Gönderen Konu: saçlarınızın dökülmesi piskolojik olarak sizi nasıl etkiliyor?  (Okunma sayısı 133111 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Öldürmeyen Allah süründürüyor resmen..

Şükredelim :)
Global Moderator

Jeu

• Hero Member

koray_06

• Yeni üye
  • *
Saçsız insanlar kafaya takmasın  diyecegimde en çok kafaya takanlardan blride  bendim saç kimi insan için özgüven demektlr

sduzce

• Sr. Member
Saçsız insanlar kafaya takmasın  diyecegimde en çok kafaya takanlardan blride  bendim saç kimi insan için özgüven demektlr

Kimi insan için mi? Kel olupta halinden memnun olan  biri var mı acaba

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Saç insanı çok değiştiriyor, erken yaşta dökülme yaşayanlar bu nedenle büyük özgüven kaybediyorlar. Hepimizin ortak düşüncesi kellik keşke hiç olmasaydı :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç erkeğin süsüdür.
Global Moderator

Hakim72

• Jr. Member
  • **
Sürekli insanların bana abi, amca demesinden bıktım.. resmen bambaşka biri oluyorsun..kendini ne kadar genç hissetsen de izin vermiyorlar buna ..İnsanlara gerçek yaşımı kanıtlamak zorunda kalıyorum. Bu sefer de vah vah diyorlar. Senin ne hissettiğini kimse umursamiyor..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç ekimi yaptıracağınız yerlerle görüşürken forumdan olduğunuzu belirtirseniz

1 sizin bilgili olduğunuzu merkez anlar

2 daha özenli ekimler yaparlar paylaşacağınızı bildikleri için

3 indirim konusunda daha etkili olur

kısaca forumdan oldugunuzu belirtmeniz önemli olur size daha dürüst işlemler yapılması açısından.

« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2019, 13:19:07 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
saç ekimi yaptıracağınız yerlerle görüşürken forumdan olduğunuzu belirtirseniz

1 sizin bilgili olduğunuzu merkez anlar

2 daha özenli ekimler yaparlar paylaşacağınızı bildikleri için

3 indirim konusunda daha etkili olur

kısaca forumdan oldugunuzu belirtmeniz önemli olur size daha dürüst işlemler yapılması açısından.
İletiyi düzenle
+1

vinyj

• Full Member
Ynt: saçlarınızın dökülmesi piskolojik olarak sizi nasıl etkiliyor?
« Yanıtla #130 : 02 Ağustos 2019, 19:05:53 »
bu saç belası beni nereden buldu diyordum yemin ederim bu sayfayı okudum baştan aşağı hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyor muşuz başkası duysa benimle dalga geçer dediğim her şeyi yazmışsınız yalnız olmadığıma sevindim.

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4-5 yıldır aralıksız toppik dermmatch kullandım denizde,tatilde,misafirlikte hep sıkıntı yaşadım istediğim an istediğim yere gidemedim sabah 6da kalkıp 1 saat saçımla uğraşırdım insanlar kafama bakardı utanırdım cidden çok kötü bi psikoloji 1 ay önce sac ektirdim 1 aydır kelim daha mutlu ve rahat olduğumu hissediyorum çoğu şey bizim kompleksimiz insanlar saçı olmadan da yaşıyor Allah başka problem vermesin,keza sadece saç ile de yakışıklı olunmuyor.kel ol ama güzel fizik yap güzel giyin maddi durumun da iyi olsun saç yanında ayrıntı kalıyor

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Saç dökülmesi utanmanızı gerektiren bir mesele değil. Seyrelen saçınızı evde olduğunuz bir dönem kazıtmayı, birkaç gün bu şekilde vakit geçirerek kendinize alışmayı deneyin. Böylelikle vücudunuzu daha iyi tanıyacak; belki de görüntünüzü 10 kat daha da güzelleştirecek kelliği bir lütuf olarak değerlendireceksiniz..Tek saçı dökülen siz değilsiniz

Don Vito Corleone

• Hero Member
kellerin morale ihtiyaci yoktur!😁😁😁

Don Vito Corleone

• Hero Member
 Kel olmanın faydaları.  erkek tavus kuşu nasıl eş bulmak için kuyruğu ile dikkat çekiyorsa erkeklerdeki kellik de kadınlara cazip  geliyor 😂😂Kel erkekler her zaman büyüleyici ve çekici kalacaktır. eğer bir kadın kel bir erkek seçerse, onun için büyük olasılıkla sadece tutkulu ve ateşli bir sevgili değil, aynı zamanda yaşam için potansiyel bir arkadaştır.Kel erkekler sadece çekici değil: çoğu zaman seks sembolü bile olurlar. Daha ne olsun

Facebook Twitter Instagram