Baştan sona okudum , yaşadıklarını yazan her arkadaş sanki benim yaşadıklarımdan bir kesit paylaşmış.. ben de yazmak istedim.
17-18 yaşlarında başladı saç dökülmem.
20-21 yaşlarına kadar inanılmaz bir açıklığa ulaştı.
20-21 yaşına Kadar bir şekilde idare ettim , saçları uzatarak kamufle ettim , son dönemler de bu da başarılı olmadı ve toppik tarzı spreyler kullanmaya başladım.
İlk başta hafif şakaklar gitti , ardından çok agresif şekilde tepe yani vertex gitti, ardından şakaklar dökülmeye devam etti ve inanılmaz kötü bi görüntü oluştu.
Uzun bi süre sosyal hayatımı sıfırladım. Öncesinde inanılmaz hareketli bi hayatım vardı.
Tatiller , gece hayatı vs gırla.
Övünmek olarak görmeyin lütfen o amaçla söylemiyorum ama her gün farklı bi kız oluyodu hayatımda 21 yaşına kadar.
Sonrasında açıklığı kapatamamaya başladım ve bu durum inanılmaz bir özgüven sarstı.
Davranışlarım değişti.
Laf yapan ağzım yapamamaya başladı.
Sonrasında 1-2 sene boyu bu şekilde soyutladım kendimi gerek arkadaş ortamı gerek gece hayatı.
Arkadaşlar çağırıyorlardı ama bir bahane bulup gitmiyodum, arkadaşlar alınıyolardı artık ama gidemiyordum.
Zaten büyük gösteren biriyim bide kel kalınca 7-8 yaş daha yaşlı görünüyordum.
Yanım da ki babyface arkadaşlarımın yanlarında bu durum çok daha can sıkıyordu.
1-2 sene dediğim gibi böyle uzak durdum ortamlar dan.
Sonrasında protez kullanmaya başladım.
Protez güzel görüntü sağladı ama insanın kendinin olmaması durumu çok kötü ayrıca bazı insanlar direk anlıyor , anlamayanlar ise saçında bişe var diyor.
Yani tam olarak anlamasalar da kafanda bişe varmış gibi bakıyorlar.
Gel gelelim bundan da vaz geçtim kısa süre sonra bıraktım kullanmayı zaten yıprandı baya protez saç.
En sonunda ektirdim bakalım 1 yıllık süreç bitimi ne olacak.