Selamlar herkese, bugün 9 ay 11 gün oldu arkadaşlar. Genel olarak eskiye nazaran daha iyi tabi ama hala seyrek bir saça sahibim.
Verteks, ön köşe ( şakak ) ve ön saç çizgimin hemen arkası bir kademe daha iyi olsaydı memnuniyet düzeyim epey artar rahatlardım. Şimdi bu ekimin neden böyle olduğu konusunda net bir fikrim yok. Mevcut saçlardan da kaybım olduysa bu süreçte onunda etkisi vardır.
Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi saç merkezinin ilgi ve alaka düzeyi çok iyi. Memnuniyetsizliğe karşı ekstra çaba sarfediyorlar. Ama dediğim gibi farklı bir merkezde olsaydım nasıl bir sonuç alırdım bilemiyorum. Ülkemizde 4-5 katı ücretlere ekim yapan 1-2 merkez var. Sizler de çok iyi biliyorsunuz. Buralarda ekim yaptırsaydım sonuç ne olurdu yine muamma.. Ayrıca ekim sonrası DHT hormonu ile oynayarak belli sonuçlara ulaşmak da bana çok mantıklı gelmiyor. Bu baskılayıcı hamleler kısa süreli olsa bir nebze düşünülür ama o ilaçları da kesince başa saran bir süreç oluveriyor. En iyisi olayı doğal akışına bırakmak sanki.
Yaşım 39 oldu neredeyse. İlerleyen zamanlarda diğer saçlarımda dökülmeler olursa tekrar ekim yaptırır mıyım bilmiyorum. Zaten olursa da maksimum 1500-2000 adet greft kadar bir ekim olabilir ancak. Tek kurşunu iyi değerlendirmek gerekecek kısacası. Sevgiler, saygılar herkese.