Gönderen Konu: saçlarınızın dökülmesi piskolojik olarak sizi nasıl etkiliyor?  (Okunma sayısı 133118 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Okul zamanimda Saçlarım varken kızlar teklif ederdi şimdi yaş 30 kız bulamıyoruz o derece rahatsız oluyorum bu saçsızlıktan

:))) şimdi bulmak çok kolay kimse uğrasmadan istediğine ulaşıyor sosyal medya ortamlarından ve herkes çok fazla şey yaşıyor ilişki konusunda doymuşluk ve bıkkınlık var insanlarda eski heyecanlar yok ozamanlar gibi bundan kaynaklandığını düşünüyorum senle ilgili değildir.
Global Moderator

Stannis baratheon61

• Yeni üye
  • *
Bu türk insanının genel sorunu kusur aramayı çok seviyorlar.Benimde 22 yaşında olmama rağmen saçlarının ortası ve yanlar yok denecek kadar az sürekli sapkayla dolaşıyorum.universite okuyorum çok zor bir durum insanı asosyal yapıyor

krm96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten genç yaşta çok zor bir durum.Sürekli insanlar acaba saçımamı bakıyor diye düşünuyorsunuz.Ozguveni çok etkileyen bir durum.

kasparhauser93

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar size şöyle bir şey söyleyeyim. Yaşadığınız sorunları saç dökülmesi ile bağdaştırmaya odaklanmışsınız. Negatif olayları negatif sebeplerle destekliyorsunuz fakat alakaları pek yok. Üniversitede saçlı iken muhtemelen özgüvenin yüksek olduğu için kızlara sen yaklaşıyordun. Saçlar gittiği için şimdi özgüveni düşürüyorsun ve haliyle kızlarla konuşmanı da etkiliyor bu durum. Herkes kendine güvenen bireyi sever. O yüzden saçlar estetik bir meseledir ama casanova olmakla alakası pek yok. Her türlü tarz olabilirsiniz ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Cumartesi bir kızla konustum :) kız bana kel erkeklerden nefret ederim senin saçların var ne güzel şanlısın yaşıtların kel genelde hiç gerilememiş saçların dedi

Kıza bir sinir oldumm acaip bozdum kızı sonuçta eski açığız:)
Global Moderator

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kim ne derse desin çok kötü bir durum.psikolojik olarak zaten b*ktan bi durum

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
buraya bir tespit yapayım, saçınızın gidici olduğu söyleyen erkeklerin çoğu saç dökülmesiyle ilgili problemleri olan erkekler, tepelerinden bakın anlarsınız. 3 kere başıma geldi 3 üde tepeden seyrelip önde çizgisi bozulmayan kişilerdi.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Küfürlü konuşmak serbestse düşüncelerimi belirtmek istiyorum: ))
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

YunuSedaT

• Hero Member
selfie fotoğraf çekilirken kadrajı alnından itibaren çektirmek :)) ben bunun dışında sorun yaşamıyorum ha bir de şu var yaşça daha büyük görünüyorsun, görünüyoruz... ben hala araştırmaya devam ediyorum bakalım

İşyerindeki arkadaşlarım bere takarken yaş25  bereyi çıkarıyor 35 bir takıyor 25 çıkarıyor 35 :) insanı daha yaşlı gösteriyor yuzun ne kadar Genc gösterse önemli deil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Küfürlü konuşmak serbestse düşüncelerimi belirtmek istiyorum: ))

hafıften sana serbest :)
Global Moderator

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
buraya bir tespit yapayım, saçınızın gidici olduğu söyleyen erkeklerin çoğu saç dökülmesiyle ilgili problemleri olan erkekler, tepelerinden bakın anlarsınız. 3 kere başıma geldi 3 üde tepeden seyrelip önde çizgisi bozulmayan kişilerdi.
  bunu bende farkettim  kesinlikle haklısın  saçınız dökülüyor diye sizinle dalga geçenleri iyi takip edin sizden önce kel olacaklar bizler en azından birşeyler yapıp önlem alıyoruz ektiriyoruz ilaç vs kullanıyoruz onlar benim saçım dökülmez havasındalar ve kendilerine kondurmadıkları için  asla ilaç kullanmazlar hani zararsız lesin sonuç veren bi ilaçda geliştirseler kullanmazlar çünkü onlar kusursuz asla saçları dökülmez göreceğiz bakalım:)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cumartesi bir kızla konustum :) kız bana kel erkeklerden nefret ederim senin saçların var ne güzel şanlısın yaşıtların kel genelde hiç gerilememiş saçların dedi

Sen varya adamın dibisin abi gülmekten olecem şimdi ahahh 😂😂

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member

Tam adamına söylemiş ;D. Başkan deseydin ben kellerin idolüyüm diye :D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Tugi

• Yeni üye
  • *
Hayatımı değiştiren olay en güzel yıllarımı evde tv izleyerek geçirmem asosyal olmam insanların beni görünce saçların dökülmüş demesi yokmu ulan ben biliyorum ztn niye sen söylüyosun bu kelliğin bana kattığı tek şey kimsenin kusurunu yüzüne vurmuyorum hatta birinin saçı burnu dişindemi sorun var kesinlikle oraya bakmıyorum morali bozulup kalbi kırılmasın diye çünkü ne zmn saçlar gidiyo kelimesini duysam tüm kemiklerim kırılırcasına canım acıyo beni mutsuz ediyosunuz o çocukları sizene ulan diyesim geliyo susuyo içime atıyorum bazen herşey allahtan diyorum ama sonra niye ben diyorum o kadar kötü insan varken bu derdi niye ben çekiyorum diyorum en kötüsü benim mutsuz oluşumun evdekileride üzmesi insan içine çıkmıyorum yine o kalp kıran cümleyi duymamak için en acınasıda kusurları olan bi kızla yıllarımı geçirmiştim aldırmamıstım o kadar yakışıklı bi delikanlıyken kusuruna olurlan beni seviyor derdim sonra sonra o kız ben saçlarımı kaybettikçe benden soğuduğunu gördüm sürekli konuşurken saçıma bakması beni çok üzüyodu sonra bir yıl sonra bi kızla daha buluşmustum onunda hayalinde burak özçivit saçlı kişiler vardı oda olmaz dedi çok güzel bi yüzünüz boyunuz posunuz olsada her kesin hayal ettiği fiziğe sahip olsanızda saç bi erkekde herşeymiş bunu kabul ettim ve hayatıma tek devam ediyorum yıllardırda böle uzağım hrrkezden mutluyumda böle bir kişinin daha kusurumu bana hatırlatmasını kaldırıcak morale sahip değilim çünkü artık .saç ektirip mağdur olanlarla dolu heryer hatta memnun 4 se magdur 6 kişi var 10 kişiden bakınca ne biliyim ya aslında bu konu birazda psikiyatri gibi olmuş içimi döktüm resmen özetlemek gerekirse bu durum beni mutsuz saldırgan sinirli bi adam yaptı takma diyen oldu ama aynayı kullanmamak yağmurda saçlarım ıslanmasın sıçana dönmiyim korkusu varya işte bana gençliğimi yaşatmadı doya doya

Facebook Twitter Instagram