Gönderen Konu: Hiç saçı kesmeden saç Ekimi Hasan akıl Estemylife  (Okunma sayısı 6955 defa)

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hiç saçı kesmeden saç Ekimi Hasan akıl Estemylife
« Yanıtla #15 : 19 Mart 2018, 12:03:33 »
Tekrar merhaba arkadaşlar cumartesi gittim görüştüm estemylifela

Nofear114 dostum özellikle sordum bir tel bile kazımıyacaklarını söyledi Hasan bey.
Mantığını anlattılar detaylıca

Çok önemli olduğunu belirttim benim için ve randevu aldım. Gittiğimde Hasan bey operasyondaydı o gelene kadar Bilgehan bey muayene etti önce baya bildiğin boyun tiroit göz kapağı derken ciddi ciddi kontrol etti. Bu sırada Hasan bey geldi ve kamaralı bir sistemle aneliz yapıp saç köklerimin kalitesini gösterdiler.

Longhair diye dediğiniz gibi bir makineden bahsetti.manuel mantığıyla alım yaptığını alırken tek tek sadece alınan kökü kısalttığını ve böylece ara ekim yapıldığını anlattı.birkaç örnek gördüm birkaç ta sanatçı var gördüklerimin arasında.
Sistem çok güzel ama maliyet çok yüksek bunun için kendimi ayarlamam lazım. Daha önce sizde demiştiniz bu sistem pahalı olur diye.

Biraz durumu ayarlamam gerek sanırım

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 25 Mart 2018, 20:09:11 »
Nofear114 dostum uzun saça Ekimi çoğu yapıyor. Daha önce Esteworlde de gitmiştim traşsız saç Ekimi diye ama alacakları yerden biraz kazıyorlar. Ama Hasan hocanın videolarında hiç kazımadığı için bunu diyorum. 3 gün sonra işime döneyim kimse anlamasın.

Bu arada Koray hocanın örneği varmı senin bildiğin. Yada onada bir randevu alayım. Bu cumartesi randevu aldım Estemylifetan . Hızlı araştırmam gerekli.

şuda var koray hocanın, unshaven fue diyolar http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/188411-2400-grafts-unshaven-fue-dr-koray-erodgan.html arkayı kazıyor tek

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2018, 15:16:39 »
8. ay içindeyim Mehmet Akıl bey aradılar muayeneye bekliyorlar, sonuca göre durumu paylaşacağım.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2018, 18:22:43 Gönderen: eydkonya »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Nisan 2018, 22:42:22 »

Nofear114 dostum özellikle sordum bir tel bile kazımıyacaklarını söyledi Hasan bey.

Çok önemli olduğunu belirttim benim için ve randevu aldım. Gittiğimde Hasan bey operasyondaydı o gelene kadar Bilgehan bey muayene etti önce baya bildiğin boyun tiroit göz kapağı derken ciddi ciddi kontrol etti. Bu sırada Hasan bey geldi ve kamaralı bir sistemle aneliz yapıp saç köklerimin kalitesini gösterdiler.

Longhair diye dediğiniz gibi bir makineden bahsetti.manuel mantığıyla alım yaptığını alırken tek tek sadece alınan kökü kısalttığını ve böylece ara ekim yapıldığını anlattı.birkaç örnek gördüm birkaç ta sanatçı var gördüklerimin arasında.
Sistem çok güzel ama maliyet çok yüksek bunun için kendimi ayarlamam lazım. Daha önce sizde demiştiniz bu sistem pahalı olur diye.

1 tel bile kazimayacaklarsa grefti uzun olarak çıkaracak o zaman . Koray Erdoğan yapıyor özel bir manuel punch ile kazıma yoksa demek ki long hair fue yapiliyor . Az  greft  calisilacaksa ünlüler için avantajlı bir yöntem ama 3000-4000 greft bu yöntemle zor ve pahalı olur .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Nisan 2018, 18:02:31 »
2500 greft yetiyor bana ama biraz pahalı işte.  Kestirerek yaptırmak şansımda yok. Bakalım şartlar ne getirecek

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Mayıs 2018, 11:54:25 »

1 tel bile kazimayacaklarsa grefti uzun olarak çıkaracak o zaman . Koray Erdoğan yapıyor özel bir manuel punch ile kazıma yoksa demek ki long hair fue yapiliyor . Az  greft  calisilacaksa ünlüler için avantajlı bir yöntem ama 3000-4000 greft bu yöntemle zor ve pahalı olur .
Nedir piyasada bu operasyonun fiyatı dostum ortalama

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 31 Mayıs 2018, 18:02:46 »
Bende acaba kestirmeden yaptırsam diye düşündüm ama kesrek yapmak sayı ve fiyat olarak daha iyi oldu

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2018, 23:02:53 »

Nedir piyasada bu operasyonun fiyatı dostum ortalama

Uzun saçta tanesi 2 Euro civarı denilmişti bana

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Temmuz 2018, 15:28:58 »
Sanırım Hasan hocabu gidişle yakında bırakın kesmeden ekmeyi ekmeden saç çıkaracak baksana abi videoya

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2018, 20:29:03 »
Sanırım Hasan hocabu gidişle yakında bırakın kesmeden ekmeyi ekmeden saç çıkaracak baksana abi videoya
Farklı bir yaklaşım olmuş:)))👍

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Ağustos 2018, 19:21:59 »
:)

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Ekim 2018, 08:12:50 »
👍

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Ekim 2018, 09:41:03 »
Saç yapın bu videodaki gibiyse bu ekimi çoğu merkez yapıyor videoda çok az greftle ekim yapmışlar basit bir işlem.

Facebook Twitter Instagram