Gönderen Konu: Hiç saçı kesmeden saç Ekimi Hasan akıl Estemylife  (Okunma sayısı 6948 defa)

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Saçları hiç kestirmeden uzun haliyle burada  Hasan beye saç ektiren varmı arkadaşlar. Benim için çok önemli yardımınızı bekliyorum arkaşlar.

TRT de izlemiştim Hasan beyi. sonra instagramda takibe başladım. Eşkiyadaki vıcık illere canlı yayında uzun haliyle saç ekimiş Hasan bey.

Daha önce az bir tıraşla ekim görmüştüm ama bunu ilkdefa gördüm. Yaptıran arkadaşların yorumunu bekliyorum lütfen

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hiç saçı kesmeden saç Ekimi Hasan akıl Estemylife
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2018, 19:37:43 »
Bu forumda görmedim daha önce . Bahsettiğiniz donor bölgeyi 1 karış kaziyip oradan almak mı yoksa long hair fue mi bahsettiğiniz
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2018, 19:58:51 »
Yok arkadasım hiç bir yerinden en ufak bir kazıma yapmamış adam operasyondan çıkıyor videosu var sanki az önce ona ekilmemiş gibi. Bir hafta sonrada cekimden video koymuşlar. O yüzden çok şaşırdım.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2018, 20:01:49 »
Long hair fue o zaman ekilen saçlar uzun muydu ? Bildiğim kadarıyla sadece Koray hoca yapıyor bunu

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2018, 20:37:30 »
O dediginiz olay cok pahali. Ve Koray hoca yapiyor. 

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2018, 20:57:14 »
Hasan hocanın videosunu izledim keskin55 instagramdan takip ediyorum. Daha önce bu tekniği hiç görmedim. Siz hiç böyle ekim gördünüzmü ve ya örneği varmı yardımcı olursanız sevinirim

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2018, 21:38:37 »
Dostum gördüysen ara merkezi sor konuş biz görmedik  bahsettiğin long fue koray Erdoğandan başkası yapmıyor.

snowbeyaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2018, 14:36:19 »
Ekilen saç zaten dökülüyor ekimin, niye riske sokar ki insan.d

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2018, 21:16:48 »
Videoyu izlemedim ama muhtemelen donor sahada saç uzunsa 12 cm2 gibi bir alandan az greft alıp uzun sacla kapatıyorlar.

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Mart 2018, 16:50:59 »
Dostum gördüysen ara merkezi sor konuş biz görmedik  bahsettiğin long fue koray Erdoğandan başkası yapmıyor.
Dostum arıycam haftaya merkezi. Bir görüşcem. Burdan bilgilendiririm. Sanırım forumda daha bu yöntemle ekim yaptıran yok:(

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Mart 2018, 16:52:28 »
Videoyu izlemedim ama muhtemelen donor sahada saç uzunsa 12 cm2 gibi bir alandan az greft alıp uzun sacla kapatıyorlar.
[/

Yok hocam şu bassettiğim

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2018, 16:53:47 »
Paylaşamadan sanırım

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2018, 21:12:46 »
Hocam bu klasik bir ekim 10 doktordan 7 si yapıyor bunu

Cantürk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Mart 2018, 11:55:59 »
Nofear114 dostum uzun saça Ekimi çoğu yapıyor. Daha önce Esteworlde de gitmiştim traşsız saç Ekimi diye ama alacakları yerden biraz kazıyorlar. Ama Hasan hocanın videolarında hiç kazımadığı için bunu diyorum. 3 gün sonra işime döneyim kimse anlamasın.

Bu arada Koray hocanın örneği varmı senin bildiğin. Yada onada bir randevu alayım. Bu cumartesi randevu aldım Estemylifetan . Hızlı araştırmam gerekli.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Mart 2018, 13:49:21 »
Şimdi şöyle bu videodaki hastanın saçları donör bölgede uzun orada az bir yer kazıyıp diğer uzun saçları üzerine kamufle ediyorlar . Ekilen greftlere dikkat et hepsi 1 numara yani uzun saç değil . Koray hocanın yaptığı saçı uzun halde alıp uzun bir şekilde ekiyor. Aslında ekim bitince sonucu görüyorsun . Forumda var hintellin açtığı Koray Erdoğan konularında

Facebook Twitter Instagram