Selam bu konu hakkında şahsi dusuncelerimi paylaşmak istiyorum.
birçok ekimci gençlere sac ekmeyi istemez, mantik olarak haklilar.
Çünkü ileride ekilen kısımlar dışında diger yerlerin dökülme ihtimali var ve donor bölgede alinacak greft yoksa kafada komik bir görünüm oluşur
Onlerde saç var ama diger yerler kabak gibi olur.
Ama ben şöyle düşünüyorum;
Mesela simdi 22 yaşında bi arkadas var diyelim. onleri açılmış, ki en çok on bölgedeki saclar dikkat cekiyor ve insanin dış gorunusune etki ediyor.
Bu arkadasin özgüveni yerle bir olmus, icedonuk bir insan olmus, sosyal hayatı tamamen bitmistir.
Ama ona şimdi sac ekilirse , 30 yasinda saçlarinin döküldüğunu varsayalım ve ekilecek greft kalmamış.
O arkadaş gider epilasyon yaptirir bir sekilde ekilen saclardan kurtulur o ilk ekimden kalma komik görüntü gider ve kel gezer.
Ama ne olur?
30 yasina kadar mutlu yaşamış, ozguvenli ve mutlu yasamis olur.
Çünkü bu arkadaş ektirmeseydi de zaten 30 yasinda kel kalacakti. Ama sacli geçirmiş olduğu zamanlar yanına kar kaldi.
Simdi genc diye ektirmedigini dusunelim
Ayni ustte belirttigim gibi , bu 30 yasinda yine kel kalacakti ama gencligini, en güzel yaslarini sacli geciremeyecekti.
Yani olay beyle.
Ben de 22 yaşında genc bir kardesiniz olarak saclari seyrelmis ve bunu kompleks haline getirmis tum genc arkadaslarin sac ektirmelerini destekliyorum.
Ektirin kurtulun yemisim ilerisini 1 sene sonra olmeyecegimiz garanti mi
Saygılar..