Gönderen Konu: 2 Mart 2018 - Acıbadem Emphair Ataşehir - 4630 Greft - 38 Yaş  (Okunma sayısı 46366 defa)

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2 Mart 2018 - Acıbadem Emphair Ataşehir - 4630 Greft - 38 Yaş
« Yanıtla #90 : 13 Aralık 2018, 17:36:11 »
Selamlar herkese, bugün 9 ay 11 gün oldu arkadaşlar. Genel olarak eskiye nazaran daha iyi tabi ama hala seyrek bir saça sahibim.
Verteks, ön köşe ( şakak ) ve ön saç çizgimin hemen arkası bir kademe daha iyi olsaydı memnuniyet düzeyim epey artar rahatlardım. Şimdi bu ekimin neden böyle olduğu konusunda net bir fikrim yok. Mevcut saçlardan da kaybım olduysa bu süreçte onunda etkisi  vardır.

Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi saç merkezinin ilgi ve alaka düzeyi çok iyi. Memnuniyetsizliğe karşı ekstra çaba sarfediyorlar. Ama dediğim gibi farklı bir merkezde olsaydım nasıl bir sonuç alırdım bilemiyorum. Ülkemizde 4-5 katı ücretlere ekim yapan 1-2 merkez var. Sizler de çok iyi biliyorsunuz. Buralarda ekim yaptırsaydım sonuç ne olurdu yine muamma.. Ayrıca ekim sonrası DHT hormonu ile oynayarak belli sonuçlara ulaşmak da bana çok mantıklı gelmiyor. Bu baskılayıcı hamleler kısa süreli olsa bir nebze düşünülür ama o ilaçları da kesince başa saran bir süreç oluveriyor. En iyisi olayı doğal akışına bırakmak sanki.

Yaşım 39 oldu neredeyse. İlerleyen zamanlarda diğer saçlarımda dökülmeler olursa tekrar ekim yaptırır mıyım bilmiyorum. Zaten olursa da maksimum 1500-2000 adet greft kadar bir ekim olabilir ancak. Tek kurşunu iyi değerlendirmek gerekecek kısacası. Sevgiler, saygılar herkese.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 13 Aralık 2018, 17:37:47 »
Bir önceki mesajımdaki görsellere bir not ekliyim..Aynı spot ışı altında diye belirttiğim fotoda saçlarım daha ıslak. Yani yeni hali daha ıslak...

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 13 Aralık 2018, 17:43:17 »
Hocam ekiminiz kötü değil ama maalesef iyi de değil. Ekim öncesi dönor fotoğrafınızda donörün iyi olduğu gözüküyor. Keske tek ekim değilde iki ekimde 5000 greft hatta üstü bir planlama yapmış olsalardı. Saçlar daha da kalınlaşıp kapaticilik sağlarlar ama çok fazla da beklentiye girmeyin.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 13 Aralık 2018, 17:46:03 »
Hocam ekiminiz kötü değil ama maalesef iyi de değil. Ekim öncesi dönor fotoğrafınızda donörün iyi olduğu gözüküyor. Keske tek ekim değilde iki ekimde 5000 greft hatta üstü bir planlama yapmış olsalardı. Saçlar daha da kalınlaşıp kapaticilik sağlarlar ama çok fazla da beklentiye girmeyin.
Keşke, keşke, keşke :)
Keşkeler azalsın dieye paylaşıyoruz işte hocam...Tam dediğiniz gibi ne iyi ne kötü..Belki bir sonraki ekim ( tabi dökülmenin durumuna göre ) için daha mantıklı hamlede bulunabilirim..

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 13 Aralık 2018, 18:03:50 »
Saçdaş bence fark var. Özellikle kuru saçta baya belli oluyor. Çok avantajlı bir dökülme tipi bizimkisi. Senin beğenmediğin halin çoğu ekim yaptıranın hayali.
Saçlar 9-11 ay arası kalınlaşıp çok daha iyi bir formda kapatıcılık sağlıyor.
Senin saç yapın da ince 11. ay fotoları daha da güzel gelecek.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 20 Aralık 2018, 14:22:17 »
Saçdaş bence fark var. Özellikle kuru saçta baya belli oluyor. Çok avantajlı bir dökülme tipi bizimkisi. Senin beğenmediğin halin çoğu ekim yaptıranın hayali.
Saçlar 9-11 ay arası kalınlaşıp çok daha iyi bir formda kapatıcılık sağlıyor.
Senin saç yapın da ince 11. ay fotoları daha da güzel gelecek.
Umarım dediğin gibi olur  ::)

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 21 Aralık 2018, 17:52:57 »

nasıl bir fark gördünde kötü değil yazmışsın çok ilginç böyle yorum olmaz hocam resimler ortada emphair çoğu ekimde olduğu gibi bu arkadaşında saçlarını mahfetmiş bana göre çünkü öncesine  göre hiç bir fark yok.

