Gönderen Konu: En Complex Saç Destekleyici Deniyor?  (Okunma sayısı 7066 defa)

1sanki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: En Complex Saç Destekleyici Deniyor?
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2018, 12:35:43 »
bazı şeylerin fazlalığı eksikliğinden daha fazla zarar veriyo demir ve çinkoya dikkat etmek lazım bunları fazla alırsan zararları büyük

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2018, 13:03:08 »
Dip not olsun

Alıntı
DEMIR ÖNERİLEN DOZ: 50 yaşın üstü kadın ve erkekler için günde 8 mg, 19-50 yaş kadınlar için 18 mg yeterli. Kırmızı et, kuru fasulye, barbunya ve lifli gıdalar demir kaynağı.

çİNKO ÖNERİLEN DOZ: Erkekler için günde 11 mg, kadınlar içinse 8 mg öneriliyor. Ette çinko seviyesi yeterince yüksek. Bu yüzden çinko ihtiyacını etten karşılamanız yeterli.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2018, 07:30:05 »
Gerçekten de şimdiye dek gördüğüm saç için en geniş içerikli destek ürünü diyebilirim. yorumlarınızı alabilir miyim?

aşagıda içerikleri ve incelemesi var .saç için 5 kritik maddeyi de ürüne ekleyip etkilerini de yazmışlar. çok yorum yok ancak satışı yapılan sitede ve bir kaç forumda daha yorumlar olumlu

https://sacimdokuluyorneyapmaliyim.com/byopecia-multiplex-urun-inceleme/
https://sacimdokuluyorneyapmaliyim.com/saclariniz-icin-en-faydali-5-ozel-besin-maddesi-nedir/

ben az önce n11’den sipariş verdim. 3’lü Xpecia da verdim. Haftaya saçı ektiriyorum zaten, değişmeli kullanacağın ikisini.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2018, 17:47:46 »
Benim haplar geldi  :)

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2018, 17:45:45 »
Byopecia'da zaten xpecia'da olan herşeyin çok fazlası var. Dönüşümlü kullanmakta bir amaç varmı.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2018, 16:04:08 »
Byopecia'da zaten xpecia'da olan herşeyin çok fazlası var. Dönüşümlü kullanmakta bir amaç varmı.

2 ay xpecia kullanacağım, sonra biopecia. Farkı gözlemlemek adına. Uzun yıllar kullanabilirim sonuçta.

Otantikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2018, 15:04:38 »
byopecia multiplex aynı zamanda bir biotin mi ?

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Ağustos 2018, 01:20:51 »
byopecia multiplex aynı zamanda bir biotin mi ?

İçeriğinde saç ve derinin ihtiyacı olan vitaminleri barındıran kompleks bir vitamin desteği. Aynı zamanda 2,5 mg biotin de ihtiva ediyor
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2018, 02:00:22 Gönderen: JaCKiE_BrOwN »

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2018, 07:16:50 »
İçeriğinde saç ve derinin ihtiyacı olan vitaminleri barındıran kompleks bir vitamin desteği. Aynı zamanda 2,5 mg biotin de ihtiva ediyor
peki kullanıyor musun şuan memnun musun

Otantikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2018, 12:03:51 »

Ben Xpecia + Solgar Biotin + Proscar şeklinde Bir tedavi düşünüyordum o zaman sadece byopecia + proscar yeterli olur

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2018, 15:21:58 »
Ben Xpecia + Solgar Biotin + Proscar şeklinde Bir tedavi düşünüyordum o zaman sadece byopecia + proscar yeterli olur
byopecia hakkında hayla şüpelerim var onaylanmamiş hiç bir eczanede satilmayan ürün xpecia eczanelerde satilan bir ürün güven veriyor ama byopecia soru işaretleri var kafamda.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2018, 16:31:41 »

3 aydır kullanıyorum. pek etkisini gördüğümü söyleyemem. son kutu var elimde işte, bitene kadar kullanırım. ondan sonra xpecia deneyeceğim

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2018, 17:58:01 »
3 aydır kullanıyorum. pek etkisini gördüğümü söyleyemem. son kutu var elimde işte, bitene kadar kullanırım. ondan sonra xpecia deneyeceğim
ne beklentin vardı da olmadı ?
benim beklentim saç dökülmesinin azaltması olur tekrar saç cıkışını beklemek cok zor bence ? kullanmayi düşünüyorum karar veremedim.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2018, 21:01:40 »
ne beklentin vardı da olmadı ?
benim beklentim saç dökülmesinin azaltması olur tekrar saç cıkışını beklemek cok zor bence ? kullanmayi düşünüyorum karar veremedim.

3 mayıs tarihinde saç ekimi yaptırdım. İlk 1 ay nutraxin marka bir biotinle birlikte kullandım. 2.aydan itibaren yani son 2 aydır aynı markanın biotiniyle beraber kullanıyorum. 100.günüm olmasına rağmen Saç çıkışlarım çok az var. Çıkanlar da kalın ve siyah değil, sarı ve ince olarak çıkışlar var.

Facebook Twitter Instagram