Gönderen Konu: saçlarınızın dökülmesi piskolojik olarak sizi nasıl etkiliyor?  (Okunma sayısı 133177 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tam adamına söylemiş ;D. Başkan deseydin ben kellerin idolüyüm diye :D.

şaka değil kellik öyle bir şey ki işlemiş benliğime nedemek lan kel erkekleri sevmiyorum :))

tabi hintel dururmu başladım gögüslerin küçük bence yaptır bır kadının dudaklar kalın olmalı bıraz spor yap dana gibi olucaksın vs kız artık yeter benle sorunun ne senın demeye başladı :) aslında güzel kızdı ama beni en hassas yerımden vurdu :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şaka değil kellik öyle bir şey ki işlemiş benliğime nedemek lan kel erkekleri sevmiyorum :))

tabi hintel dururmu başladım gögüslerin küçük bence yaptır bır kadının dudaklar kalın olmalı bıraz spor yap dana gibi olucaksın vs kız artık yeter benle sorunun ne senın demeye başladı :) aslında güzel kızdı ama beni en hassas yerımden vurdu :)

Onuda kaçırdın desene

Ve gene saç yüzünden

Hey saç!!!  Varsan bi dert yoksan bidertsin

yigit10

• Ziyaretçi
Abi biz daha genciz 23 yaşındayım bende acaba ilerde sizin yaşadığınız duyguları yaşarmıyım diye çok korkuyorum ya.ne yapmam lazım psikoloğa gideyimmi.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member

İyi yapmışsın başkan ben de saç konusunda ön yargılı olan kızlara sinir oluyorum. Bu bizim ülkemizde daha çok varolan bir durum bu nedenle insanlar saçları döküldü mü daha çok kompleks yapıyorlar :). Gerçi bir yer de okumuştum kızlar evleneceği erkekte en iyi erkek geni (yakışıklı olması ;D) arayıp (çocuğu güzel olsun diye ;D) 20'li yaşlarda bu arayışa girip daha sonra 30'lar da bulamayınca kaderine (:D!) razı oluyorlarmış. Bu yüzden serseri ruhlu insanları daha çok beğenir kızlar. Tabi serseri derken kişilik olarak değil giyim olarak, yaşayış olarak daha özgür insanları beğeniyorlar. Saçlarını kaybeden bir çok kişi bu özgüvenini maalesef kaybettiğinden hep içine kapanık özgüven sorunu yaşayan insanlar haline geliyorlar. İşin özüne gelirsek de ne kadar güzel olursa olsun kızlarında mutlaka kusurları oluyor ve yüzüne vurunca da hemen gıcık oluyorlar. Sen en iyisini yapmışsın başkan ;D. Bu saçlarla avrupalı bul bir tane kendine boşver Türk kızlarını :D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Abi biz daha genciz 23 yaşındayım bende acaba ilerde sizin yaşadığınız duyguları yaşarmıyım diye çok korkuyorum ya.ne yapmam lazım psikoloğa gideyimmi.

Yiğit sen kesin git bence piskiatriyr gidersenm lidyomil 50 mg yazar sana %99
Global Moderator

yigit10

• Ziyaretçi
Yiğit sen kesin git bence piskiatriyr gidersenm lidyomil 50 mg yazar sana %99

Nedir abi o ilaç.Yani saçınca bişey yok gereksiz yere stres panik yapıyorsun mu demek istiyorsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bu kadar panık yapacak bır durum yok o kadar üzme kendını kafanı rahatlatman gerek bu durum ınsanda piskolojık sorun yaratıyor ve kendını daha ıyı hıssetmen ıcın hafıf sakınleştirici kullanman ıyı olur diyorum
Global Moderator

brknszr

• Yeni üye
  • *
Bence kesinlikle özgüven gidiyor, eskiden berber saçımı kesemiyordu mesela benim, nasıl saçın var diyordu sertti.
Şimdi keşke dökülmesede sert olsa diyorum, sabah kalkınca düzeltmekle uğraşırdım söylenirdim hep.
İnsanın aynaya bakası gelmiyor bazen, ve şuna eminimki sadece bizler anlıyoruz bu durumu, çünkü herkesin dilinde tek şey var;
dökülsün nolucak !!!

Swastika

• Yeni üye
  • *
   .
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2019, 20:57:35 Gönderen: aslanalper1999 »
  • Ekim Merkezi ismi Gaziantep Fue HairTransplant
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkesin aksine Saç ekimimden önce özgüvenim tamdı. Biraz tavsiye biraz gaza gelerek ekim yaptırdım 2 yıl önce. (avicenna 4600 yazarsanız süreci görebilirsiniz)  ancak ben ekim alanı dan çok donör alanı sıkıntı ettim. Çünkü hiç toparlamayacak gibi geldi.  Bir süre sonra bir uzvumu kaybetmiş gibi bir psikolojiye girdim ve Malesef ağır bir depresyon süreci başladı. Bununla birlikte sindirim sorunları yaşadım. Lütfen ekim yaptıracaklar öncelikle psikolojik olarak tüm olasılıklara kendilerini hazırlasın ve şunu unutmasın saç ekimi her ne sonuç olursa olsun estetik bir ameliyattır ve asla ama asla estetik bir ameliyat için vücut sağlığınızı bozmayın.