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #97 : 21 Aralık 2018, 18:37:59 »
nasıl bir fark gördünde kötü değil yazmışsın çok ilginç böyle yorum olmaz hocam resimler ortada emphair çoğu ekimde olduğu gibi bu arkadaşında saçlarını mahfetmiş bana göre çünkü öncesine  göre hiç bir fark yok.

Bencede başarısız bir ekim olmuş neden acaba çıkmadıki saçlar halbuki saç ekimi için çok ideal bir dölülme şekli varmış.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 29 Mart 2019, 10:46:06 »
Merhaba arkadaşlar..Eklediğim fotoğraflarda 3 Mart 2019 ve 29 Mart 2019 tarihine ait olup tam 12 aylık ve 13 aylık sürecin sonuçlarını görüyor olacaksınız. Bu benim sürecim ile ilgili son yazım olacak...Umarım fayda sağlamış oluruz.
Öncelikle kendi yorumlarımı yazmak istiyorum. Acıbadem Emphair Ataşehir şubesinde ekim yaptırdım. Merkez ile ilgili en ufak şikayetim yok. Herkes ilgili, yardım sever. Yaptıkları işin arkasında duruyorlar. Benim sürecimde özellikle 6-7-8 aylarda çok ilgilendiler. Genelde bu aylarda süreç biraz sancılı geçer derlerdi. Hakkaten de öyle oldu.
Umutsuzluk ile umudun birbirine karıştığı aylar o aylar...
Saç çıkışları ile ilgili olarak ise 4-5. aylarda çıkışlar başladığında evet oldu bu iş dedim. Fakat sonraki aylarda rüzgar terse döndü...Bana göre 4630 greftin en çok % 60-65'i çıkış sağlamıştır. Gerek saç dökülme tipimin avantajı gerekse 9. ay itibariyle kalınlaşıp hacim kazanan ekilen saçlar seyrekliği kapatmaya başladı. Fakat verteks bölgesinde ya hiç çıkış olmadı yada mevcut saçlarım zarar görüp azaldı.. Şuan o bölge sırıtıyor. Ekim öncesi hiç aklıma takılmayan verteksten şuan şikayetçiyim...
Ekim çok doğal oldu. Berberler bile neredeyse anlayamıyor ekildiğine..Doğallığından yana çok memnunum..
Umarım herkes istediği sonuca ulaşır...40'ıma merdiven dayamış biri olarak tek sıkımlık hakkımı belki 1-3 sene içinde daha kullanabilirim. Herkese sevgiler, saygılar.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 29 Mart 2019, 10:46:39 »
Bunlarda son 2 fotoğraf.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 29 Mart 2019, 10:54:57 »
Ekim sonucun çok daha iyi olabılırdı haklısın neyse hayırlısı olsun orta düzey bir memnunuyet de iyidir paylaşımın ve emeklerin için teşekür ederiz
Global Moderator

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 29 Mart 2019, 11:28:59 »
Valla saçdaş toppik'ten kurtulduk mu ona bak :) Bence kapatıcılık sağlanmış ayrıca şu da var gün ışığında net fotoğraflar paylaşıyorsun ve bence 9 ay ile 12 ay arasında kapatıcılık yönünden büyük gelişim göstermiş.

Güle güle tara saçlarını bence çok doğal ve iyi duruyor, ama son paylaşımın olmasın. 15. ayda son bir foto koyacağım ben de sen de koy bence.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 29 Mart 2019, 11:41:08 »
Ekim sonucun çok daha iyi olabılırdı haklısın neyse hayırlısı olsun orta düzey bir memnunuyet de iyidir paylaşımın ve emeklerin için teşekür ederiz
Ben teşekkür ederim.

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 29 Mart 2019, 11:42:08 »
Valla saçdaş toppik'ten kurtulduk mu ona bak :) Bence kapatıcılık sağlanmış ayrıca şu da var gün ışığında net fotoğraflar paylaşıyorsun ve bence 9 ay ile 12 ay arasında kapatıcılık yönünden büyük gelişim göstermiş.

Güle güle tara saçlarını bence çok doğal ve iyi duruyor, ama son paylaşımın olmasın. 15. ayda son bir foto koyacağım ben de sen de koy bence.
Saolasın, aynen topikten kurtulduk..Hatta tarayım spreyledin mi dahada kapanıyor :)
15. ay civarı seni kırmayıp bir paylaşım daha yapıcam öylseyse ;)
Görüşmek üzere..

icefox1903tr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 11 Aralık 2019, 14:45:00 »
Selamlar herkes, 21 ayın sonucu sizlerle paylaşıyorum. ( özellikle talion bu sana gelsin :) )
Gerek ekimin yıpratma payı gerekse 2 senede verteks bölgesindeki zayıflamadan kaynaklı açılmalar var. İlerleyen zamanlarda 1 operasyonla daha hem verteks hemde diğer alanlarda bir sıklaştırma planlamaktayım.

Özellikle verteks ekimi için önerileriniz olur mu?

Facebook Twitter Instagram