Saç Ekimi Sonuçları
Buyur usta.
Saclarini kestirmeden bir de uzamis haliyle fotograf yuklersen ekimle ilgili daha net yorum yapmak mumkun olabilir.
Alıntı yapılan: sdbln - 27 Nisan 2016, 10:52:58Buyur usta. yan tarafdaki kullak hiizzası olan şakaklara çoklu greftler koymus oyüzden orda ıyı bır görüntü olması uzayınca zor ihtimal madem yantarafa giricek ense bölgesinden yada çoklu greflerden kullanmamalıydı kullak hizasından alıp aynı kalınlıkta tekli greftlerden koymalıydı ensendeki saç kalınlıgın 60 mikronsa kullak hizasındaki saçlar 45 mikrondur buraya ekim yapmadan önce hassas kumpasla kalınlık ölçümü yapıp uygun greftleri koymalıydı bunu yapmadıgı için orda kötü bir görüntü yaratacak ve bu kadar assagı indirmemeliydi ekiminizi yapan doktor bence bilgisiz biri yada umursamaz dht sistemi ıle yapmasına ragmen yön sıkıntısı var gibi duruyor saclarınızda özellikle kullak hizzasında bu sistemde ben bile saç yönünü ayarlayabılırım bu ekim çok yanlıs planlanmıs bana göre umarım sakaklarını düzelltirmek zorunda kalmassın sölediklerim seni kızdırabılır ama bunları git saçını eken kisiye anlat özellıkle sende hayatında nerde gördün burda çoklu greft oldunu bu nasıl bır saçmalık de önemli olan biyerden saç cıkmasından çok dogallık normalde oraya ekim olmaz madem yaptın adam gıbı olması gereken sekılde yap gerçekten bu gibi seylere çok kızıyorum ınsanların hayatı söz konusu ve eklemek ıstııyorum uzunken böyle durmuyo kötü durmuyo diyosun Arkadasım bu estetık bısey uzunkende ıyı duracak kısaykende .. üst tarafların ekimide fazla sıralı simetrik şahsi fikrim kullandıgı sistemin hakkını veremeyen bır doktor
Alıntı yapılan: Onurd - 14 Mayıs 2016, 01:06:28Alıntı yapılan: sdbln - 27 Nisan 2016, 10:52:58Buyur usta. yan tarafdaki kullak hiizzası olan şakaklara çoklu greftler koymus oyüzden orda ıyı bır görüntü olması uzayınca zor ihtimal madem yantarafa giricek ense bölgesinden yada çoklu greflerden kullanmamalıydı kullak hizasından alıp aynı kalınlıkta tekli greftlerden koymalıydı ensendeki saç kalınlıgın 60 mikronsa kullak hizasındaki saçlar 45 mikrondur buraya ekim yapmadan önce hassas kumpasla kalınlık ölçümü yapıp uygun greftleri koymalıydı bunu yapmadıgı için orda kötü bir görüntü yaratacak ve bu kadar assagı indirmemeliydi ekiminizi yapan doktor bence bilgisiz biri yada umursamaz dht sistemi ıle yapmasına ragmen yön sıkıntısı var gibi duruyor saclarınızda özellikle kullak hizzasında bu sistemde ben bile saç yönünü ayarlayabılırım bu ekim çok yanlıs planlanmıs bana göre umarım sakaklarını düzelltirmek zorunda kalmassın sölediklerim seni kızdırabılır ama bunları git saçını eken kisiye anlat özellıkle sende hayatında nerde gördün burda çoklu greft oldunu bu nasıl bır saçmalık de önemli olan biyerden saç cıkmasından çok dogallık normalde oraya ekim olmaz madem yaptın adam gıbı olması gereken sekılde yap gerçekten bu gibi seylere çok kızıyorum ınsanların hayatı söz konusu ve eklemek ıstııyorum uzunken böyle durmuyo kötü durmuyo diyosun Arkadasım bu estetık bısey uzunkende ıyı duracak kısaykende .. üst tarafların ekimide fazla sıralı simetrik şahsi fikrim kullandıgı sistemin hakkını veremeyen bır doktor Çok aceleci ve zorlama bir yorum olmuş. Söylediğiniz hiç bir lafınıza katılmamakla birlikte sizinde benim gibi sürecimin 12ayı tamamlamasını beklemenizi tavsiye ediyorum