Gönderen Konu: saçlarınızın dökülmesi piskolojik olarak sizi nasıl etkiliyor?  (Okunma sayısı 133112 defa)

Cassowary

• Sr. Member
Geçenlerde şarküteri reyonundaydım gram yazısını greft diye okudum . Psikolojimin en güzel özeti .
Akranlarım dışarda kızları keser , ben erkekleri kesiyorum saçlarına bakmak için . 40 50 yaşındaki adamların dökülmelerine bakıyorum saçları nasıl diye , yaşlıların kelliklerine donörlerine bakıyorum . 2 -3 50 yaş civarı adam ile “ne o hemşerim uzun uzun baktın birine mi benzettim” diyaloğum bile oldu . Bir gün çok kötü dayak yiyecez de hayırlısı .

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Akranlarım dışarda kızları keser , ben erkekleri kesiyorum saçlarına bakmak için ne güldüm  ya 😁😁😁😂😂😂

Don Vito Corleone

• Hero Member

Millet kafayı yemiş...
Hey millet! Biliyor musunuz bu ülkenin en büyük sorunu ne? Söylüyorum; insanımız artık aşk nedir bilmiyor! Hele şimdiki gençler bunu tatmadan ölüp gidecekler. Ben de gencim ama sevdanın kollarında bir iki tur atmışlığım var.  Kell olmama Rağmen .Keklik sıkıntı değil    kafanıza  takmayın .  Kellik Artık Modadır  .afrupada.

Don Vito Corleone

• Hero Member
Pardon keklik yazmışım 😃😃

Cassowary

• Sr. Member

Millet kafayı yemiş...
Hey millet! Biliyor musunuz bu ülkenin en büyük sorunu ne? Söylüyorum; insanımız artık aşk nedir bilmiyor! Hele şimdiki gençler bunu tatmadan ölüp gidecekler. Ben de gencim ama sevdanın kollarında bir iki tur atmışlığım var.  Kell olmama Rağmen .Keklik sıkıntı değil    kafanıza  takmayın .  Kellik Artık Modadır  .afrupada.
Böyle pozitif forumdaşlara ihtiyacım var . 👍🏻

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
”O kız sana bakmaz “ kelamının çokça zikredilmesi.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Don Vito Corleone

• Hero Member
insan yıllarca gözü gibi bakarak büyüttüğü saçlarının toplaşıp toplaşıp intihar ettiğini, banyonun tabanında öylece yattığını görünce çok üzülür, acaba kel mi kalıcam diye stres yapar ve gecenin ikisinde internette tırım tırım çare arar. ....bi süre görmezden gelinmeye çalışılsa da kendini her şekilde hissettiren bir vaziyet. umursamamak en güzeli bence ama işte etrafınızdaki insanlar elbet size bunu bir şekilde her zaman hatırlatacaktır. ....herhangi bir akraba ziyareti yada açık havada güneşli bir ortamda karşılaşılan yaşlı veya orta yaşlı birilerinin saçı dökülen gence ' ne oldu sana bu genç yaşta,üzülme sakın dökülüyo diye, bak üzüldükçe daha çok dökülür' diyerek zaten kafasında seyrelmiş veyahut 2-3 teli olan genci iyice bunalıma sokan bi neden......sanki her birinin ayrı hüviyeti, ayrı iradesi varmış gibi, hayata daha fazla katlamayacaklarını düşündüklerinde bırakıveriyorlar kendilerini boşluğa. yaşama tutundukları yer sağlam değil zaten. her şey bundan ibaret. saç deyip geçtiğimiz de esasında onbinlerce bireyden oluşan bir toplum belki. kişi karakterine göre bir yönetim benimsiyorlar kendilerine. liberallerde seyrekleşme, cumhuriyetçilerde önden açılma, demokratlarda tepe kelleşmesi vuku buluyor genellikle.

