Gönderen Konu: saçlarınızın dökülmesi piskolojik olarak sizi nasıl etkiliyor?  (Okunma sayısı 133098 defa)

kafabikarışık

• Full Member
Hintell forumun yarısını intihara sürüklüyor  ;D ;D
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell i çok ayrı seviyorlar:)
The World is Yours

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tüm arkadaslardan birseyler var berbat bir durum hergün bu sıkıntı sizin ile yasıyor ve bir yerden sonra herseyi ona bağlıyorsunuz.ama ne hastalıklar var sağlıklı oldugumuza sümür etmeliyiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tüm arkadaslardan birseyler var berbat bir durum hergün bu sıkıntı sizin ile yasıyor ve bir yerden sonra herseyi ona bağlıyorsunuz.ama ne hastalıklar var sağlıklı oldugumuza sümür etmeliyiz

Çok haklısınız allah başka dert vermesin tabiki.
Global Moderator

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu sac dökülmesi öyle lanet bir şey ki insanı her anlamda mahvediyor helede uzunsac seviyorsanız ve kellik size yakışmıyorsa. Beni bu yaşta öyle bir duruma getirdi ki sonunda kısır kalayım kel kalmayayım diye proscara başlattı öyle közümü kararttı ki yan etki ölüme bile götürse bırakmayı düşünmüyorum. İnsanın en cok moralini bozan aynaya baktığında o eski gür tarak gecmeyen sacların yok olup gitmesi mahvediyor. Tabi buna rağmen hayata hiç bir şey olmamış gibi devam etmekte önemli. ;erşey gğzelde gece yanlız kalıp sacı düşünmek olmasa ne gğzel olurdu
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Mrblack

• Sr. Member
Allah hepize sabır versin nediyim.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
vallaha hocam saç ektirmeyi düşündüğümden beri nazama başladım :)) her gün dua ediyorum kurtulmak için çok felaket takıntı haline getiriyor insan düşündükçe

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece burayı kuran yöneten değil Bu forumdaki Tüm üyelerden Allah razı olsun kime ne sorsam anında cevap aldım herkes okadar yardım sever okadar iyi niyetli ve samimiki tek tek özellikle seçilmiş insanlar gibisiniz hepiniz iyiki varsınız bu lanet sorunla baş ederken sizleri bulduğum için çok mutluyum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Allah kimseye yaşatmasın eksikliğini yaşadığım şu hayatta tek sorun saç evliyim  ve eşim şuanki saçlarımı çok beğenmesine rağmen bir türlü bu problemi yenemedim alışamadım ve hiç bir zaman kabul etmedim artık oda pes etti ve ektirmemiçin bana destek oldu
bu foruma güveniyorum çok dostane sıcak bir ortam var bazen aranızda geçen sohbetleri okuyarak zaman geçiriyorum akşamları sizlerede çok gülüyorum binlerce insan ile bu kadar aynı ortak sorunu bu kadar benzer duyguları yaşadığım için aranızda yorumları ile çok eğlendiğim insanlar var amacım bu forumdan gerekli araştırmaları yapıp deneyımlı arkadaşların konularına yorum yapıp kendim için güzel bir saç ekimi operasyonu yaptırmak Tüm foruma teşekürediyor ve hepinizin mutlu olmasını diliyorum dostlarım

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Allah kimseye yaşatmasın eksikliğini yaşadığım şu hayatta tek sorun saç evliyim  ve eşim şuanki saçlarımı çok beğenmesine rağmen bir türlü bu problemi yenemedim alışamadım ve hiç bir zaman kabul etmedim artık oda pes etti ve ektirmemiçin bana destek oldu
bu foruma güveniyorum çok dostane sıcak bir ortam var bazen aranızda geçen sohbetleri okuyarak zaman geçiriyorum akşamları sizlerede çok gülüyorum binlerce insan ile bu kadar aynı ortak sorunu bu kadar benzer duyguları yaşadığım için aranızda yorumları ile çok eğlendiğim insanlar var amacım bu forumdan gerekli araştırmaları yapıp deneyımlı arkadaşların konularına yorum yapıp kendim için güzel bir saç ekimi operasyonu yaptırmak Tüm foruma teşekürediyor ve hepinizin mutlu olmasını diliyorum dostlarım
inşallah dostum sende istediğin sonucu elde edersin. Avet bu forumda baya komik olaylar oluyır😂😂😂
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
teşekür ederim  Kel-bradpitt-kel :) bu arada sende bu forumun fenomenlerinden birisin yazılarına çok denk gelıyordum emınımki bu forumu üye olmadan takıp eden bınlerce kişi benim gibi tanıyordur senı ve diger arkadaşları :)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de dökülüyüm bari kimseye dökülemiyoruz.
4 erkek kardeşiz ben 3.yüm onlarda saçlar fırça gibi çok şükür. Onlara böyle anlatamam Canlarını sıkmak istemem.
Hayatımdaki bütün olumsuzlukları buna yordum hep. Gıptayla bakıyorum insanların saçına.

1.5 yıl önce kız arkadaşımdan ayrıldım kızın dizine kapancam başlarım gruruna diosun ama aynaya bakıyorum senin tipini s...... kim napsın lan seni duosun. İradeli bi insanın diyete girerim istediğim kiloya gelmeden şeker sürmem ağzıma. Ama hep bi eksiksin işte.

Forumu az çok biliyorum ama saç ekimi hiç rivayet gibi benim için. Sonra Koray Erdoğan ekimlerini araştırdım falan hoşuma gitti baya kredi falan çözerim dedim. Euro uçtu zor falan derken Zekeriya kul olsun dedim yine aşıo ama işler rast gitmedi baz geçtim.

işleri toparladık yazın inş. halletcez.
proscar unutkanlık yaptı ama bi kızı unutamıyoruz.d.d

Kızı unutamıyorsan sorun yok :) yan etki yaşamamıssın:) hayırlı olsun ekiminiz zekeriya kulda iyi bir seçenek

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
yıllar geçtikçe alışıyorsun
ilk zamanlar intihara kadar düşünen ben şimdi s...r et diyorum .. Allah başka dert vermesin diyorum ..Engelli insanları görünce halime şükür ediyorum olan saç olsun diyorum

Risk1598

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de dökülüyüm bari kimseye dökülemiyoruz.
4 erkek kardeşiz ben 3.yüm onlarda saçlar fırça gibi çok şükür. Onlara böyle anlatamam Canlarını sıkmak istemem.
Hayatımdaki bütün olumsuzlukları buna yordum hep. Gıptayla bakıyorum insanların saçına.

1.5 yıl önce kız arkadaşımdan ayrıldım kızın dizine kapancam başlarım gruruna diosun ama aynaya bakıyorum senin tipini s...... kim napsın lan seni duosun. İradeli bi insanın diyete girerim istediğim kiloya gelmeden şeker sürmem ağzıma. Ama hep bi eksiksin işte.

Forumu az çok biliyorum ama saç ekimi hiç rivayet gibi benim için. Sonra Koray Erdoğan ekimlerini araştırdım falan hoşuma gitti baya kredi falan çözerim dedim. Euro uçtu zor falan derken Zekeriya kul olsun dedim yine aşıo ama işler rast gitmedi baz geçtim.

işleri toparladık yazın inş. halletcez.
proscar unutkanlık yaptı ama bi kızı unutamıyoruz.d.d

Bi an ben yazmis olabilirmiyim dedim

Facebook Twitter Instagram