Gönderen Konu: 2 Mart 2018 - Acıbadem Emphair Ataşehir - 4630 Greft - 38 Yaş  (Okunma sayısı 46375 defa)

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba, yaş 38 ve vaktin artık geldiğini düşünerek saç ekim işlemini 2 Mart 2018 Cuma günü Acıbadem Hastanesi Emphair Ataşehirde tamamlamış bulunmaktayım.
Ekim öncesi 4000-4500 olarak düşünülmüştü. 4630 Greft ekim yapıldı. Ön saç çizgimde kayıp olmadığı için çizginin hemen arkasından başlandı. Yaşım ( 38 yaş ) ve mevcut saç durumum yapısına göre bir planlama çıkartıldı.

Uzun yıllardır forumu pasif okuyucu olarak takip etmekteyim. Buradan çok güzel bilgiler edindim. Benim de bir katkım olması adına zaman zaman paylaşımlar yapmayı planlıyorum.
Referans aracılığıyla Acıbadem Emphaire'i tercih ettim. Şuana kadar bir problem yok. Gelişmeleri ise hep birlikte göreceğiz arkadaşlar.
Bu paylaşımımda ekim öncesi fotolarımızı göreceksiniz.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden hemen sonra ve 3. gün ilk yıkama fotolarını da sizlerle paylaşıyorum. Yorumlarınız herkes için değerlidir, bekliyorum. Sevgiler, saygılar..

Smlucr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön saç çizgisi ile orta bölgeler arasında yogunluk farkı olabilir diye düşünüyorum.ama isteginiz dogrultusunda olmus sonucta sacinizi en iyi taniyan sizsiniz.hayırlı olsun .

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ön saç çizgisi ile orta bölgeler arasında yogunluk farkı olabilir diye düşünüyorum.ama isteginiz dogrultusunda olmus sonucta sacinizi en iyi taniyan sizsiniz.hayırlı olsun .
Teşekkürler, ön çizginin doğallığını bozmama adına çok aşağıya doğru inmediler. Banada mantıklı gelince bu şekilde karar kıldık.

Cenk49

• Full Member
Güzel bir saç ekimi sonucu için uygun bir vaka umarım sonrasıda güzel olur ekimi yapan ekip ilede ilgili bilgi verirseniz memnun oluruz.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tabi...Benim merkezi seçme sebebim tamamen referans ile oldu. 2,5 - 3 sene önce aynı ekim merkezinde aynı kişiye ekim yaptırmış bir tanıdığımdan yola çıkarak ilerledim. Daha sonrada gittim görüştüm ve içime sindi. Ahmet Bayram ismine gittim kısaca.

1 kişi anestezi yaptı.
1 kişi greftleri topladı.
2 kişi kanal açtı. ( Ahmet Bayram kanalları açtı ve yarısına kadar tamamlayıp sınırları belirledi. Sonrasında Anıl bey kanal açma işlemine devam etti )
2 kişi greftleri hazırladı.
2 kişi ekimleri yaptı.

Toplam 6 ayrı kişi ekimimle direkt ilgilendi. Ayrıca hasta danışmanım ise ekim sonrası her gün arayıp bilgi aldı, fotoğraf istedi ve istemeye de devam ediyor.

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi var
Çizginin arkası seyrek
ardından tekrar daha sık kısım
Hayırlı olsun
Saç tipimiz benziyormuş. Hatta site de bu tarz saç görememekten yakınmıştım.
Ön çizginin gerisinden başlattım ekime ben de. Doğallık adına bence doğru tercih.
İnşaallah en güzel sonucu alırsınız

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler, umarım hep beraber memnun kalırız.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
En güzel dökülme şekli ya yeni bir saç çizgisi yapılmadığı için hiçbir şekilde doğallık sıkıntısı olmayacak yeter ki çıksın ekilenler

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Enteresan bir dökülme şekli sizinki. Ön bölümdekiler dökülmemek için direnmiş resmen. Ekilenler çıkarsa son derece doğal bir görünüm olacaktır.
The World is Yours

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2 Mart 2018 - Acıbadem Emphair Ataşehir - 4630 Greft - 38 Yaş
« Yanıtla #10 : 06 Mart 2018, 00:01:11 »
En güzel dökülme şekli ya yeni bir saç çizgisi yapılmadığı için hiçbir şekilde doğallık sıkıntısı olmayacak yeter ki çıksın ekilenler
Evet biraz öyle sanırım. Kötünün iyisine sevinir olduk yıllardır :)

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Mart 2018, 00:04:27 »
Enteresan bir dökülme şekli sizinki. Ön bölümdekiler dökülmemek için direnmiş resmen. Ekilenler çıkarsa son derece doğal bir görünüm olacaktır.
Evet çok sık görünen bir dökülme değil. Avantajları var bu tip dökülmenin ama benimde saçlarım kalın telli değil. Yani doğal bir görünüm bekliyorum ama 20 li yaşlarıma da geri döneceğimi sanmıyorum..

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Mart 2018, 00:05:45 »
Toppik için ideal saç  ;D.
7 yıl toppike verdiğim parayla türkiyenin elon musk’ı olurdum :D

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Mart 2018, 00:14:00 »
Toppik için ideal saç  ;D.
7 yıl toppike verdiğim parayla türkiyenin elon musk’ı olurdum :D
:) Bende 2 senedir topik kullanıyordum. Topik için gerçekten çok ideal bir saç..Pek anlayan olmuyordu fakat o kafayı yıkadığımızda kendimizle baş başa kalışımız çok acı :)

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Mart 2018, 00:44:33 »
20 Ocakta ektirdim ben de
Ekimden hemen önce Toppikli
Ve şok dökülme sonrası hocam
hazırlıklı ol :D

Facebook Twitter Instagram