Don Vito Corleone

• Hero Member
😂😂

MARENOSTRUM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bide son moda trend parçalarda " keltoş babana koş " geçerse daha traji komik olur:))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bide son moda trend parçalarda " keltoş babana koş " geçerse daha traji komik olur:))

😂😂 norm bize de yanlış yaptı
Global Moderator

Firat

• Yeni üye
  • *
Benim saçım çok döküldü ve daha yaşım 23 yaşındayım peki ben yapmam lazım ben yardımcı olabilirmisinz

Firat

• Yeni üye
  • *
Bütün hayatımı yıktı desem yeridir asosyal biri oldum bitirmem gereken herşeyi yarıda bıraktım öz güven eksikliğinden dolayı ve halen daha devam etmekte tek beklediğim şey. Bu kabus dolu günlerden kurtulmak gerçekten çeken bilir derler ya öyle işte aslına bakarsan dışardan birine komik vey saçma gelebilir ama büyük bir kanser hastalığı gibi RABBİM düşmanıma vermesin bana pozitif şeylerde kattı tabi tecrübe sahibi oldum onu anlatmak uzun sürer ama günün birinde Allah nasip ederde kurtulursam gerçekten herşeyin kıymetini bilicem herkezin gçnlüne göre olsun yaptığı herşey..

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Benim saçım çok döküldü ve daha yaşım 23 yaşındayım peki ben yapmam lazım ben yardımcı olabilirmisinz

Mevcut saçlarınızı gösteren bir konu açarsanız üyeler  saç durumunuza yorum yapabilir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

TheSaint

• Sr. Member
Yaklasik 10 yildir Roma'da yasiyorum. Dusunun rakiplerim meshur Italyan erkekleri  :P Her ne kadar oyle fark yaratacak bir halt olmasa da etrafimda bircok arkadasimin, nerdeyse yuzde 90'nin saci var.

Beni sac ekimine iten birkac olay vardi...

Birincisi sapkayla/bereyle gezdigim zaman kizlarin kesme orani, ne zaman sapkasiz/beresiz gezsem kizlarin bir tanesi bile donup bakmazken sapkayla/bereyle bu oran inanilmazdi. Soyle bir ornekle anlatayim. Polonya'da bir arkadasimla bir barda iki tane inanilmaz guzel kizla dans ediyoruz. Dans etmekten acaip sekilde terlemisim ama ona ragmen beremi cikarmamakta israrciyim :) Neyse gecenin sonu geldi ve bu asla bana bakmaz dedigim kiz tam bana telefon numarasini veriyor, yarin icin sozlesiyorduk ki kiz arkadasi kafamdaki bereyi cikari verdi. O an oyle bir yerin dibine girip utanmistim ki... Benimle takilan kizin yuzundeki ifadeyi hic unutmuyorum. Tabii ki ertesi gun telefonunu aldigim kiz mesajlarima cevap vermedi.

Ikicisi son yillarda her gereksiz espiride olayin benim saclarima, daha dogrusu arkadaslarimin tabiriyle kafamdaki birkac tuye gelmesiydi. En ufak beni gucendirmek icin yapilacak ucuz espiride konu kafamin ne kadar kel olduguna geliyordu.

Ucuncusu aslinda bana dazlak model cok yakisiyor. Bunu ben degil herkes soyluyor. Hatta bircok arkadasim israrla ekim yaptirma dazlak halin cok iyi diyordu. Evet sansliyim kafam cidden tam bir ampul :)  ama dazlak olmanin verdigi buyuk bir sorumluluk var. Dazlaksaniz inanilmaz yuksek bir enerjiniz olmali. Cunku butun mimikleriniz ortada oluyor. Tam anlamiyla cirilciplaksiniz. Tum duygulariniz. Hicbir seyi saklayamazsiniz. Bircok zaman size gereginden fazla ciddi ve asabi bir modda gosterebiliyor. Cunku sifir sacin her zaman sert bir mizaci var. Son yillarda ozguvenimin cok olmamasi ve 3 gunde bir kafami kazimakla ugrasmamak istedigim icin dazlak modu bir sureligine birakmak istiyordum.

Hem yillardir saclarima dokunmanin, onlara sekil vermenin ne demek oldugunu cok ozledim. Sirf bu yuzden cesaretimi toplayip sac ekimi yaptirdim.

Eminim hepiniz bu duygunun ne demek oldugunu cok iyi biliyorsunuz.

Facebook Twitter Instagram