Yaklasik 10 yildir Roma'da yasiyorum. Dusunun rakiplerim meshur Italyan erkekleri
Her ne kadar oyle fark yaratacak bir halt olmasa da etrafimda bircok arkadasimin, nerdeyse yuzde 90'nin saci var.
Beni sac ekimine iten birkac olay vardi...
Birincisi sapkayla/bereyle gezdigim zaman kizlarin kesme orani, ne zaman sapkasiz/beresiz gezsem kizlarin bir tanesi bile donup bakmazken sapkayla/bereyle bu oran inanilmazdi. Soyle bir ornekle anlatayim. Polonya'da bir arkadasimla bir barda iki tane inanilmaz guzel kizla dans ediyoruz. Dans etmekten acaip sekilde terlemisim ama ona ragmen beremi cikarmamakta israrciyim
Neyse gecenin sonu geldi ve bu asla bana bakmaz dedigim kiz tam bana telefon numarasini veriyor, yarin icin sozlesiyorduk ki kiz arkadasi kafamdaki bereyi cikari verdi. O an oyle bir yerin dibine girip utanmistim ki... Benimle takilan kizin yuzundeki ifadeyi hic unutmuyorum. Tabii ki ertesi gun telefonunu aldigim kiz mesajlarima cevap vermedi.
Ikicisi son yillarda her gereksiz espiride olayin benim saclarima, daha dogrusu arkadaslarimin tabiriyle kafamdaki birkac tuye gelmesiydi. En ufak beni gucendirmek icin yapilacak ucuz espiride konu kafamin ne kadar kel olduguna geliyordu.
Ucuncusu aslinda bana dazlak model cok yakisiyor. Bunu ben degil herkes soyluyor. Hatta bircok arkadasim israrla ekim yaptirma dazlak halin cok iyi diyordu. Evet sansliyim kafam cidden tam bir ampul
ama dazlak olmanin verdigi buyuk bir sorumluluk var. Dazlaksaniz inanilmaz yuksek bir enerjiniz olmali. Cunku butun mimikleriniz ortada oluyor. Tam anlamiyla cirilciplaksiniz. Tum duygulariniz. Hicbir seyi saklayamazsiniz. Bircok zaman size gereginden fazla ciddi ve asabi bir modda gosterebiliyor. Cunku sifir sacin her zaman sert bir mizaci var. Son yillarda ozguvenimin cok olmamasi ve 3 gunde bir kafami kazimakla ugrasmamak istedigim icin dazlak modu bir sureligine birakmak istiyordum.
Hem yillardir saclarima dokunmanin, onlara sekil vermenin ne demek oldugunu cok ozledim. Sirf bu yuzden cesaretimi toplayip sac ekimi yaptirdim.
Eminim hepiniz bu duygunun ne demek oldugunu cok iyi biliyorsunuz.