My Precious

• Hero Member
Ynt: saçlarınızın dökülmesi piskolojik olarak sizi nasıl etkiliyor?
« Yanıtla #115 : 03 Haziran 2019, 05:56:52 »
Fena yıkıyor öyle böyle değil.
Ünimdeki erkeklerin yüzfe 95inin bendeb daha iyi saç genetiği var bu durum beni çok üzüyor harbi

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #116 : 10 Haziran 2019, 20:45:48 »
Saclari dokulen ama ekim yaptirmamis arkadaslara nacizane bir abi uyarisi, diyeyim (yasim cogunuzdan fazladir): Beterin beteri var. Tabii insanoglu daha beterini yasamadan elindekinin degerini bilemiyor.

Saciniz dokuldugunde goruntu hosunuza gitmese de dogaldir. Ya sakaklariniz acilmistir, ya tepeniz. Kimse aa cocuga / adama bak saclari dokulmus demez, herkesin dokuluyor cunku. Ekim yaptirabilir veya alternatif yollarla cekici olmaya calisabilirsiniz (bknz atletizm ve fitness).

Ekim yaptirdiginizda isler yolunda gitmezse 'dogal olmayan' bir gorunume sahip olabilirsiniz. Iste o zaman isiniz cidden zor. Insanlar saclarinizin olmamasini dert etmezler ancak yarim yamalak cikan saclar ilgilerini ceker. Konusurken gozleri gozlerinizden kafaniza kayar. Bazilari direk sorar, uzulursunuz. Bazilari sormaz, yine uzulursunuz.

Benim durum maalesef bu ikincisiydi. Pigmentasyonla biraz toparladim. Isim geregi surekli degisik insanlarla calisiyorum ve her gittigim yerde aciklama yapmak cok zor oluyordu. Hatta ilk ekimden 1 hafta sonra ise gitmem gerekmisti, kabuklarla vs, o gunu nasil gecirdigimi hatirlamak bile istemiyorum.

Depresyona filan girmedim cok sukur. Tabiri caizse durumla savastim, elimden geleni yaptim, hala da yapiyorum. Bir kazaydi oldu, hayata kusmesin kimse. Savasin, duzeltebildiginizi duzeltin. Spor yapin. Kendinizi sevin. Hakikaten sevin.

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #117 : 19 Haziran 2019, 17:22:39 »
Şu an üniversite 4.sınıfım bu saç yüzünden ne üniversite hayatimi yaşayabildim ne sosyalleşebildim belki de hayatımın en güzel yılları hergun aynada saçlarımı görüp depresyona girerek geçti açıklıklar daha fazla belli olmasın diye hergun sabah saç yıkamak zorunda kalmak rüzgarlı havalarda bı an önce eve gitmek yağmurlu havaları saymiyorum bile özgüven zaten yerlerde bırak kız arkadaşı saçimin haline gülerler arkamdan dalga geçerler diye kimseyle randevuya bile çıkamadım iki senedir uzun zamandır gormedigin arkadaşlarının akrabalarının nolmuş saçına demesin diye eve kapanmaktan birisi görüntülü aradığında saç konusunu açmasın diye loş bi ortama geçip öyle telefonu öyle açmaktan saçla ilgili problemimi yakından bilen insanların ara sıra şakasına da olsa takilmasindan biktim.Saçım olsa sanki dünyalar benim olacak üniversite biter bitmez ektirmek istiyorum o yüzden birçok araştırma yaptım ve en sonunda burayı buldum biraz umutlandim buradaki insanları görünce yalnız değilmişim dedim ama saç ektirmek biraz korkutuyor beni ya eski halinden daha beter olursa ya böyle saç tellerim tel tel sayılacak kadar seyrek olursa diye ümitsizliğe kapıldığımda oluyor keşke kökten garanti bı çözümü olsa kullanmadığım şampuan ilaç gezmedigim aktar almadigim saç serumu kalmadı normalde final zamanindayiz yarın iki tane sınavım var ama ben yine depresyona girdim saçım yüzünden bu başlığı gördüm yazmak istedim bu siteyi kuran ve emeği geçen herkese teşekkür ederim inşallah bir iki seneye ben de saç ekimi sonuclarimi paylaşırım belki herşey gönlünüzce olsun
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2019, 17:40:44 Gönderen: Keldişçi »

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 29 Haziran 2019, 03:13:34 »
Artık etkilemiyor gibi, sanırım alıştık seyrekliğe.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 29 Haziran 2019, 10:52:44 »
Artık etkilemiyor gibi, sanırım alıştık seyrekliğe.

Aynı şekilde ...

Facebook Twitter Instagram