merhaba benimde ektirmeyi düşündüğüm yerlerden biride emphair, hemen ulaşıp cevap alabiliyorum,müşterilerine karşı çok ilgililer,ama etrafımda orda saç ektirenle karşılaşmadım...memnunmusunuz siz?
Fotolar ekledim, tüm gelişmeleri sizde görüyorsunuz. İnanın çok garip bir sektör. Körü körüne vaadlerde bulunan yerlerden uzak durun derim.
Bazı ekimler çok iyi olabiliyor ama yüzde kaçı belli değil? Allah'tan böyle bir forum varda biraz fikir sahibi olabiliyoruz.
Açıkçası benim Acıbadem Emphairi tercih etmemdeki tek şey bir arkadaşımın yaptırmış olması ve sonucunun iyi olmasıydı. Ama aynı başarının elde edilemeyeceğini anladım. Kaybettiğim greft sayısı insanın canını acıtıyor.
Ekim yaptırmadan önceye göre biraz daha iyi tabi.
Ama acı gerçek şu ki, saç ekimi yaptırmadan önce kafamda toplam belki 10.000 greft saç vardı. Ekilenlerin yarısı çıkınca şuan 7500 vardır. Olaya böyle bakınca insan üzülüyor.
Emphairin müşteri ilişkileri çok iyi. İlgililer ama biz sonuç odaklıyız. Öyle de olmak zorundayız. Bu bir estetik operasyon en nihayetinde. İşin zahmeti, acısı, ekonomik yanı, sosyal yanı, sabrı düşünülecek olursa çok iyi sonuçlara ulaşmak hepimizin hakkı.