dışardan topikal olarak etki eder hap seklinde kullanılmaz doğum kontrol hapı var çünkü:)

Onun dışında doğru planlama ile ekim olabilir önce donör durumu değerlendirilir analiz edilir ilerki dökülmeye göre doğru bir planlama yapılır daha sonra sorunlu bölge halledilir ve gerı kalan kapasitede olası ılerki dökülmeyi rahat rahat karşılar tabı bunu yapan merkezlerde malesef maliyeti yüksek merkezler ama saçın güzel donöründe iyi olduğunu düşünüyorum doğru planlamar ile bu sorundan kurtulursun.
Global Moderator

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2018, 13:45:08 »
Direk fayda görmessin demek doğru olmaz bahsettiğin otları kaynatmaktan ( karı koca ilaçları) ama saçın erkek tipi dökülme kanındaki dht de saçlarını inceltip minyatür hale getirip dökülmesine neden oluyor bu durumun öncelikle tek caresi bu problemi azalta bılmek dht nın saçlara zararını önleyip beslenmesini sağlamak bunun içinde tercih etmesende malesef finadteride ihtiyaç var kullan demiyorum durum bu şekilde tabi bu losyonlarda dışardan topikal olarak etki eder hap seklinde kullanılmaz doğum kontrol hapı var çünkü:)

Onun dışında doğru planlama ile ekim olabilir önce donör durumu değerlendirilir analiz edilir ilerki dökülmeye göre doğru bir planlama yapılır daha sonra sorunlu bölge halledilir ve gerı kalan kapasitede olası ılerki dökülmeyi rahat rahat karşılar tabı bunu yapan merkezlerde malesef maliyeti yüksek merkezler ama saçın güzel donöründe iyi olduğunu düşünüyorum doğru planlamar ile bu sorundan kurtulursun.

Bu otları saçıma topikal olarak sürdüğümde finasterid etkisi beklenemez tabi ama belki Dhtnin salgıladığı yağı temizler daha az salgılanmasını sağlayabilir beni psikolojik olarak rahatlatır belkide ve ayrıyetten askere gitmeden saç ekimini kesinlikle düşünmüyorum 1-2 sene içerisinde askere gideceğim saç ekimi dikkat özen isteyen bi uygulama askerden gelince direk düşünüyorum ama maalesef Koray Erdoğan ın maliyetini karşılayamam keşke karşılayabilsem..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2018, 13:56:14 »
Anlıyorum ben bu tarz otlar denemedım ama eskiden çok kulanan insanla konustum bir faydası oluğunu açık açık göremedım tabı denemekte fayda var size kalmıs onun dışında zaten koray erdoğana gidin demedim bu tarz çalışan merkezlere yönelmeniz gerektiğini belirtmek istedim umarım bu sorundan bır an önce kurtulursun.
Global Moderator

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2018, 14:03:07 »
Anlıyorum ben bu tarz otlar denemedım ama eskiden çok kulanan insanla konustum bir faydası oluğunu açık açık göremedım tabı denemekte fayda var size kalmıs onun dışında zaten koray erdoğana gidin demedim bu tarz çalışan merkezlere yönelmeniz gerektiğini belirtmek istedim umarım bu sorundan bır an önce kurtulursun.
Sağolasın hintel üstad verdiğin bilgiler için zaten Koray Erdoğan dedin demedim en üst düzey klinikten örnek verdim bende :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2018, 14:08:55 »
Sağolasın hintel üstad verdiğin bilgiler için zaten Koray Erdoğan dedin demedim en üst düzey klinikten örnek verdim bende :)

Eyvallah dostum Ama askere gitmeden yada askerden sonra düşün askerde süreç zor olur.
Global Moderator

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2018, 18:51:13 »
Dostum çok geç kalmışsın ekim için şu ana kadar durduğun hata saç ekimiyle harika olur bu saçlar orta kararnbir ekim merkezi bile bu saçlarda çok başarılı sonuç ortaya çıksrabilir yani şu halinle kıyaslarsak iyi bir yerde ektirirsen zaten doğal eski saçın gibi görünür nerdeyse.

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2018, 19:21:36 »
Dostum çok geç kalmışsın ekim için şu ana kadar durduğun hata saç ekimiyle harika olur bu saçlar orta kararnbir ekim merkezi bile bu saçlarda çok başarılı sonuç ortaya çıksrabilir yani şu halinle kıyaslarsak iyi bir yerde ektirirsen zaten doğal eski saçın gibi görünür nerdeyse.
Mesele saç ektirmek değilki mesele iyi bir planlama ve olanı korumak çünkü yaşım daha 24

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2018, 19:28:49 »
Aslında baktığımız zaman bana saç bu yaşlarda lazım genç olduğumuzu hissetmek için çünkü kendimizi kısıtlıyoruz asosyal yapıyoruz bu yaşlarda yapılabilecek aktivite iş şektöründe gelişim vs. İnsan bu yaşlarda daha çok eğleniyo geziyo işinde gücünde bi yerlere geliyo ama saç sorunuyla boğuştumuz için hep geride kalmayı tercih ediyoruz misal en yakınım babam 47 yaşında ve en az bi 15 yıldır saçları aynı seviyede nabayım saçı diyo ama şuanda ben nabayım saçı diyemiyorum

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2018, 21:13:06 »
Aslında baktığımız zaman bana saç bu yaşlarda lazım genç olduğumuzu hissetmek için çünkü kendimizi kısıtlıyoruz asosyal yapıyoruz bu yaşlarda yapılabilecek aktivite iş şektöründe gelişim vs. İnsan bu yaşlarda daha çok eğleniyo geziyo işinde gücünde bi yerlere geliyo ama saç sorunuyla boğuştumuz için hep geride kalmayı tercih ediyoruz misal en yakınım babam 47 yaşında ve en az bi 15 yıldır saçları aynı seviyede nabayım saçı diyo ama şuanda ben nabayım saçı diyemiyorum

20 li yaşlarda yaşadığınız sıkıntıyı forumda birçok arkadaşımız malesef yaşıyor.
Anlattıklarınıza katılıyorum. Planlarınızı askerlikten sonrası için yapmanız daha mantıklı. Sonuçta ekim operasyonu süreç itibari ile en az 6 - 8 ay arasında tamamlanıyor.
Selamlar...

Facebook Twitter Instagram